Dodaj do ulubionych

ciążowe ciuchy

07.03.06, 18:46
Kobitki, gdzie w naszym mieście można kupić jakieś fajne ciążowe ciuszki? i
jakie są ceny- czy nie bardziej opłaca się kupować przez internet?
Obserwuj wątek
    • gosikka Re: ciążowe ciuchy 07.03.06, 21:56
      Ja (25 tc) kupuję w bardzo różnych miejscach.Spodnie kupiłam w H&M (seria
      ciążowa)w W-Wie- 59zł. Także kilka bluzek mam z wyprzedaży w Arkadii (niestety,
      okazuje się, że pod tym względem W-wa jest tańsza, a obniżki wyraźniej
      odczuwalne w portfelu). 2 rzeczy kupiłam na Allegro i jestem zadowolona, ale
      mimo wszystko, to trochę ryzykowne jeśli chodzi o rozmiary i to, jak będzie
      wyglądało i leżało w realu. Jeśli nie masz oporów polecam tzw. ciucholandy - za
      kilka złotych można kupić naprawdę fajne, w bardzo dobrym stanie i, co chyba
      równie ważne,niepowtarzalne ubrania (zarówno bluzki, jak i spodnie).Poza
      tym,nie jest tak szkoda wydanych pieniędzy, jak się już bębenek nie mieści :-))
      W Płocku jest, moim zdaniem kilka takich fajnych miejsc.
      Co do "normalnych" sklepów z odzieżą ciążową w Płocku to, szczerze mówiąc, nic
      tam jeszcze nie kupiłam.Dwa, które kojarzę, są w Taygerze na dole i na piętrze.
      W pierwszym pani ma dużo ciuszków z 9fashion (ceny takie jak na str. firmowej w
      necie)i są one w większości bardzo fajne, ale 89zł. za bawełnianą bluzeczkę z
      długim rękawem...,jak dla mnie trochę dużo.Na górze, oczywiście mówię o swoim
      guście,praktycznie same koszmarki :-) No, ale to kwestia, co kto lubi.Uff, ale
      się rozpisałam. Pozdrawiam.
      • je Re: ciążowe ciuchy 08.03.06, 09:55
        gdy bylam w ciazy to kupilam jedna sukienke w Mrówce, a potem to w W-wie.
        Lepsze ceny (tzn nizsze) i wiekszy wybór. Dobre rzeczy sa na Grochowskiej kolo
        ronda Wiatraczna.
    • agnes3131 Re: ciążowe ciuchy 08.03.06, 11:37
      To niestety prawda, ze w Płocku jest dość mały wybór. U nas kupowałam jedynie w
      sklepiku w przechodniaku na Królewieckiej na przeciwko Impulsu sukieneczkę
      sztruksową krótką- jest tam taniej niz w taygerze i tunikę sztruksową. Mąż
      zamówił mi sukienkę taką bardziej elegancką, też nową przez internet i jest
      bardzo fajna. Najbardziej załuję zakupu jeansów, są fajne na początku, ale
      teraz niestety jest to dość sztywny materiał i uciskają, dużo wygodniej jest w
      sztruksach.
      • basiaaaaa Re: ciążowe ciuchy 22.06.06, 19:52
        Przyłączam się do powyższych opinii . Ciuszki ciążowe są fajne w Taygerze na
        dole ale za fajną bluzkę trzeba dac minimum 80zł . Ja polecam wyjad do
        warszawskiej Arkadii gdzie są fajne , modne sklepiki dla ciężarówek w naprawdę
        normalnych cenach . Kupiłam m.in. świetne ryczaki z dość szeroką gumką i nie
        mogę z nich wyjść :-)
    • lipro Re: ciążowe ciuchy 22.06.06, 20:04
      Ja kupiłam fajne spodnie - bojówki - szerokie z kieszeniami firmy 9fashion na
      dole w taygerze. Są super wygodne z gumką na brzuchu - to moje ulubione
      spodnie. Kosztowały 138 zł ale było warto. Bluzkę niezłą też tam kupiłam. Jest
      trochę elegancka dlatego też nie na codzień ale fajna.
      • bejmar Re: ciążowe ciuchy 28.06.06, 10:54
        Niestety w ubraniach oferowanych przez płockie sklepy wygląda się jak,
        przepraszam za określenie, pierdoła. Ja w ciązy zamawiałam po prostu większe
        rozmiary ubrań z Bon Prix. Tanio i dobre jakościowo. Moje koleżanki w ciąży
        robią to samo.Pozdrawiam
    • edyla1 Re: ciążowe ciuchy 28.06.06, 11:20
      naprawdę fajne są ubrania firmy 9fashion w Taygerze. Jeśli chodzi o cenę to
      sprawa jest względna - przecież normalne spodnie, "nieciążowe", fajne zwykle
      kosztują ponad 100zł - więc dlaczego te miałyby być dużo tańsze. Na nie
      potrzeba jeszcze więcej materiału, a pracy tyle samo...a że nosi się je kilka
      miesięcy..no cóż :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka