Gość: czupakabra IP: *.chello.pl 29.06.09, 22:20 czy będzie wreszcie wersja na system operacyjny 64bit ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulk22 Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? 30.06.09, 09:03 W tekscie jest mowa, że Opera i Chrome biją na głowę Firefoxa jesli chodzi o szybkość otwierania stron, dziwne, że nie u wszystkich, poza tym gdyby tak było Firefox nie miałby tak dużego udziału w rynku w porównaniu z Operą i Chrome. Odpowiedz Link Zgłoś
bonornog Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? 30.06.09, 09:14 z wyników pobierania widać że firefox jest popularny. sam go używam w domu i na lapku. i jestem zadowolony nawet ze starszych wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.clienti.tiscali.it 30.06.09, 09:22 Nie tylko szybkosc decyduje o popularnosci. Dla przecietnego uzytkownika naprawde nie ma wielkiego znaczenia czy strona otworzy sie w sekunde czy pol. Chrome ponoc faktycznie jest b. szybki ale jest na rynku od niedawna. Natomiast FF dzieki dodatkom jest bardzo popularny wsrod srednio zaawansowanych uzytkownikow, ktorzy nie maja swira na punkcie osiagow, za to lubia dostosowac przegladarke do swoich indywidualnych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 09:29 jesli chodzi o szybkość otwierania stron, dziwne, że nie u wszystkich, - Ciekawe! Pewnie przeprowadziłeś testy i wyszło ci co innego? > poza tym gdyby tak było Firefox nie miałby tak dużego udziału w rynku w porównaniu z Operą i Chrome - Kawior jest lepszy od bigosu a jednak Bigos jest popularniejszy .... Zawsze tak było że na ekskluzywnym produkcie poznaje się mały procent użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Operatora Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: 86.46.57.* 30.06.09, 09:43 Chrome jest jak kawior, a Opera pewnie jak mercedes - weź się puknij w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 09:50 Odpowiem inaczej, może teraz zrozumiesz (a jak nie to sam się "puknij w łeb). W "Biedronce" kupuja tłumy (procentowo o wiele wiecej niż np. w "Piotr i Paweł") ale wcale to nie znaczy że Biedronka jest najlepszym sklepem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 09:45 Ekskluzywny produkt powiadasz? Widzę, że kolega pielęgnuje w sobie snobistycze ciągotki... OK, tak też w jakiś tam pokrętny sposób można tłumaczyć sobie (i wmawiać innym) małą popularność Opery. Co kto lubi. Aha - Fx 3.5 działa pięknie. Dobra robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 09:47 > Ekskluzywny produkt powiadasz? Widzę, że kolega pielęgnuje w sobie snobistycze > ciągotki... Nie. Po prostu lubie DOBRE produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 10:19 Sugerujesz, że inni lubią ZŁE produkty? Dla mnie Fx jest DOBRY, Opera - nie. Moje zdanie kontra twoje. I co, mamy to załatwić na parkingu? Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiniOperator Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 11:01 Niczego nie sugeruje... Lubią / nie lubią.... Ale używają. Z różnych względów... Brak wiedzy, przyzwyczajenie, osobiste preferencje itd. itp.... (przecież mozna lubieć żeby program pytał przy kazdym uruchomieniu czy zainstalować "ciuteńke nowszą wersje" albo żeby wyglądał jak połaczenie wesołego miasteczka z choinką bożonarodzeniową). Na parkingu to ty możesz mi .... koła napompować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 11:21 Orka na ugorze... Jeśli chodzi o moją rolę w pompowaniu - koniecznie porozmawiaj ze swoją kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaOperator Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 11:28 Rozmawiałem. Powiedziała że masz ZA KRÓTKI wentylek od pompeczki! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłx Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 11:40 ...ale ile się bidulka nadmuchała w ten wentylek... :-) Dobra, pożartowaliśmy. Ja tak mogę naprawdę długo. Konwersacja naprawdę schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaOperator Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 11:45 > ...ale ile się bidulka nadmuchała w ten wentylek... :-) No stary, ale mijasz się z faktami. Widziałem film z monitoringu na tym parkingu i zanim dotknęła tego wentylka to ... popękał, pokruszył się i odpadł! ... Sparciały był! Widać że stary i wogóle nie używany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 12:05 Hola, hola! Pogubiłeś się deczko. Wyszedłeś na zboka, który lubi oglądać filmiki, na których twoja kobieta figluje z innym facetem. Nie tędy droga! Oderwij się od ulubionej przeglądarki, kup jej jakiegoś badylka, walnij parę komplementów i jakoś się ułoży! Naprawdę eskalacja naszej " wymiany zdań" pada na twarz, nie uważasz? Ale doceniam twoje poczucie humoru, naprawde! Byle nie zdziadzieć, że się tak wyrażę. Mega off-topic się zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuperMegator Mini Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 17:26 > Mega off-topic się zrobił... Ale przynajmniej się pośmiałem! ...Nic dziwnego. Z tym firefoxem to zawsze jaja wychodzą... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 09:53 Ciekawe dlaczego na telefonie używasz Opere a nie Firefoxa? He, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak z grabiami Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 09:59 O! To jest dobre! Facet pisze: "Ekskluzywny produkt powiadasz? Widzę, że kolega pielęgnuje w sobie snobistycze ciągotki... OK, tak też w jakiś tam pokrętny sposób można tłumaczyć sobie (i wmawiać innym) małą popularność Opery. Co kto lubi. Aha - Fx 3.5 działa pięknie. Dobra robota." A powyżej: Gość: Miły Pan z łopatą IP: *.opera-mini.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 10:26 Zdradzę ci sekret: niektórzy pracują! I nie mogą wykorzystywać służbowego komputera do prywatnych celów. Więc piszę sobie z komórki. I nie mam problemu przyznać że Opera Mini jest OK. Inna sprawa że dużego wyboru na komórki nie ma. Wyjaśnione? Hłe, hłe, hłe! Dziwna dyskusja się robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.spray.net.pl 30.06.09, 11:07 To w końcu pracują czy przeglądają sobie forum gazety na komórce? A może taki wielozadaniowy jesteś? Machasz łopatą jedną, a w drugiej ręce komórka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 11:18 Bingo! :-D I trochę grzeczniej bym prosił, bo strzelę fochę i autostrady nie wybuduję! Będziecie jeździć na Euro2012 do Niemiec... ;-) Polecam lekturę Kodeksu Pracy, część dot. przerw w pracy przysługujących pracownikom. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat z widłami Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 11:25 Przerwa powiadasz? Brak towaru? JESTEŚ GRABARZEM???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.spray.net.pl 30.06.09, 12:57 Cholera w jakim zawodzie pracujesz, że będąc w pracy masz jednocześnie przerwę od 9:45 do 12:04? Bo w takich godzinach się mieszczą Twoje posty, serio pytam, ja też tak chce :)Czy może robisz sobie przerwę co 5 minut? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brygadzista faceta Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 13:15 Hej chłopaki! Dajcie mu spokój i nie zawracajcie łopaty, bo nie wybuduje tej autostrady, no kurde, nie wybuduje! Poza tym wiadomo, że najlepsza przeglądarka to Internet Explorer 8. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak z grabiam Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 11:14 > Zdradzę ci sekret: niektórzy pracują! O! To widzę że już wyrobiłeś 150 normy! Uważaj bo jak się tak rozpędzisz z robotą to barierę dźwięku przekroczysz i będzie BUM! >Więc piszę sobie z komórki. No spryciula! Geniusz!! Jak Polak chce (nie pracować) to potrafi. Niech zgade! Właśnie pracujesz nad nową wersja Firefoxa? To bedzie v3.5,5.1 i ukaże się na Boże Narodzenia... 2012r.! >Inna sprawa że dużego wyboru na komórki nie ma. Ciekawe czemu? Czemu nie ma Firefox-mini na komórke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Pan z łopatą Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.opera-mini.net 30.06.09, 11:34 Tak, trafiłeś. Poraziłeś mnie potęgą swego intelektu. Dedukcja, chłodna analiza sytuacji, przenikliwość, zamiłowanie do pogrubionych literek... Podwijam rudy ogon i zmykam, bo mogę nie przetrwać w blasku twojego tytanicznego umysłu. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak z grabiam Re: Firefox 3.5 -IP: *.opera-mini.net IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 11:47 Tak, tak. uciekaj! Wiem ze cie paluszki bolą od nap..indalania w ta klawiaturkę i to tak aby nie było literówek i do tego z polskimi znakami. Opuszki ci juz popuchły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thunder Re: Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.lanet.net.pl 30.06.09, 09:27 64 bit juz od dawna chodzi na moim kubuntu amd64. I jest szybka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koresh Firefox 3.5 - wersja finalna już 30 czerwca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:03 Jak łatwo się się można było domyślić - idą jakieś grubsze zadymy między fanami Fx i Opery. Chociaż panowie Operator i Miły Pan z łopatą zrobili to w sposób na tyle luźny, że czytam kolejne komentarze z podłogi, gdzie zagnał mnie zdrowy śmiech. To było dobre, naprawdę dobre! Oczywiście nie muszę mówić, że większość trolli nie ma pojęcia o Firefoksie 3.5 bo nawet go nie zainstalowali albo używali przez pięć minut. Ponieważ testowałem 3.5 (3.1) od wczesnej bety powiem tak: Wygląd może mylić, bo w "bebechach" zmieniło się baaardzo wiele. Nie wierzycie, to pilnie szukajcie w najbliższych dniach testów porównujących przeglądarki. Wielu się zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś