Gość: Malvern267 IP: *.meb8.vic.optusnet.com.au 22.04.09, 14:33 VB100 testy AV-ArcaVir nie przeszla testow.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: ArcaVir System Protection IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.09, 11:53 Spoko programik. Mnie nie zawiódł. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ArcaVir System Protection IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:44 I ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobra i szybka wykrywalność, nie zwalnia, robi co do niego należy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa ArcaVir System Protection IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 17:35 szpak@02.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ArcaVir System Protection IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 15:06 Świetny antywirus, zachowuje równowagę między dobrym skanowaniem a nie zamulaniem kompa, gdy jest uruchomiony w systemie prawie nie czuć jego obecności, świetnie napisany pod kontem inteligentnych użytkowników. Jest milion razy lepszy niż tandetne Nod, Norton Antywirus i Kaspersky, polecam, warto go zakupić do domu i do firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ArcaVir System Protection IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 11:23 Bardzo dobry program antywirusowy. Wysoka skuteczność wykrywania wirusów! Sprawdziłem osobiście i chwytał mi cały syf jaki przychodził mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzz Astral Re: ArcaVir System Protection IP: *.arcabit.com 10.07.09, 14:52 Programik uratował mnie przed formatem za co jestem mu niezmiernie wdzięczny. Szkoda tylko że mój poprzedni program mnie przed tym nie uchronił. Teraz poużywam trochę ArcaVira w wersji trial. A potem może zakupie. Słyszałem że jest on dostępny w wersji na pamięć przenośną. Jakaś nowość ale innowacyjna Nowość. Odpowiedz Link Zgłoś