Gość: Gość IP: *.locon.net.pl 28.01.09, 10:00 No tak bardzo logiczne. Wzrost pojemości pamięci flash rzeczywiści sprzyja ich gubieniu sie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Wyciek danych z odtwarzacza MP3 IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 11:34 "Rozmiar przenośnych urządzeń magazynujących dane z roku na rok się zmniejsza, co sprzyja ich zgubieniu." Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
go_bsh Wyciek danych z odtwarzacza MP3 28.01.09, 11:49 Mnie zastanawia co innego. Dlaczego przy tekście o wycieku danych z odtwarzacza przedstawia się produkt Microsoft ZUNE? przecież nie wiadomo jaki to był odtwarzacz? a zakładanie, że wszystko co złe pochodzi z MSu ociera się już o zaściankowość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wyciek danych z odtwarzacza MP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:29 go_bsh napisał: > Mnie zastanawia co innego. Dlaczego przy tekście o wycieku danych z > odtwarzacza przedstawia się produkt Microsoft ZUNE? przecież nie > wiadomo jaki to był odtwarzacz? a zakładanie, że wszystko co złe > pochodzi z MSu ociera się już o zaściankowość... Cytuję: "kupił w sklepie z używanym sprzętem wojskowym odtwarzacz MP3 MS Zune" Dalej nie wiesz, jaki to był odtwarzacz? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn kryptoreklama 28.01.09, 13:03 W tekscie nie ma nic negatywnego na temat tego odtwarzacza mp3. A ta fotka to kryptoreklama, kazdy spojrzy z ciekawosci i zapamieta jako sprzet armiii USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Wyciek danych z odtwarzacza MP3 IP: *.torun.mm.pl 22.02.09, 11:59 został "szczęśliwym posiadaczem danych osobowych amerykańskich żołnierzy". No cóż, różne są powody szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś