Dodaj do ulubionych

LG Arena KM900 - test

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 17:08
Telefon jest dostepny w ofercie Orange dla biznesu... chyba nawet w dobrej
cenie, patrząc przez pryzmat ilości minut ktore dają do tego...
Obserwuj wątek
    • Gość: aaqqqqqqq Re: LG Arena KM900 - test IP: *.globalconnect.pl 08.05.09, 17:11
      yhym, "nie trzeba dociskać ekranu tak jak w przypadku iPhone'a"... Co to za bzdura?
      • michal.mlynarczyk Re: LG Arena KM900 - test 08.05.09, 17:20
        Zgadza, totalna bzdura. Dlatego nigdy tak nie napisałem.
        • Gość: solo Re: LG Arena KM900 - test IP: 82.132.136.* 08.05.09, 21:20
          moze i ladnie wyglada ale syf jak wiekszosc lg. iphon, nokia, sony ericsson
          wszystkie dobre, najlepszy jest ten, ktory macie w kieszeni. Osobiscie im
          wiekszy wybor tym lepiej. Zabawki beda taniec minut przybywac, abonamenty malec
          - ale niestety nie w polsce, moze nie tej "B"iznes......
      • 3cik <-=-=-=-----=-=---- 08.05.09, 22:11
        Nie da się wprowadzić na GW filtra na IQ czytelników?
    • Gość: iphone_user LG Arena KM900 - test IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 17:37
      łosz bum szakalaka ale zerżnięty chamsko interface iPhonea i Safari
      • organista_pl Czy LG wam płaci za reklamowanie ich telefonów 08.05.09, 17:46
        Panie Michale ????
        • michal.mlynarczyk Re: Czy LG wam płaci za reklamowanie ich telef 11.05.09, 10:05
          Być może wykupili jakąś kampanię, ale to raczej pytanie do kogoś z działu reklamy. Mi nic o tym nie wiadomo.
    • Gość: Siostra Diesel LG Arena KM900 - test IP: *.opera-mini.net 08.05.09, 18:29
      Dalem sie nabrac na Viewty. Wy nie dajcie sie nabrac na to g****o.
      • Gość: nemo1876 Re: LG Arena KM900 - test IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 18:41
        a co jest nie tqk z Vievty?
        świetny telefon. wziąłem go żeby odsprzedać i po godzinie wiedziałem że zostanie ze mną. tak jak to że już tylko dotykowce.
        to nie telefon do lansu, i niestety nie ma gps. ale mam go rok i jestem super zadaowolony. dopracowany, szybki itd. ten brak gpsu to niefart. no net nie do używania, ale tak jest super, (nie mam nic wspólnego z producentami telefonów heheh)
        ale zamiast areny to chyba bym dożucił stówke - w ofercie orange dla firm i wziął htc hd....
    • Gość: arena uwaga na LG IP: *.acn.waw.pl 08.05.09, 21:24
      nie dajcie sie nabrac na LG, a szczegolnie ich marketingowi. Jak maja akcje
      promocyjna to artykuly na gazecie, wp i onecie sa codziennie. Wszystko to PR!
      • Gość: policzmyglosy ynteligencie zamilcz już... IP: *.chello.pl 09.06.09, 08:02
        a kiedy mają być? Rok później? Chcą sprzedać to i reklamują, odkryłeś jakiś
        sekret myślicielu, że produkują po to żeby sprzedać?
    • Gość: józek LG Arena KM900 - test IP: *.mac.edu.pl 08.05.09, 23:48
      mi osobiście LG Arena bardzo się podoba, jest multimedialna: ładne parametry
      aparatu, ciekawe nemu, mp3... także jest to telefon dla mnie, osoby która lubi
      poszpanować... jednak nie ukrywając jeszcze za drogi
    • Gość: Jaaja LG Arena KM900 - test IP: *.grs-e0.g1.pl 09.05.09, 09:32
      I to ma być jakaś rewolucja? Takie telefony istnieją od kilku lat.

Pozdrawiam.
      • Gość: józ Re: LG Arena KM900 - test IP: *.mac.edu.pl 10.05.09, 21:18
        od kilku lat?? Sorry chyba żyjemy na dwóch różnych planetach
    • Gość: mordkamoja LG Arena KM900 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:55
      Dla mnie LG Arena to najlepszy telefon na polskim rynku. Jedyny lepszy jaki znam
      to LG GC900 (Viewty Smart) chociaż ten chyba nie został jeszcze oficjalnie
      wprowadzony na nasz rynek. W Arenie podoba mi się przede wszystkim stylizowana
      na metal obudowa, interface 3d, wyświetlacz 480x800 pikseli (WVGA), Certyfikat
      Dolby Mobile i wiele innych ciekawych rzeczy. Rozumiem ze ktoś może nie
      preferować takich multimedialnych telefonów, ale krytykowanie tego telefonu to
      już chyba tylko takie krytykowanie dla samego krytykowania i nic więcej.
      • Gość: monotaur Re: LG Arena KM900 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:40
        Moim zdaniem telefon jest całkiem fajny, jedyny udany model LG chyba - nie
        wiecie gdzie można go wyłapać za dobrą cenę? W abo oczywiście?
    • Gość: sadik LG Arena KM900 - test IP: *.mac.edu.pl 11.05.09, 19:59
      Uważam że telefon jest jak najbardziej odlotowy, jest pierwszym
      telefonem z trójwymiarowym iterfejsem graficznym, jutro jest
      premiera LG Arena na polskim rynku, można sobie tez potestować
      telefon w necie, zanim oceni się telefon
      arena.lgmobile.com/emulator/ miłej zabawy.
    • Gość: renoo LG Arena KM900 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:17
      ale czy może się to równac z iphonem? kumepl z gg ma tego iphona i z niego mi
      na gg pisze że jest wypas - sam zastanawiam się czy sobie nie kupic.. :)
      • Gość: garnek Re: LG Arena KM900 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 15:44
        iPhone jest fajny, ale mimo wszystko jest starą bajką, zwłaszcza technicznie.
    • Gość: TAD LG Arena KM900 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 22:43
      co z tego że postęp 8 GB wew./czy 32 GB zew. pamięć itp / jak zasilanie tych
      fonów nie idzie z postępem - bateria 1000 mAh - to tak jak silnik fiata 126p
      włożyć do BMW / długo nie po śmigasz.
    • Gość: Karo LG Arena KM900 - test IP: *.mas.airbites.pl 28.05.09, 19:20
      Wszystko pięknie, telefon jest kolorowy, dotykowy, muzyczny, zdjęciowy... Ale niech mi ktoś powie, jak się na tym pisze smsy?
      Nie mam nic do nowych technologii, ale urządzenie o takich zaletach nie powinno się chyba nazywać telefonem.. tylko np. przenośnym komputerem z funkcją dzwonienia.. A ja chciałabym kupić tradycyjny telefon, np z klapką, ale nowszy pod względem technicznym od swoich poprzedników.. i co? Nie kupię, bo nie inwestuje się już w telefony z przyciskami i klapkami.. A to źle, bo sektor rynku jakim jest technologia powinien trafiać w gusta wszystkich ludzi, a nie tylko małolatów goniących za nowinkami. Co myślicie?
    • Gość: xoen/nothin LG Arena KM900 - test IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.09, 00:05
      faktycznie, urządzenie z dotykowym ekranem nie musi być smartphonem, ffs, bo nim nie jest NIGDY urządzenie z dotykowym ekranem...
    • Gość: Przemysaw Wróblews LG Arena KM900 - test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 17:04
      Witam

Telefon jest dostępny min. w ofercie Play. W zwiazku z tym nie wiem
      co wybrać wacham się pomiędzy lg arena a htc touch hd co wybrać?
      • Gość: xed Re: LG Arena KM900 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 00:34
        zdecydowanie htc touch hd !!!bez dwóch zdań!!
        • Gość: jaa Re: LG Arena KM900 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 00:54
          czemu HTC?
    • Gość: sarcia LG Arena KM900 - test IP: 92.117.144.* 10.06.09, 11:52
      Ja sobie wzielam ten telefonik na przedluzenie umowy ale wachalam sie jeszcze
      miedzy HTC touch HD jednak sprzedawca odradzil sugerujac sie tym ze HTC jest
      zbyt skomplikowany(dla kobiet) i wszystko trzeba stukac patyczkiem.Ogolnie z
      areny jestem zadowolona tylko ta przegladarka internetowa nie daje mi spokoju
      ciezko sie zalogowac na jakakolwiek stronke.Szkoda wlasnie ze trzeba wszystko
      palcem bo w niektorych sytuacjach przydal by sie ten patyczek.
    • Gość: Grapcio LG Arena KM900 - test IP: 213.155.169.* 12.06.09, 18:17
      Telefonik jest super btw. znalazłem bardzo ciekawe forum, duzo tapet itp :
      www.km900.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka