maja11-25 14.12.09, 11:03 dziewczyny co sadzicie o proszku JELP uzywalyscie kiedys prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuska2008 Re: proszek JELP 14.12.09, 13:17 ja go nigdy nie używałam, przez rok czasu prałam rzeczy synka tylko w Loveli, którą mi polecali wszyscy znajomi z małymi dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
idziaaa Re: proszek JELP 14.12.09, 13:20 Ja używam proszku Bobas do białego, natomiast Loveli do kolorów. Oba są świetne. Jelp nie używałam, więc nie będę się wypowiadała na temat tego proszka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: proszek JELP IP: *.plock.mm.pl 14.12.09, 15:26 idziaaa napisała: > Jelp nie używałam, więc nie będę się wypowiadała na temat tego proszka. Pozdrawiam Pozdrawiam, ale ja pytałam o JELP, a Ty odpisujesz w ten sposób.:-( proszę, czytaj ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
nuria.1 Re: proszek JELP 14.12.09, 19:27 Ja prałam i w Jelpie i w Loveli i nie widziałam różnicy jeśli chodzi o reakcję dzieci, a są alergikami. Jeśli zaś chodzi o walory dopierające, to niestety też porównywalnie - czyli bez szaleństwa. Po balsamie loveli były wysypki. Odpowiedz Link Zgłoś
ag-as Re: proszek JELP 15.12.09, 20:55 Witam.Moja córcia ma roczek i od początku używamy Jelpa. Na początku zwykłego, a teraz ze środkiem zmiękczającym. Jesteśmy zadowolone z efektu Odpowiedz Link Zgłoś