michu 17.04.09, 19:55 Czy ktoś z Was korzysta z Microsoft Live? Przypomnijcie mi, co jest po małpie w identyfikatorze, który nadaje użytkownikowi? Pamiętam nick, hasło a tego nie pamiętam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michu Re: Trochę głupie pytanie 17.04.09, 21:21 Niestety to nie działa. Już próbowałem lemari napisał: > nick@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Trochę głupie pytanie IP: *.insat.net.pl 17.04.09, 22:14 www.google.pl/search?hl=pl&q=tworzenie+identyfikatora+Live&lr=lang_pl&btnG=Szukaj+w+Google www.microsoft.com/poland/technet/faq/faq_liveid.mspx Odpowiedz Link Zgłoś
michu Re: Trochę głupie pytanie 17.04.09, 23:10 No dziękuję. Przejrzałem wszystko. Wciąż nie mam odpowiedzi co powinno być za małpą :) Już nie drążę tematu. Może doznam olśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Trochę głupie pytanie IP: *.acn.waw.pl 17.04.09, 23:19 > Pamiętam nick, hasło a tego nie pamiętam :-))) *@windowslive.com *@msn.com Odpowiedz Link Zgłoś
michu Re: Trochę głupie pytanie 17.04.09, 23:30 Dzięki Bracie ;) Nie działa... Trudno, jakoś do tego dojdę może.... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Trochę głupie pytanie IP: *.acn.waw.pl 18.04.09, 00:38 A nie możesz po prostu zapytać kogoś, komu wysyłałeś listy z tego konta? Odpowiedz Link Zgłoś