Dodaj do ulubionych

trawa w rolkach

IP: 31.1.168.* 08.04.14, 15:46
Witam,proszę o informację jeśli ktoś wie gdzie w Płocku mogę kupić trawę w rolkach.
Mieszkam tu od niedawna dlatego proszę o pomoc dłużej mieszkających w Płocku:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: trawa w łyżwach IP: 37.48.85.* 10.04.14, 15:06
      zamiast w rolkach, kup trawę w łyżwach
      • Gość: gość Re: trawa w łyżwach IP: *.111.c89.petrotel.pl 10.04.14, 23:00
        Obserwując ten portal zastanawiam się czy kiedykolwiek można tu czegoś się dowiedzieć. większość odpowiedzi jest sarkastyczna,wysłana przez ludzi przez których przemawia podłość,gniew i chęć do kopania innemu.ludzie!!!! Po co odpowiadasz skoro nie masz nic do powiedzenia, po co piszesz...aby móc być przez chwilę wielkim!!! Bo dokopałem,ugryzłem,dowaliłem choć zdaję sobie sprawę, że niewiele mam do powiedzenia i tylko taka aktywność podnosi mnie do poziomu człowieka.Poczytałam przy okazji inne wątki....ile tam zajadłości,podłości ludzkiej.....po co??????????
        • Gość: ola Re: trawa w łyżwach IP: *.075.c64.petrotel.pl 06.08.14, 12:47
          Dokładnie zgadzam się z tobą. Często odwiedzam pogaduchy i forum plock. Wszędzie tylko zajadlosc i dogryzanie. Nie szkoda wam czasu?
          • Gość: antydebilka Re: trawa w łyżwach IP: *.colo.transip.net 16.08.14, 16:05
            Gość portalu: ola napisał(a):

> Dokładnie zgadzam się z tobą. Często odwiedzam pogaduchy i forum plock. Wszędzi
            > e tylko zajadlosc i dogryzanie. Nie szkoda wam czasu?

Nie pasuje ci a często odwiedzasz... Widocznie nie szkoda ci czasu. Jakim trzeba być debilem, żeby zadawać pytanie na forum. Wreszcie zostałaś uświadomiona.
            • Gość: odpowiedz Re: trawa w łyżwach IP: *.c157.petrotel.pl 18.08.14, 00:26
              Odpowiedź na twoim poziomie: WAL SIĘ NA RYJ!
            • Gość: lol Re: trawa w łyżwach IP: *.216.c81.petrotel.pl 08.01.15, 17:01
              Jakim trzeba byc debilem żeby odwiedzać forum w celu czytania pytan debili!
    • Gość: Grooby Re: trawa w rolkach IP: *.dynamic.mm.pl 28.07.14, 11:35
      Nie wiem czy jeszcze aktualne ale trawę mają w Dobrzykowie k/Płocka
      allegro.pl/trawa-z-rolki-trawnik-w-rolce-trawa-na-folii-i4349272402.html
      Ogłaszają się że z Płocka ale plantację mają w Dobrzykowie. Cena jest trochę wysoka ale trawa jest super i warta ceny (brałem o nich)
      • ma_ma_12 Re: trawa w rolkach 08.01.15, 15:23
        ja mam taką trawę z rolki www.xeroflor.pl/trawniki-rolowane.php i jestem zadowolona
    • Gość: Paweł Re: trawa w rolkach IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.14, 12:43
      Ja polecam trawę w rolkach od grasslandfarms.pl/, mają dystrybutorów w całej Polsce więc nie będzie problemów z dostawą.
      • Gość: dziundzio Re: trawa w rolkach IP: *.tvk.torun.pl 28.09.14, 20:15
        dobra trawa w rolkach jest na www.producenttrawy.pl -mamy ją w ogrodzie, bardzo ładnie wygląda. Mamy też siatkę, więc zero kretów itp.
        • gregor176 Re: trawa w rolkach 31.12.14, 18:39
          Miałem raz trawę w rolkach, ale cóż, niewypał, stwierdziłem, że jednak się ?pobawię? obsieję, dobrałem nasiona w www.agronas.pl i zobaczymy.
        • Gość: tomasz78 Re: trawa w rolkach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.15, 09:41
          taka trawa jest dobrym i szybkim sposobem na zazielenienie posesji, terenu. Z doświadczenia wiem, ze każda trawa potrzebuje dobrego nawodnienia. My na posesji mamy zainstalowane zraszanie trawnika, które systematycznie nawadnia trawnik. Urządzenia do automatycznego podlewania zainstalowała nam firma www.phu-adviser.pl/. Bez obaw możemy jechać na urlop, a trawnik na tarasie i ogród zawsze będą pięknie wyglądać. Inwestycja w zraszacze to bardzo dobra inwestycja.
      • Gość: juszur Re: trawa w rolkach IP: *.26.protonet.pl 06.09.16, 15:15
        Szczerze Nie polecam firmy Świat Trawy trawa-rolowana.eu/!
        Oferują piękną trawę. Tir przyjeżdża, wydaje się że jest wszytko w porządku po czym przy rozkładaniu okazuje się, że to nie trawa tylko puzzle! Ostatnia dostawa to było ok 50 % dziur względem całości zamówienia. Przy wcześniejszych zamówieniach również dostawaliśmy trawę z ubytkami. Nie da się od nich uzyskać jakiejkolwiek rekompensaty. Nie chcą wziąć żadnej odpowiedzialności za chłam który sprzedają. Nie wspomnę już o tym że przy okazji otrzymania ostatniego zamówienia z puzzlami 1 paleta wyglądała jakby im spadła podczas wpakowywania .... Nasz kierowca, który kilka razy sam przyjeżdżał po trawę widział nawet takie zdarzenie u nich na plantacji, gdzie pakują towar na samochody. Bez skrupułów pakowali zniszczony towar klientom. A potem im wmawiają że to nie ich wina!
        • Gość: Marian Re: trawa w rolkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.16, 08:29
          Szczerze jestem zaskoczony tą opinią. Biorę od nich trawę od 5 lat i nie odnotowałem takich sytuacji. Zawsze mogłem liczyć na fachową promoc.
        • Gość: Marian Re: trawa w rolkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.16, 08:30
          Szczerze jestem zaskoczony tą opinią. Biorę od nich trawę od 5 lat i nie odnotowałem takich sytuacji. Zawsze mogłem liczyć na fachową pomoc.
    • blada9 Re: trawa w rolkach 21.07.16, 13:30
      Jesteśmy z Warszawy i braliśmy trawę z rolki od Trawnik Producent. Dowieźli bez problemu, więc pewnie do Płocka też dowożą. na ich stronie jest formularz do kontaktu, napisz do nich i zapytaj, jak by to wyglądało z dostawą do Płocka, nie zaszkodzi zapytać ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka