Dodaj do ulubionych

NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki staną...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 18:07
Nazwa kodowa? Kto to tłumaczył?!?!?!?!?!?!
Obserwuj wątek
    • 4v Re: NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki sta 20.12.08, 19:40
      9400 do najnowszych gier... jakoś sobie tego nie wyobrażam :/
      niech do netbooka wsadzą 9600, wtedy pogadamy :)

ach, tylko to chłodzenie. obawiam się że nie ma miejsca i jeszcze minie troche
      czasu, zanim się pojawi :/
      • Gość: lolo Re: NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki sta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 20:34
        ja mam w swoim HP nvidie 9600 i gry (GTA IV, Fallout 3) chodzą mi elegancko :))
        • kell99 Re: NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki sta 20.12.08, 23:15
          Gość portalu: lolo napisał(a):

> ja mam w swoim HP nvidie 9600 i gry (GTA IV, Fallout 3) chodzą mi elegancko :))

I pomyslec, ze ludzie wydaja kase na gtx260/280 skoro powinni kupic 9600 ;)))
    • Gość: Magda O wspieraniu i bazowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 19:42
      Lepiej przemyślcie użycie tych słów.
    • Gość: patinito NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki staną.. IP: *.chello.pl 20.12.08, 20:37
      "Jesteśmy podekscytowani, iż użytkownicy netbooków będą mogli doświadczyć pełni
      wrażeń podczas odtwarzania płyt Blu-Ray"

ale o to chyba chodzi z tymi netbookami, że nie maja w ogole napedu optycznego.
      Czy moze sie myle?
      • honecker32 Re: NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki sta 20.12.08, 20:50
        Super napęd do super jakości filmów w full HD na super 17 calowym monitorze -
        chyba coś nie tak
    • Gość: yorg NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki staną.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.12.08, 20:58
      czy to oznacza że będę mógł sobie podrasować swojego eeepc 1000 o
      taką wkładkę?
    • Gość: Aq Sens? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 21:30
      Full HD na 9-10" ekranie 1024*600? :)
      Nowe gry na kompie wyposażonym w Atoma? :)
      I pewnie koniec z 7-godzinną pracą na baterii bo układ graficzny będzie żłopał więcej prądu? :)
      Sorry, o ile do stacjonarnego kompa integry od Intela bym nie wziął, to w netbooku to się po prostu dobrze sprawdza bo grać tam i tak się na poważnie nie da.
      • 4v Re: Sens? 21.12.08, 00:07
        oczywiście że się nie da, netbooki nie służą do gier.

my o tym wiemy, ale plebsowi można wcisnąc dosłownie wszystko.

od kompaktowego aparatu z 14mpx... poprzez "prawie Samsung Omnia, prawie iPhone
        i prawie HTC Diamond w jednym" w miksie za 1zł, na netbookach do gier kończąc.

żenua przez wielkie A.
      • Gość: arek 2 rdzenie ? IP: *.magma-net.pl 21.12.08, 10:04
        Zapomnieli chyba napisać że pewnie chodzi o dwu rdzeniowego atoma, bo na jednym
        rdzeniu karta graficznej raczej nie rozwinie skrzydeł.
    • Gość: Michał NVIDIA: Platforma ION sprawi, że netbooki staną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 14:43
      Jeśli tu chodzi o platformę ION to na pewno dwurdzeniowy Atom N330. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka