Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    16.08.04, 10:03
    dziś rano z nudów zrobiłem sobie taki mały projekcik...mam prośbę, czy
    możecie napisać czy sie podoba...i czy ewentualnie można by nim zastąpić
    aktualny?????

tu jest adres: oceanic.wsisiz.edu.pl/~goworek/projekt.gif
    Obserwuj wątek
      • kolorowetrampki Re: strona 16.08.04, 11:43
        no nie jest źle, ale takie to wszystko smutne :/ Przecież masa to nie jest
        zakład pogrzebowy gdzie wszystko jest czarne i białe... powinno być wiecej
        życia! :-) W końcu masa to taka parada rowerzystów :-) A no i jeszcze jedno...
        ten dział... "Co było"... jest w sumie Ok, ale żeby zobaczyć co bedzie trzeba
        wejść do działu "co było", a to już jest pewna zmyłka...
        ja też pracuje w tej chwili nad stronką (co prawda nie masową) aczkolwiek mam
        nadzieję, że niedługo się pochwale :-))) jeśli oczywiście nie macie nic
        przeciwko :-)
        Wracając do Twojej strony... jest ona taka papierowa (nie obraź się - miałem
        kiedyś firmę, która tworzy strony, więc troszkę się na tym znam). Wygląda jak
        gazeta... :/ Popracuj troszkę nad kolorystyką :-) A co do zastąpienia to ja bym
        raczej pogadał ze skelerem :-) Ale z nim podejrzewam trudno będzie przebić
        obedny projekt ;)))
        pozdrawiam

kolorowy
        • skeler Re: strona 16.08.04, 12:35
          > ten dział... "Co było"... jest w sumie Ok, ale żeby zobaczyć co bedzie trzeba
          > wejść do działu "co było", a to już jest pewna zmyłka...'

to jest ulatwienie, bo nie kazdy wpadnie na to. ze po kliknieciu na date
          najblizszej masy przejdzie do dzialu 'co bedzie' - dlatego umiescilem tez link
          w dziale co bylo (najczesciej odwiedzany) i jeszcze w kilku innych miejscach
          strony...

a co do tworzenia grafiki, to jak sie komus nudzi niech poszuka najpierw
          serwera na strone masy, gdzie nie bedzie limitu transferu - wtedy bedzie mozna
          ladowac grafiki bez ograniczen... a na razie wiekszosc musi byc w formie
          tekstowej, co tez czesto powoduje przekroczenie limitow.
      • michaues Re: strona 16.08.04, 11:43
        No fajnie, fajnie. Tylko po co ta piącha? O ile wiem, to nie jest to ani znak
        masy, ani warszawskich rowerzystów. Nie każdy traktuje jazdę rowerem po mieście
        jako wojnę.

pzdr
        MS
        • saintrommy Re: strona 16.08.04, 13:24
          zastanawiam się czy warto powtarzać się robiąc to co jest już zrobione?
          są przecież inne problemy dotyczące strony, skeler po części mówi o tym,
          zamiast marnować czas na dziecinne projekty(nie mówie też że strona skelera
          jest najlepsza)
          czy może trudno o nowe pomysły :-P
      • incognitos Re: strona 16.08.04, 14:13
        ok to stronke wywalam...no bo po co ja trzymac :D, a jesli chodzi o serwer to
        na www.members.lycos.co.uk jest za darmo 50 mega miejsca na strone i chyba nie
        ma zadnego ograniczenia...a jesli jest to mozesz sprobowac jeszcze na
        www.t35.com...tylko ze slyszalem od niektorych ze tam trzeba czasem cos
        sciagac....co raczej malo albo wogole nie jest robione przez internautow...ale
        tam jedynym ograniczeniem jest rozmiar pliku do 250 KB
      • specyjal-chwilowo Re: strona 16.08.04, 17:38
        > tu jest adres: oceanic.wsisiz.edu.pl/~goworek/projekt.gif

File not found
      • incognitos Re: strona 16.08.04, 23:15
        hehe...musiales sie spoznic
        ale jak chcecie to mozecie inna moja stronke sobie obejzec www.sagemmyx5-
        2.prv.pl ...i nie zapomnijcie mi powiedziec co wam sie nie podoba i jescze na
        jaki kolor byscie proponowali scroola zrobic (tego co bialy caly jest)
        • kolorowetrampki Re: strona 17.08.04, 09:37
          jesli mam być szczery - to aż do bólu... strona jak strona... nic
          specjalnego... bardzo zwięzły temat poświęcony telefonowi, który za kilka
          miesięcy będzie już stary :-/ ale z drugiej strony to dobrze, że rzeźbisz w
          grafice, a nie w czterech paskach i przy butelce piwa ;) jak już pisałem też
          nad czymś pracuję i jeśli chcesz się przyłączyć to daj znać na gg: 4692316 lub
          tlena: kolorowetrampki

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka