Dodaj do ulubionych

Codzienne bóle głowy

IP: *.pl 09.02.11, 13:37
Witajcie drogie mamy. Może któraś z Was też boryka się z codziennym bólem głowy, ale nie jest to migrena a diagnostyka - rezonans, tomografia, EEG - nie wykazują żadnych znaczących zmian. Odwiedziłam już kilku lekarzy neurologów, mam za sobą 3 tyg. pobyt w szpitalu, z którego zostałam wypisana bez diagnozy. Proszę pomóżcie, może ktoś ma jakiegoś dobrego neurologa.
Pozdrawiam ciepło.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Codzienne bóle głowy IP: *.plock.mm.pl 09.02.11, 18:12
      na Wyszogrodzkiej zaraz za przejazdem kolejowym jest Poradnia Leczenia Bólu. Przyjmuje tam dr. Konopa. Mnie leczyła jeszcze na Miodowej i bardzo mi pomogła. Teraz nie biorę już tabkletek a bóle głowy stały się rzadkością i ich siła jest dużo mniejsza, że nie zawsze muszę brać tabetki żeby mi przeszedł ból. Wejdz w google i poszukaj dokładnego adresu i telefonu
      • Gość: Iwa Re: Codzienne bóle głowy IP: *.pl 10.02.11, 07:29
        Bardzo dziękuję, napewno umówię się na wizytę. Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Codzienne bóle głowy IP: *.193.c67.petrotel.pl 10.02.11, 11:38
          popieram przedmówczynie dr.Konopa mi również pomogła chodziłam do niej na nfz dobrała mi takie leki dzięki którym normalnie funkcionuje!
    • Gość: dase Re: Codzienne bóle głowy IP: *.129.c88.petrotel.pl 11.02.11, 20:03
      A brałaś rutinoscorbin?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka