Gość: Piehoo Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 11:09 Slayer nie jest z Bay Area, tylko z LA. Dlaczego o muzyce nigdy nie piszą osoby kompetentne?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xp Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsłon... IP: *.icpnet.pl 02.01.09, 11:15 Kultowa płyta Slayera to "Reign in Blood" a nie "Raining Blood"! Boże ale ROTL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsł IP: 217.153.87.* 02.01.09, 11:20 Al tu raczej chodziło o utwór Raining Blood z tej właśnie płyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja techno Re: Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsł IP: *.stacje.agora.pl 02.01.09, 11:23 W tekście chodzi o piosenkę "Raining Blood", a nie o płytę Reign in Blood. Także w artykule nie jest to błąd. Tutaj link z wiki: pl.wikipedia.org/wiki/Reign_in_Blood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsł IP: 195.90.102.* 02.01.09, 11:24 Gość portalu: xp napisał(a): > Kultowa płyta Slayera to "Reign in Blood" a nie "Raining Blood"! Boże ale ROTL Kultowa płyta to oczywiście "Reign in Blood", ale w tekście jest mowa o hicie, czyli piosence. a jedną z najsłynniejszych jest niewątpliwie Raining Blood. Czytanie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napster Re: wapster baaaaad.. IP: *.plus.com 02.01.09, 11:45 Chyba o napster ci chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michau Re: wapster baaaaad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 12:16 chyba Napster a nie wapster ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: wapster baaaaad.. IP: *.icpnet.pl 02.01.09, 13:43 dziecię neostrady- chodziło o napster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biboo metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.maxnet.net.pl 02.01.09, 11:35 troche im odbija, po co pakują się w takie dziwne miejsca jak gra w której gra się na plastikowej gitarze z 4 klawiszami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Re: metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.57-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.01.09, 12:11 z 5 madralo. Japierw zagraj, a pozniej sie wypowiadaj.. Muzyka w GH jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biboo Re: metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.maxnet.net.pl 02.01.09, 13:50 no to gratuluję znajmości gry... naprawdę budujące... i na pewno rozwijające... rozumiem, że to bardzo dobra zabawa, taki mini-playback show? czy jeszcze lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.wroclaw.mm.pl 02.01.09, 12:57 Dlatego, że ludzie ciekawi świata robią różne nowe rzeczy. Z kolei ludzie, którzy znają się na marketingu szukają możliwości dotarcia do nowych grup. Powodem może też być to, że lubią gry komputerowe. A może zrobili to dla kasy. Powodów można wymyślić wiele i żaden z nich do wstydliwych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biboo Re: metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.maxnet.net.pl 02.01.09, 13:57 Oczywiście masz rację, dzięki za przystępne wytłumaczenie. Myślę, że już najwyższy czas zaprosić metallicę i slayera do następnej edycji tańców na lodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laguna Re: metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.netpark.pl 02.01.09, 15:52 Grałeś kiedykolwiek w GH? To jedna z najlepszych gier komputerowych jakie KIEDYKOLWIEK powstały, a ja sam chętnie zobaczyłbym w niej więcej utworów Metalliki (A tym bardziej Slayera). To kawał naprawdę satysfakcjonującej zabawy, a dla nich to też pewnie spora frajda brać udział w czymś takim jak tworzenie gry. Dodatkowo, korzyści finansowe płynące z takiego przedsięwzięcia są porównywalne do wydania nowej płyty. "Guitar Hero: Aerosmith" na ten przykład przyniosło zespołowi Aerosmith większe zyski niż cała sprzedaż ich ostatniej płyty, przy czym nie musieli spędzać dni w studiach nagraniowych, żeby sklecić krążek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biboo Re: metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.maxnet.net.pl 02.01.09, 16:28 Nie mam już siły... przekonałaś/eś mnie... mój post był bez sensu, faktycznie lepiej żeby zespoły zarabiały na udziale w grach, reklamach i show na lodzie niż na płytach... co z tego, że AS zarobiło więcej na GH?, AS to nie Paris Hilton żeby musiało się wszędzie pokazywać... trudno, może jestem za stary...zgoda możesz dobrze się bawić przy GH, ja jednak wolę pojechać na koncert... nie będę jednak jeździć na koncerty zespołów z GH, ale to już mój problem... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laguna Re: metallica w jakiejś dziwnej grze? IP: *.netpark.pl 02.01.09, 17:20 Ja sam nie widzę czego jest tutaj się czepiać. Mnie to nie przeszkadza, bo bardzo chętnie zagram jakieś kawałki Metalliki lub Slayera w GH. Metallika te wyjdzie na swoje, bo nie dość, że skosi część mojej kasy, która wydam na GH: Metallika to jeszcze władują cały band do gry komputerowej, dzięki której zyskają dodatkowych fanów. So, what's the problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx A co z remasterem Magnetika? IP: *.chello.pl 02.01.09, 11:44 Może Lars przekona siebie, że trzeba jednak zrobić remaster Death Magnetic, bez tej przeklętej kompresji? Temat ucichł był, a płyty jak się nie dało słuchać, tak dalej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan XMLa Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsłon.. IP: *.gdynia.mm.pl 02.01.09, 11:47 <lolmode value=" Katolicy, szczególnie pochodzący z kraju Jana Pawła II, nie powinni słuchać muzyki pochodzącej od szatana i gloryfikującej ofiary z ludzi! Będziecie się smażyć w piekle, modlę się o wstawiennictwo Ojca Świętego ze strachu o wasze zbłądzone dusze. Amen. "/> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsłon... IP: *.57-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.01.09, 12:09 Slayer to jedyny kawalek ktorego nie moglam zagrac nawet na poziomie easy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frey Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsłon.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 12:46 a kiedy darkthrone będzie na GH?? Nie mogę się doczekać xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herod Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsłon.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 13:21 Text rajter rajtnął o achievmentach i był satisfajtny, bo thinknoł że tak koolowo. Nie understandził, że jest komon idijotą, co w polish nie spika. Był na to tu stupit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Metallica to już tylko pierdzący dziadkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 13:49 nie mający kompletnie nic do zaprezentowania. Death magnetic to pierdy co najwyżej. Dobrze, że nie kupiłem, bo miałbym poczucie wyrzucenia pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: Metallica to już tylko pierdzący dziadkowie IP: *.icpnet.pl 02.01.09, 14:21 dobrze że nie kupiłeś, Papa Het pewnie byłby zły gdybyś jego płytę postawił w swoim domu obok feela i natalii lesz- dalej słuchaj ich nowoczesnego grania Odpowiedz Link Zgłoś
zy Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsłon... 02.01.09, 13:50 "- Jestem super-podniecony że mamy tam Slayera. Slayer musi być częścią jakiejkolwiek gry wideo o heavy-metalu" nie "jakiejkolwiek" tylko "kazdej", w oryginale pewnie bylo every a nie any... Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsł 02.01.09, 15:40 "Jestem super-podniecony że mamy tam Slayera. Slayer musi być częścią jakiejkolwiek gry wideo o heavy-metalu. Były pewne kłopoty z tekstami. To się wiąże z opcjami w stylu "Microsoft się nie zgadza ze względu na nieprzyzwoite teksty". Z tym całym g**nem trzeba sobie radzić, ale wstawiliśmy się za Slayerem i w końcu przekonaliśmy Microsoft" Jak nie umiesz tłumaczyć to nie tłumacz! Daj komuś, kto potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Slayer zagra obok Metalliki w najnowszej odsłon... IP: *.chello.pl 06.01.09, 18:36 Slayer jest z Huntington Beach, nie z LA. Odpowiedz Link Zgłoś