Dodaj do ulubionych

GOM Media Player

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 14:36
Powinniście dodać,że jest do niego spolszczenie.Odtwarza pliki audio w wielu formatach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: GOM Media Player IP: 194.213.1.* 10.04.09, 11:11
      To jest fantastyczny program, używam od dwóch lat, nie ma żadnych durnych bajerów, po prostu stabilny i wygodny odtwarzacz. Dla mnie najważniejszą zaletą jest to, że bez problemu obsługuje (mozna dowolnie zaprogramować) przyciski i kółko myszy, bo do obsługi komputera pełniącego funkcję mediacenter używam MX Air. Jego wadą jest brak odczytywania napisów w systemie MPL2 i TMPlayer. Co prawda napisałem 3 miesiące temu do producentów, ale bez odzewu.
    • Gość: niki Re: GOM Media Player IP: *.chello.pl 14.04.09, 21:01
      jak zobaczylam jezyk instalacji to mnie zatkalo
    • Gość: jonny61 Re: GOM Media Player IP: *.meb10.vic.optusnet.com.au 04.12.09, 09:55
      Jeden z najlepszych players na rynku.Nie rozumiem dlaczego redakcja ceni go tak nisko.
      Proponuje zobaczyc recenzje na Softonic lib Softpedia.
    • Gość: Gosc Re: GOM Media Player IP: *.chello.pl 15.08.10, 14:26
      Na stronie DOBREPROGRAMY.PL jest najnowsza wersja GOM Player oraz spolszczenie. Instalka przebiega bez problemów a po instalacji spolszczenia program jest PO POLSKU. Nie trzeba nic modyfikować
    • Gość: halohalo Re: GOM Media Player IP: 86.57.13.* 17.01.12, 15:08
      Słaby programik nie ma co mówić! Problemy z napisami Dziwny interfejs Czasem nagle się zwiesi i tylko twardy reset go ratuje! Na 2 telewizorach nie daje obrazu tylko czarny ekran i tak dalej No masakra panie
    • Gość: MQ Re: GOM Media Player IP: *.welnowiec.net 05.05.13, 12:32
      Ja od wielu lat działam na tym programie i nic się z nim nie dzieje. Jest bardzo fajny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka