Gość: . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 13:31 Biedni komisowcy. Jak jeden pokochają Orange? Też pewnie nie na długo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjhubner play sprzedaje zablokowane telefony ! 25.03.09, 14:27 w sobote kupiłem dwa nowe telefony w Play i simlocki na nich są ! musiałem ponad 100 numerów wklepać ręcznie ! ładne ćwiczenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brovar Re: play sprzedaje zablokowane telefony ! IP: *.nitka.net.pl 25.03.09, 14:39 Oczywiście, że są - ale za darmo Ci je zdejmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *kula Re: play sprzedaje zablokowane telefony ! IP: *.CNet.Gawex.PL 11.09.09, 14:32 wystarczylo poprosic sprzedawce o sprawdzenie, czy lock jest.ja tak zrobilem i trafilem an aparat bez niego.wiec nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krigore tuniemaeryiplusa.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:11 moze jakis protescik w tej sprawie? i od razu zarezerwujcie domene tuniemaeryplusaorangeiplay.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimp Koniec simlocków w Plusie? IP: *.spray.net.pl 25.03.09, 17:25 a ja byłem w poniedziałek zdjąć simlocka w erze i wyszło, że szanowna firma to oszuści. simloki zdejmują tylko w telefonach kupionych po 19 stycznia tego roku. więc po co gazety liżą im załganego rowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njk Re: Koniec simlocków w Plusie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:26 Widocznie Orange ma jakieś powody, żeby nie zdejmowac blokad. Tak na prawd emało na tym komu zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
polololo.ltd Mi zależy! 26.03.09, 08:35 Mi zależy! I wielu innym też. SIMlocki to qrestwo! :( Odpowiedz Link Zgłoś