Gość: toyota98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:41 Witam, poproszę o opinię dr Majewskiego z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mentorka Re: dr Majewski- ginekolog IP: *.c152.petrotel.pl 25.06.09, 16:35 dobry człowiek a ty znaczy, że i niezły solidny lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
monika-wit Re: dr Majewski- ginekolog 26.06.09, 08:30 Sądzę, że dobry lekarz. Prowadził moją ciążę. Zawsze odpowiadał na pytania i wyjaśniał wszystkie moje obawy. Byłam zadowolona z opieki. Został mi tylko mały niesmak,z Jego zachowania w szpitalu. Zaczęłam rodzić na Jego dyżurze - poszłam do dr. z bólami, bo było przed czasem - kazał iść na izbę przyjęć i tyle, więcej się nie zainteresował a za jakieś 3-4 godz. poszedł do domu. Później, już po porodzie, gdy udałam się do szpitala bardzo mi pomógł. Tak więc myślę, że dobry lekarz ale trzeba samemu się upomnieć o Jego uwagę w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia4 Re: dr Majewski- ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:25 Dr Majewski prowadził moje dwie ciąże, jak dla mnie wspaniały człowiek i dobry lekarz, świetny specjalista, ja byłam bardzo zadowolona z jego opieki, zainteresowania itd Gdy tydzien po cc otworzyła mi się rana i musiałam wracać do szpitala zajął się mną, był przy wszystkich zabiegach Odpowiedz Link Zgłoś
mosia29 Re: dr Majewski- ginekolog 02.07.09, 21:48 Dr Majewski to super lekarz i cudowny człowiek. Podczas mojej ciąży (były spore problemy) spotkałam się u niego z dużym zaangażowaniem. Służył zawsze wsparciem oraz udzielał wyczerpujących odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Był przy moim porodzie (cc) i nie było żadnych komplikacji. Uważam, że jest to lekarz godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś