piotrek.wawa1 23.04.05, 19:54 Witam... b24.pl/ co wy o tym sądzicie???? Pozdrawiam Piotrek Link Zgłoś Obserwuj wątek
lukaszolszewski Re: [OT] B24 System Śledzenia Banknotów... 23.04.05, 21:26 Internet służy do coraz głupszych celów. Załóżmy, ze wpisze tam swoje banknoty, któryś z uczestmików przekaże mi potem, że dostał w nich resztę w sklepie o 1000 kilometrów ode mnie. Wow. Nawet jak bedę na emeryturzę i będe miał stałe to wolałbym grać z wnukami w bierki niż śledzić swoje pięniadze. Poza tym i tak są śledzone przez władze... Link Zgłoś
roweroraffi Re: [OT] B24 System Śledzenia Banknotów... 23.04.05, 22:49 Ja powiem tyle... jakbym miał śledzić drogę każdego banknotu, który przechodzi przez moje ręce (Ci co mnie znają, wiedzą ile tego jest w związku z siecią, Masą i innymi rzeczami), to bym nie miał czasu już nawet na oddychanie :-) Link Zgłoś
roberttak Re: [OT] B24 System Śledzenia Banknotów... 23.04.05, 23:07 roweroraffi napisał: > ....który przechodzi > przez moje ręce (Ci co mnie znają, wiedzą ile tego jest w związku z siecią, > Masą i innymi rzeczami), to bym nie miał czasu już nawet na oddychanie :-) to warto moze tym jakis NIK albo chociaz urzad skarbowy zainteresowac, zreszta jak sie wczoraj przyznalem, darze do przejecia wladzy w kraju, bede wiec oponowal za powolaniem komisji sledzczej, chcialbym zglosic swoja kandydature na stanowisko przewodniczacego komisji. -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś