Gość: sma IP: *.chello.pl 24.12.08, 12:41 chyba odkurzacz nie samochod ;) bida Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etymolog nazewnictwo IP: *.is.net.pl 24.12.08, 15:03 w apple jest wyjątkowo prymitywne i śmiesznie brzmiące. ajpod, ajpark, ajto, ajtamto. wystarczy dodac "i" do czegokolwiek do nazwy i mamy, ze pochodzi od apple'a. iShit, iZadufanie. mnie osobiscie to drażni, ze pchają się w dziedzinę, w ktorej tej firmy nie akceptuję - w motoryzacji. obawa: zepsuje cąłą zabawę z prowadzenia. a kysz z automatyzacją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iKtoś Re: nazewnictwo IP: *.stk.vectranet.pl 24.12.08, 17:14 iJa Imam iw idupie icałego iapla. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: nazewnictwo 24.12.08, 21:24 Gość portalu: etymolog napisał(a): iShit, iZadufanie. > mnie osobiscie to drażni, ze pchają się w dziedzinę, w ktorej tej firmy nie akc > eptuję - w motoryzacji (...) Jak ty, stary, wierzysz we wszystko, co redaktorzyny wysmarują, to serdecznie mi ciebie żal. Serio. W strasznym świecie żyjesz! A co do reszty twoich frustracji: można je wyleczyć - zacznij pracować, oszczędź trochę i już będziesz mógł kupić sobie własnego iPhone czy coś jeszcze z "i". I złość minie, jak ręką odjął! Tylko zrezygnuj z picia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: nazewnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 10:51 I oto wyjaśniła się tajemnica iSzitu: kup, poczujesz się lepiej, pokaż, że stać cię na kamień z dotykowym ekranem za 500zł:P Odpowiedz Link Zgłoś
pensioner63 I hate everything 25.12.08, 12:08 I hate everything (ja nienawidzę wszystkiego co lepsze niż ja mam) - to postawa moich rodaków prezentowana na tym forum. A na świecie ludzie jeżdżą rowerami, bo tańsze, bo nie dymią, bo ruch fizyczny jest zdrowy. iMo wydaje mi się dobrą alternatywą dla tych co nie mogą lub nie chcą jechać rowerem. Z Apple nie ma on nic wspólnego z wyjątkiem "i" - komentarz do tych rodaków, którzy nie przeczytali artykułu tylko plują na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ija Re: nazewnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 10:50 iKupa, iFlegma... Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsd Re: iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 10:56 yyyy, samochód? jeżeli ten potworek powstanie, będą mówić że to samochód dla kobiet, jak teraz peugeot 107-z tyłu wygląda jak piekarnik. to teraz babeczki będą miały odkurzacz :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama-bolek5 Re: iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku ja IP: *.ols.vectranet.pl 25.12.08, 11:49 No! I powinno to jeszcze latać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Jak znam apple'a to to małe g... bedzie kosztować IP: 213.134.185.* 25.12.08, 11:03 Jak znam apple'a to to małe g... bedzie kosztować tyle co ferrari. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama-bolek5 iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: *.ols.vectranet.pl 25.12.08, 11:47 Zgroza mnie ogarnia gdy wyobrażam sobie te samochody kierowane za pomocą gestów. Zwłaszcza na drogach słonecznej Italii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotua iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.08, 12:17 Proponuję przeczytać to: paweldejko . blogspot . com/2008/09/icar-rewolucja-w-przemyle.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pażan Re: iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku ja IP: 195.69.82.* 27.12.08, 23:47 ja proponuje abys zamknal morde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boyar iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 12:29 Irytuje mnie bardzo ten futurystyczny design. Wszędzie, w planach, w filmach o przyszłości, czy w innych takich samochody mają kretyńsko-idiotyczny design, przez co wyglądają jak jakiejś lipnej jakości zabaweczki dla zielonych kosmatych kosmitów. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystre oko iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: *.dolsat.pl 25.12.08, 12:32 plissss, no! Odpowiedz Link Zgłoś
atomekkk Naiwni jestescie... 25.12.08, 12:36 ...jak w to wierzycie. Z tego co wiem 60% spoleczenstwa w Polsce ma problemy, zeby czytac ze zrozumieniem. Apple nigdy nie zrobi samochodu, tak jak Microsoft nie bedzie produkowal chipsow... Think Different ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Naiwni jestescie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 13:37 > Think Different ! Uhumm, jak miliony innych użytkowników Maca...jednak marketing to potęga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku ja IP: *.toya.net.pl 25.12.08, 12:59 To nie jest samochód!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku ja IP: *.chello.pl 25.12.08, 14:03 Lepiej nie. BO tak samo jak iPhone, dopiero w drugiej generacji będzie zawierał hamulce, kierunkowskazy i kierownice. To są zbyt zbędne elementy, żeby umieszczać je w wersji finalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggizag Kolejne pedalskie gó... z Cupertino 25.12.08, 14:14 Zamiast komputera - iMac, zamiast komórki - iPhone, zamiast samochodu - iMo, zamiast miłości - iChuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nwosyf Re: Kolejne pedalskie gó... z Cupertino IP: *.bigserwis.pl 25.12.08, 17:36 Szacunek:)))buahahhaaa,transhumanisci muszą czymś jeździć najpierw wciskają sobie coś do d.. a potem do muzgu płytka też by się przydała..jakaś przerzutka.. Odpowiedz Link Zgłoś
cebrita pitu pitu 25.12.08, 15:52 Kolejny wirusowy chwyt Apple. Lecą ze ściemą, że to student itd. i że samochodzik marzeń z 2050 roku. No błagam. Prezentacja tego projektu jest tak uboga, że właściwie nic nie wiadomo z niej, podłożona energiczna muzyczka, która mi śmierdzi na odległość, że Apple maczało w tym palce... co niby ma być w tym takiego rewolucyjnego? Walniętych jest kilka nazw, do tego marka volkswagena i generalnie dysputa się kręci o niczym. A cel najważniejszy jest osiągnięty: ciągle mówi się o Apple. Takie prognozy już kręciła NOKIA o telefonie z nanotechnologią i niby się mówi o nowych możliwościach, ale to narazie jest bardziej viral promołszyn niż jakikolwiek konkret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emo iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: 86.46.34.* 25.12.08, 16:36 Prawie jak emo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.08, 17:02 To wyglada jak odkurzacz, nie jak g3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczny Ciekawe, jak będzie z bezpieczeństwem takiego IP: 217.98.20.* 25.12.08, 17:03 samochodu, ile gwiazdek NCAP uzyska? Jak zachowa się przy gwałtownym hamowaniu, czy nie "przekoziołkuje"? Na razie ładnie i futurystycznie prezentuje się na obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Jak najdalej od Apple,mala uzytecznosc,cena x2 25.12.08, 18:14 Nie wazne, iMac, iTune czy iMo, takie same .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tornister iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: *.chello.pl 25.12.08, 21:41 i tak pewnie jezdzilby tylko po ulicach apple i pozwalal na taknownie/ladowanie tylko u apple i napewno nie mialby jakies elementernej funkcji - zapewne hamulcow :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Shinder Niema możliwości by taka konstrukca się pzyjeła. IP: 193.24.221.* 26.12.08, 05:13 Takie prototypy już były. Bez sensu ponieważ podczas ostrego hamowania przy prędkości kilkudziesięciu km/h siła bezwładności obraca kabinkę wokół własnej osi. Jeśli powstanie to będzie raczej konkurencją dla skuterków inaczej się nie da. Kto zważał na fizyce ten to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac iMo, czyli samochód przyszłości spod znaku jabłka IP: *.r.kbt.pl 29.12.08, 16:33 dojdzie do skutku...taka kolej rzeczy, ma byc prosciej i wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś