arkarusia 07.03.06, 18:46 Kobitki, gdzie w naszym mieście można kupić jakieś fajne ciążowe ciuszki? i jakie są ceny- czy nie bardziej opłaca się kupować przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosikka Re: ciążowe ciuchy 07.03.06, 21:56 Ja (25 tc) kupuję w bardzo różnych miejscach.Spodnie kupiłam w H&M (seria ciążowa)w W-Wie- 59zł. Także kilka bluzek mam z wyprzedaży w Arkadii (niestety, okazuje się, że pod tym względem W-wa jest tańsza, a obniżki wyraźniej odczuwalne w portfelu). 2 rzeczy kupiłam na Allegro i jestem zadowolona, ale mimo wszystko, to trochę ryzykowne jeśli chodzi o rozmiary i to, jak będzie wyglądało i leżało w realu. Jeśli nie masz oporów polecam tzw. ciucholandy - za kilka złotych można kupić naprawdę fajne, w bardzo dobrym stanie i, co chyba równie ważne,niepowtarzalne ubrania (zarówno bluzki, jak i spodnie).Poza tym,nie jest tak szkoda wydanych pieniędzy, jak się już bębenek nie mieści :-)) W Płocku jest, moim zdaniem kilka takich fajnych miejsc. Co do "normalnych" sklepów z odzieżą ciążową w Płocku to, szczerze mówiąc, nic tam jeszcze nie kupiłam.Dwa, które kojarzę, są w Taygerze na dole i na piętrze. W pierwszym pani ma dużo ciuszków z 9fashion (ceny takie jak na str. firmowej w necie)i są one w większości bardzo fajne, ale 89zł. za bawełnianą bluzeczkę z długim rękawem...,jak dla mnie trochę dużo.Na górze, oczywiście mówię o swoim guście,praktycznie same koszmarki :-) No, ale to kwestia, co kto lubi.Uff, ale się rozpisałam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
je Re: ciążowe ciuchy 08.03.06, 09:55 gdy bylam w ciazy to kupilam jedna sukienke w Mrówce, a potem to w W-wie. Lepsze ceny (tzn nizsze) i wiekszy wybór. Dobre rzeczy sa na Grochowskiej kolo ronda Wiatraczna. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: ciążowe ciuchy 08.03.06, 11:37 To niestety prawda, ze w Płocku jest dość mały wybór. U nas kupowałam jedynie w sklepiku w przechodniaku na Królewieckiej na przeciwko Impulsu sukieneczkę sztruksową krótką- jest tam taniej niz w taygerze i tunikę sztruksową. Mąż zamówił mi sukienkę taką bardziej elegancką, też nową przez internet i jest bardzo fajna. Najbardziej załuję zakupu jeansów, są fajne na początku, ale teraz niestety jest to dość sztywny materiał i uciskają, dużo wygodniej jest w sztruksach. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaaaaa Re: ciążowe ciuchy 22.06.06, 19:52 Przyłączam się do powyższych opinii . Ciuszki ciążowe są fajne w Taygerze na dole ale za fajną bluzkę trzeba dac minimum 80zł . Ja polecam wyjad do warszawskiej Arkadii gdzie są fajne , modne sklepiki dla ciężarówek w naprawdę normalnych cenach . Kupiłam m.in. świetne ryczaki z dość szeroką gumką i nie mogę z nich wyjść :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lipro Re: ciążowe ciuchy 22.06.06, 20:04 Ja kupiłam fajne spodnie - bojówki - szerokie z kieszeniami firmy 9fashion na dole w taygerze. Są super wygodne z gumką na brzuchu - to moje ulubione spodnie. Kosztowały 138 zł ale było warto. Bluzkę niezłą też tam kupiłam. Jest trochę elegancka dlatego też nie na codzień ale fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
bejmar Re: ciążowe ciuchy 28.06.06, 10:54 Niestety w ubraniach oferowanych przez płockie sklepy wygląda się jak, przepraszam za określenie, pierdoła. Ja w ciązy zamawiałam po prostu większe rozmiary ubrań z Bon Prix. Tanio i dobre jakościowo. Moje koleżanki w ciąży robią to samo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edyla1 Re: ciążowe ciuchy 28.06.06, 11:20 naprawdę fajne są ubrania firmy 9fashion w Taygerze. Jeśli chodzi o cenę to sprawa jest względna - przecież normalne spodnie, "nieciążowe", fajne zwykle kosztują ponad 100zł - więc dlaczego te miałyby być dużo tańsze. Na nie potrzeba jeszcze więcej materiału, a pracy tyle samo...a że nosi się je kilka miesięcy..no cóż :) Odpowiedz Link Zgłoś