Gość: homo_googleticus IP: 188.33.50.* 28.03.09, 17:38 Taaaa... my.opera.com/haavard/blog/2009/03/26/malware-report-from-nss-labs-manipulates-statistics Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aginotaku Internet Explorer najbezpieczniejszy? 29.03.09, 10:22 Zainstalowałam IE 8.0 w pracy (nie możemy mieć innych przeglądarek niż IE) i co? Wiesza się kiedykolwiek użyję prawego klawisza myszki. No paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
ekiwok Hmm... 29.03.09, 10:58 może zainstalowałeś go pod Ubuntu? Na 64 MB DDR SDRAM to też często spotykany błąd, ale co poradzić ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsuranni uwaga! artykuł sponsorowany! IP: *.icpnet.pl 29.03.09, 10:28 radze omijać szerokim łukiem. Zarówno artykuł jak i IE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpeq Nie ma to jak sponsorowane teksty M$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:06 Oglądam ten cudowny "wykres" i nie mogę dojść o co chodzi. W jakich "jednostkach" liczona jest oś pozioma ? Może ktoś mnie oświecić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Edgar co 2 dni art. sponsorowany, chyba słabo z M$ IP: *.jjs-isp.pl 29.03.09, 10:51 Wersji na linuksa ciągle nie ma więc jak sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Internet Explorer najbezpieczniejszy? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 10:55 a ten wykres co pokazuje? Na ogół wykresy robi się w postaci y = f(x), wtedy podpisuje się osie i wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Internet Explorer najbezpieczniejszy? IP: *.gprs.plus.pl 29.03.09, 11:25 Tytuł nadający się do serwisu Opisy GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Internet Explorer najbezpieczniejszy? IP: *.toya.net.pl 29.03.09, 11:56 Gucio. Do FF są wtyczki (np. WOT, NoScript) i to one dopiero świadczą o bezpieczeństwie tej przeglądarki. Oczywiście najsłabszym ogniwem jest tu jak zawsze człowiek i zawsze będą się trafiać wyjątki, które na pytanie "Czy na pewno chcesz zainstalować tego wirusa?" odpowiedz "Tak". tutaj nie pomoże żadne zabezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Internet Explorer najbezpieczniejszy? IP: *.nplay.net.pl 29.03.09, 11:58 ... pod warunkiem że się go nie używa. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Kolejny sponsorowany raport. 29.03.09, 12:03 Stara taktyka M$. Zreszta nie tylko ich. Prawdopodobnie duża częśc statystyk IT jest robiona pod dane firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkn Internet Explorer najbezpieczniejszy? IP: *.lcs.net.pl 29.03.09, 12:35 nie dosc ze badanie oplacone przez m$ to i artykul chyba tez... Odpowiedz Link Zgłoś
dannniello Internet Explorer najbezpieczniejszy? 29.03.09, 12:40 Faktycznie artykuł mocno podejrzany. Oczywiście jak zwykle gazeta.pl do takich promocji wykorzystuje domeny krzaki, że niby autor nie jest związany z gazeta.pl. Bardziej wiarygodny artykuł, który oprócz wygodnego dla MS wyniku, informuje też o m.in. kto sponsorował ten test (oczywiście Microsoft): www.idg.pl/news/342641/Internet.Explorer.8.najskuteczniejszy.w.blokowaniu.podejrzanych.witryn.html Odpowiedz Link Zgłoś
patman Buaahahahaahaha 29.03.09, 12:55 Podobają mi się te wykresy narysowane kredkami przez przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Internet Explorer najbezpieczniejszy? IP: *.chello.pl 30.03.09, 17:12 a mi się nie wiesza, zainstalowalem go w zeszlym tygodniu i poki co daje rade. Jakby ktos mial watpliwosci czy zainstalowac czy nie, to podpowiem ze w ta wersja ponoc zostala przygotowana przy wspolpracy z onetem, nasza klasa i allegro. Ja poki co korzystam z web slicow onetu, nie trzeba odswierzac strony zeby pojawily się nowe rzeczy – to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś