Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[OT] B24 System Śledzenia Banknotów...

23.04.05, 19:54
    Witam...

b24.pl/
    co wy o tym sądzicie????

Pozdrawiam
    Piotrek
    Obserwuj wątek
      • lukaszolszewski Re: [OT] B24 System Śledzenia Banknotów... 23.04.05, 21:26
        Internet służy do coraz głupszych celów. Załóżmy, ze wpisze tam swoje banknoty,
        któryś z uczestmików przekaże mi potem, że dostał w nich resztę w sklepie o
        1000 kilometrów ode mnie. Wow. Nawet jak bedę na emeryturzę i będe miał stałe
        to wolałbym grać z wnukami w bierki niż śledzić swoje pięniadze.
        Poza tym i tak są śledzone przez władze...
        • 108jerry Re: [OT] B24 System Śledzenia Banknotów... 23.04.05, 21:45
          szkoda słów
      • roweroraffi Re: [OT] B24 System Śledzenia Banknotów... 23.04.05, 22:49
        Ja powiem tyle... jakbym miał śledzić drogę każdego banknotu, który przechodzi
        przez moje ręce (Ci co mnie znają, wiedzą ile tego jest w związku z siecią,
        Masą i innymi rzeczami), to bym nie miał czasu już nawet na oddychanie :-)
        • roberttak Re: [OT] B24 System Śledzenia Banknotów... 23.04.05, 23:07
          roweroraffi napisał:
          > ....który przechodzi
          > przez moje ręce (Ci co mnie znają, wiedzą ile tego jest w związku z siecią,
          > Masą i innymi rzeczami), to bym nie miał czasu już nawet na oddychanie :-)
          to warto moze tym jakis NIK albo chociaz urzad skarbowy zainteresowac, zreszta
          jak sie wczoraj przyznalem, darze do przejecia wladzy w kraju, bede wiec
          oponowal za powolaniem komisji sledzczej, chcialbym zglosic swoja kandydature
          na stanowisko przewodniczacego komisji.

--
          JeżU
          www.masalegionowo.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka