Dodaj do ulubionych

Dr Malinowska - pediatra

IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 21:13
Drogie mamy, chcę się podzielić wiadomością że po kilku mięsiącach nieobecności udało mi się odnaleźć dr Malinowską. Pracuje ona w przychodni WA-Med przy ul. Czwartaków 16c (pasaż Paderewskiego, obok apteki Avena 2) nr kontaktowy do przychodni: (24) 38 432 38. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Dr Malinowska - pediatra IP: *.123.c72.petrotel.pl 07.03.11, 14:17
      a ja myślałam że ona już przeszła sobie na emeryturę a tu zmiana miejsca pracy ,ciekawe co ją skłoniło aby uciec z p.rodzina?
    • Gość: iskierka Re: Dr Malinowska - pediatra IP: *.dynamic.mm.pl 07.03.11, 16:09
      Gość portalu: mama. napisał(a):

> po kilku mięsiącach nieobecności
      > udało mi się odnaleźć

będziesz sławna! kilka miesięcy poszukiwań i wreszcie efekt
      • Gość: mama Re: Dr Malinowska - pediatra IP: *.122.c88.petrotel.pl 07.03.11, 18:52
        popieram, ja żem myślała że na emeryturę, a tu proszę...
    • Gość: agnieszka mama Re: Dr Malinowska - pediatra IP: *.131.c83.petrotel.pl 17.09.14, 10:18
      witam
      A córką zawsze chodziłam do dr. Malinowskiej jak była w Rodzinie, później w Wa-Medie, ale ostatnio i stamtąd zniknęła i nie wiem gdzie jest może ktoś pomoże i powie gdzie można ją znaleźć. To bardzo dobry pediatra i mam do niej duże zaufanie. Pozdrawiam
      • Gość: Kk Re: Dr Malinowska - pediatra IP: *.184.c64.petrotel.pl 21.09.14, 18:18
        GryfMed na Miedzytorzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka