Dodaj do ulubionych

Orlen m edica

IP: *.197.c72.petrotel.pl 14.04.12, 19:20
Witajcie, przeprowdzka tuż tuż, wybieramy właśnie przychodnię i lekarza.
Kogo polecacie z pediatrów Orlen Medica?
A jaki ginekolog dla mnie?
Drogie mamy, pomóżcie przyszłej płocczance :)
K.
Obserwuj wątek
    • Gość: mysia Re: Orlen m edica IP: *.opera-mini.net 14.04.12, 23:13
      Gość portalu: kasiapfkbezl napisał(a):

> A jaki ginekolog dla mnie?

Polecam gina Jana Przerwę.
    • Gość: ola Re: Orlen m edica IP: *.xdsl.centertel.pl 15.04.12, 08:26
      Ja chodzę do ginekologa Biniewicza. Jest OK
    • Gość: Mamusia Re: Orlen m edica IP: 91.212.223.* 16.04.12, 08:53
      A czemu akurat w ORLEN Medica? Pediatrów mają do chrzanu, ginekologów raczej wszystkich dobrych. Ja polecę Białeckiego i Pędraszewskiego. Dziecko proponuję zapisać do innej przychodni. W Medice są tłumy.
    • Gość: Iga Re: Orlen m edica IP: *.188.c65.petrotel.pl 16.04.12, 21:05
      Sama nie polecam orlen medicy pod względem pediatrów,obecnie szukam by zmienić tą przychodnie.Na wizyty u pediatry czeka sie 2-3 dni,to za długi czas jak na chore dziecko.
      • Gość: mama Re: Orlen m edica IP: *.plock.mm.pl 16.04.12, 22:56
        Witam,
        Ja mam wspaniałego pediatrę dla moich dzieci. Dr Grzelak w przychodni Lux Medica na Wolskiego. Przeniosłam się parę miesięcy temu z Miodowej i to była doskonała decyzja. Doktor bardzo miły, dokładny, sensowny i nie faszeruje antybiotykami z byle powodu. Jest pediatrą, ale dorosłych też przyjmuje. Kiedyś do mojego synka przyszedł na domową wizytę poza godzinami takich wizyt. Więcej takich poczciwych lekarzy nam trzeba.
        • Gość: mama Re: Orlen medica IP: *.243.c78.petrotel.pl 17.04.12, 11:20
          ja dr Grzelaka nie polecam, na pierwszą wizytę domową do 2 tyg. dziecka przyszedł tak napalony papierochami że aż mnie odrzucało! Od 2ch lat należymy całą rodziną do orlen medici i jesteśmy zadowoleni. Nigdy nam nie odmówiono przyjęcia chorego dziecka, nie czekaliśmy na wizytę kilka dni, zawsze mówiono że jak dziecko jest chore żeby przyjść i zapytać lekarza czy przyjmie ( i tak jest w każdej przychodni) i zawsze przyjmowali. Jak ja byłam chora też mi nie odmówiono przyjęcia, kazano czekać do końca w kolejce ale zostałam przyjęta. Całą rodziną chodzimy do dr Józefczyka, czasami z dzieckiem byliśmy u dr Nowowiejskiej, dr Sokołowskiej i dr Kijoch z tych wizyt też byliśmy zadowoleni.
          Polecam tą przychodnię.
          • Gość: elaaa Re: Orlen medica IP: *.132.c84.petrotel.pl 19.04.12, 19:56
            ta zapytać się. A później się czeka trzy godziny pod drzwiami z dzieckiem które ma gorączkę i nagle się okazuje że jest 18 i już lekarz nikogo nie przyjmie i zostaje Ci pogotowie. Pojedziesz na pogotowie a tam zapytają czemu z ropną anginą nie poszłaś do lekarza pierwszego kontaktu. Z doświadczenia wiem a były jeszcze wtedy 4 przychodnie olrenu że nie ma szans zadzwonić rano i umówić się na ten sam dzień. inni rodziece również potwierdzają.
            • Gość: mama Re: Orlen medica IP: *.243.c78.petrotel.pl 20.04.12, 09:15
              Do innych przychodni wcale nie jest łatwiej się dodzwonić, wiem to z doświadczenia! A często jest tak że dzieci zdrowe są w tym samym korytarzu co chorzy dorośli, co z tego że w innych godzinach niż chore dzieci np. na miodowej, na Kochanowskiego. Moje dziecko często choruje bywały miesiące że co 2 tygodnie byłam u lekarza i w orlen medica nigdy mi nie odmówiono wizyty, w kolejce czekaliśmy góra godzinę a czasami wchodziliśmy od razu. MY Z ORLEN MEDICI JESTEŚMY ZADOWOLENI !
              • Gość: slosnica Re: Orlen medica IP: *.227.c90.petrotel.pl 02.08.12, 19:52
                Orlen Medica to dobra przychodnia, niestety ma bardzo dużego pecha co do kadry zarządzającej. Najpierw Pisula a teraz Krawczyk, pożal się bożę prezesiątko, które czołga się pod ladą aby zobaczyć co robią pracownicy (widziałam na własne oczy). Może wreszcie ktoś w orlenie przejrzy na oczy i zatrudni kogoś kompetentnego na stanowisku prezesa.
                • Gość: szaman Re: Orlen medica IP: *.093.c71.petrotel.pl 06.08.12, 21:38
                  to jeden z "prezesów" z zawodu:)
                  wywalili go już z paru miejsc (nie będę pisał skąd - ale np .... pod Warszawką próbował w płockim ZOZ). Gdzie się nie pojawił wszystko się waliło i teraz Orlen Medica - niestety.
                  Być może ma takie zadanie ??? (a sam o tym nie wie).
                  Może w-wa chce to przejać? Szkoda tylko odchodzących pracowników (wielu kompetentnych).
                  Szkoda również klientów, którzy nie mogą się dostać w normalnym czasie do dobrych lekarzy.
                  A to wszystko przez jednego głupca - szkoda.
                  Niech dalej nurkuje pod biurkami i szuka dziury w całym. Ten typ tam miał, ma i będzie miał!!!
                  LUDZIE Z ORLENU - ODWOŁAJCIE TO !!!! (GO)
    • Gość: uciekłam od nich Re: Orlen m edica IP: *.071.c85.petrotel.pl 23.04.12, 18:34
      Zabrałam swoje dzieci do innej przychodni i teraz kiedy są chore dzwonię, umawiam się na wizytę i jestem tego samego dnia z nimi przyjęta. W Orlen Medice taki scenariusz nie wchodził w rachubę. Dzieci powinny planować chorobę z kilkodniowym wyprzedzeniem aby mieć tam pewność że dostaniesz się tam z nimi do lekarza. Serdecznie ODRADZAM
      • Gość: kasiapfk bezloga Re: Orlen m edica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 18:39
        zięujębardzo za wszystkie odpowiedzi. Na pewno wezmę je pod uwagę. Fakt, przy chorych dzieciakach cięzko jest czekać kilka dni na wizytę.
        Dziękuję też za polecenie gina.
        Z waszymi radami czuję się odrobinę pewniej :) mam nadzieję, że jeszcze mi pomożecie :)))
        Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka