Gość: ec357 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 14:53 zamknięto jedyną w Płocku przychodnię nefrologiczną dla dzieci. Pomóżcie gdzie można znaleźć nefrologa dziecięcego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuria.1 Re: nefrolog dziecięcy w płocku 31.07.09, 21:50 To ta na Winiarach już nie istnieje? Przyjmowała tam dr Dzierżanowska. tel: 502 609 651. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec357 Re: nefrolog dziecięcy w płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 06:59 Dzięki za info . Przychodnia nie istnieje od czerwca, bez żadnych ostrzeżeń. Ostatnio byłam w maju i miałam umówić się na wrzesień, dzwonię a tu bach nie ma i już. Dlaczego?? No bo nie i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: nefrolog dziecięcy w płocku IP: *.019.c80.petrotel.pl 04.08.09, 14:34 Sytuacja ta jest dokładnie taka sama jak z poradnią kardiologiczną dla dzieci, była i nagle nie ma. Sytuacja z jakimikolwiek przychodniami specjalistycznymi dla dzieci w naszym mieście jest krytyczna - bo albo nie ma ich wcale albo kolejki na wizytę takie że wolisz zapłacić i iść prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: nefrolog dziecięcy w płocku IP: *.c152.petrotel.pl 18.08.09, 04:41 Poradnię zamknięto na wniosek NFZ [kolejny madry pomysł]. Niestety pozostaje poradnia w innym mieście,których też mało i po kolei są zamykane. Ja też leczyłam corke w tej poradni i teraz pozostaje nam Warszawa. W Płocku nie ma nefrologa dziecięcego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: nefrolog dziecięcy w płocku IP: *.plock.mm.pl 21.10.09, 00:42 Witam, nie polecam Ci leczenia dziecka na nerki w plocku, sama jako dziecko zaczelam chorowac na nerki,w Plocku tylko pogorszyli moj stan, z czystym sumieniem polecam Ci Klinike na Litewskiej w Wawie, choroby nerek to nie zarty, wiec odleglosc to zadna przeszkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka62 Re: nefrolog dziecięcy w płocku 22.10.09, 09:14 Ja jeżdżę z synem do Dziekanowa Leśnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA nefrolog dla dziecka IP: *.class101.petrotel.pl 30.12.13, 16:20 Witam serdecznie, wiem że to stary watek ale właśnie szukam nefrologa dla 8 letniej dziewczynki.Może KTOŚ MOŻE COŚ PODPOWIEDZIEĆ nie chcę jechac do Warszawy chodzi o częste zapalenie pęcherza z którym pediatra nie może nam pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: nefrolog dla dziecka IP: *.037.c69.petrotel.pl 04.01.14, 00:01 Warszawa, Warszawa, jeszcze raz Warszawa, CZD, Odpowiedz Link Zgłoś