edyla1 18.01.07, 08:11 zastanawiam się nad zmianą wózka - myślę o jakiejś fajnej spacerówce, ale musi rozkładać się na płasko jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagu75 Re: jakie macie spacerówki? 19.01.07, 15:10 bebecar trucker a na wyjazdy parasolkę polak, w wersji z osłonką i folia. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: jakie macie spacerówki? 19.01.07, 21:26 Haucka z komisu. Dokładniej, ten model: Hauck Sierra Shopper 6 Takie miałam kryteria i tak wygląda wózek: juniororazmala.blox.pl/2006/09/Pozegnanie-z-Polakiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
gracjana28 Re: jakie macie spacerówki? 19.01.07, 22:23 Peg-Perego Pliko P3 - rozkłada się na płasko Odpowiedz Link Zgłoś
gosikka Re: jakie macie spacerówki? 19.01.07, 22:42 Też mam PP Pliko P3. Został wybrany na podstawie opinii znajmych i opinii na forum gazety wózki dziecięce. Gdyby nie dość mały bagażnik auta kupilibyśmy PP Atlantico (jak dla mnie mercedes wśród spacerówek pod względem prowadzenia i komfortu dla dziecka), niestety pożarł by nam praktycznie całą przestrzeń w bagażniku. Pliko używamy od ok. 1,5 miesiąca i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gracjana28 Re: jakie macie spacerówki? 19.01.07, 22:56 Dla mnie było też ważne, aby wózek był jak najlżejszy (przy zachowaniu oczywiscie wszystkich istotnych funkcji) i dlatego P3 wygrało z Atlantico. Kilogram w tą, czy w tą, tylko w sklepie wydaje się drobnostką, ale jeśli się do tego doda dziecko i jakieś zakupy, a potem trzeba to wnieść np. na trzecie piętro, to już trochę inaczej waży. Odpowiedz Link Zgłoś
misiula81 Re: jakie macie spacerówki? 20.01.07, 21:29 Chicco CT1.polecam lekka zwrotna polarowa osłona na nóżki, budka zimowa i letnia , bardzo głęboka (co jest ważne jeśli dziecko jest duże i cieplutko ubrane ma wtedy wygodnie )zdejmowany pałak składa się jak parasolka ale jest masywniejsza szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
janka741 Re: jakie macie spacerówki? 21.01.07, 03:40 Hej! My co prawda już z wózka nie korzystamy, ale Misia jeździła spacerówką Quinny Freestyle 4XL. Aluminiowa (bardzo lekka) konstrukacja, duże pompowane koła, skrętna przednia oś, duży koszy na zakupy, regulowana rączka, rozkładana na płasko, 5-cio punktowe pasy i ogólnie bardzo wygodna. Jak dla mnie wózek był rewelacyjny i świetnie się prowadził. Miałam również spacerówkę PIK LUX ale to juz nie to. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: jakie macie spacerówki? 25.01.07, 18:31 Ja mam spacerówkę PIK LUX. Średnio zadowolona jestem, raczej nie polecam. szybko popsuły się chamulce tzn. połamały się i podarł sie troche materiał n asiedzisku. Ale bardzo wygodna do prowadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
subotka per prego 29.03.07, 22:52 a gdzie kupiłyście swoje spacerówki? patrzyłam na allegro i te per prego sa w kosmicznej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
mkeb14 Re: jakie macie spacerówki? 08.06.07, 14:44 a ja mam wielką prośbę... z góry dziekuję za odpowiedź ja dostane taki wózek w prezencie freestyle 4xl czy do takiego wózka moge dokupić jakąś gondolę quinny i czy stelaż umożliwi jwj zamontowanie? obecnie na rynku są tylko wózki 3xl i nie wiem czy na 4xl da sie coś (gondolę, fotelik)zamontować? czy jakieś adaptery są potrzebne? czy te adaptery do 4xl są inne od 3xl? Odpowiedz Link Zgłoś
janka741 Re: jakie macie spacerówki? 08.06.07, 16:36 Hej! Ja miałam spacerówkę quinny freestyle 4xl - rewelacyjny wózek. Na stelażu możesz zamontować gondolę lub fotelik. Potrzebne będą adaptery, które wpinasz tam gdzie barierkę - adaptery do tego modelu wózka. Duży wybór gondoli (nowych i używanych) jest na allegro, tam też kupisz adaptery. Gondole od quinny freestyle 3xl pasują tez do 4xl. O szczegóły pytaj sprzedawców oni będą najlepiej wiedzieli. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7775 Re: jakie macie spacerówki? 29.03.07, 10:41 hej,dla naszej pociechy kupiliśmy 3 tygodnie temu Maclarena Techno XLR. Do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo dobrze się prowadzi, kółka spore wszystkie podwójne, ma szerokie wygodne siedzisko, w wyposażeniu jest także folia przeciwdeszczowa i osłonka na nóżki, aha a budka jest bardzo duża i można ją całkowicie zdemontować. Jeżeli komuś zależy na barierce to ten model jej nie posiada. Można co prawda dokupić barirkę innej firmy ale nie polecam. Oparcie rozkłada się praktycznie na płasko. Parasolkę kupowaliśmy razem z małą, icałe szczęście, bo okazało się, że większość modeli była za mała tzn. za wąska (wąskie oparcie, małe siedzisko). Koniecznie zabierz swoją pociechę, gdy wybierzesz się na zakupy, bo to przede wszystkim wózek dla niej. Polecam, super parasolka! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kl Re: jakie macie spacerówki? 15.06.07, 16:59 To ja się podpiszę pod opinią gosi. Od tygodnia używam maclarena techno xlr i tez jestem z tego wozka niesamowicie zadowolona, ma wszystko naprawde bardzo dobrze rozwiązane! Odpowiedz Link Zgłoś