Gość: margaretka IP: *.204.43.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.11, 21:47 Hej :) możecie powiedziec coś o żłobkach w plocku, ile kosztuje, jak z miejscami, ile wczesniej trzeba sie zapisywac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: żłobek IP: *.class101.petrotel.pl 12.11.11, 14:12 coś o żłobkach więc mamy ich w mieście 3 -lachmana -płoskiego -czwartaków z miejscami jest problem kobiety już w ciąży się zapisują od września jest na płoskiego zamknięty bo jest remont w związku z tym oblęzenie jest na dwóch pozostałych marne szanse by się dostać stąd tyle powstających klubów malucha. dobrą opinie mają na czwartaków i lachmana. koszt ok 150zł msc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: żłobek IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 19:23 z tego co wiem to będąc w ciąży nie można zapisać dziecka do żłobka ponieważ potrzebny jest jego pesel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: żłobek IP: *.219.c88.petrotel.pl 13.11.11, 08:02 Może spróbuj poszukać prywatnego żłobka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: żłobek IP: *.115.c79.petrotel.pl 13.11.11, 09:06 www.sloneczkaplock.org.pl klub dzieci Nasze Słoneczka tel 509-914-174 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Klub Dzieci Nasze Słoneczka IP: *.115.c79.petrotel.pl 13.11.11, 09:09 KLUB DZIECI NASZE SŁONECZKA TEL 509-914-174 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaretka Re: żłobek IP: *.182.47.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.11, 18:09 Dziekiza info :) a w takim razieprosze o informację o klubach malucha w Plocku :)opinie, koszt, itp :) z gory dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia83 Re: żłobek 15.11.11, 21:48 Hej, moj syn chodzi do Klubu Misiek na Jana Pawła, zaraz przy Auchan, (w tych szeregowych domach) Ja jestem bardzo zadowolona, syn tez. Jedyny minus to cena, ale to pewnie tak jak wszystkie inne prywatne kluby. Z tego co wiem to w grupie mojego syna czyli ok 2 lata zwolnily sie teraz dwa miejsca bo dzieci przeprowadzily sie do innych miast, wiec jeszcze jest szansa zeby zapisac dziecko. Ogolnie w grupie jest 12 miejsc i 3 panie. (w zlobku panstwowym masz 24 dzieci na 2 panie, przy czym przy obecnym oblezeniu jest pewnie jeszcze gorzej). Jest tez mlodsza grupa wiekowa, ale tam nie orientuje sie czy maja wolne miejsce czy nie. Wiem, ze najmlodsze dziecko ma pol roku. Syn przynosi do domu rysunki, codziennie tancza, bawia sie, panie co chwile wymyslaja im nowe zabawy, a nie siedza przy kawie i ciasteczkach. Oczywiscie na poczatku zapewne bedzie placz, u mnie tak bylo, ale trwalo krotko, bo w koncu krzywda sie dziecku nie dzieje, i panie naprawde staraja sie zeby dzieci zajac zabawa. Wejdz na www.klubmisiek.ovh.org/ i tam sa wszystkie dane, tylko stary adres. Nowy to Jana PawłaII 16. Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: żłobek IP: *.172.c71.petrotel.pl 16.11.11, 07:15 Hej. Ja posyłam swojego synka do prywatnego żłobka Wesoły Smoczek. To jest na ul. Środkowej 8. Fakt. Trzeba zapłacić więcej w porównaniu ze żłobkiem państwowym, ale czasami nie ma innego wyjścia. Właściciele są przemili, jak również Panie, które zajmują się dziećmi. Widzę, że mój mały wraca zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś