Gość: kaszka IP: *.ostrog.net.pl 24.02.09, 13:26 już działa. Dziwi mnie, że nie rozpisywaliście się tak bardzo na temat serwera swojej poczty, podczas gdy kilka tygodni temu fala spamu zalewała wszystkie skrzynki używkowników @gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilkem-live Eeee, kaczka dziennikarska 24.02.09, 13:32 Co za bzdury piszecie, sprawdzilem poczte- wszystko gra! Nie upodabniajcie sie do Interii, piszcie PRAWDZIWE informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reflux Re: Eeee, kaczka dziennikarska IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 13:37 Pewnie, że kaczka. Autor artykułu nie wysilił się - przestała mu się wyświetlać strona, to uznał, że awaria. A poczta działała - zarówno w połąćzeniach POP3 jaki też IMAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myr...... Awaria Gmaila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:42 szczerze to mam dość tej poczty i zastanawiam się na likwidacją konta które mam od początku Gazeta.pl i byłam jej wierna ale ostatnie perypetie sprawiają, że mam dość!! Dziwne maile od tysiąca ludzi, spamy itp. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś