16.04.06, 11:15
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • allerune Re: serwer na sklep 16.04.06, 12:00
      mi to by nawet na pocztę nie starczyło :-D

żadnego biznesu nie da się zrobić za darmo, w przypadku sklepu internetowego
      inwestycja w porządne konto i domenę to podstawa

osobiście używam home.pl bussiness server pro, chociaż już zauważyłem że mają
      ograniczenia, które mnie denerwują (ograniczenie czasu działania skryptów do 5
      minut)
    • redchili Re: serwer na sklep 16.04.06, 13:42
      Musisz mieć sporo miejsca oraz transfer z wysokim limitem. I wiarę w to, że i
      tak ten limit będzie za mały :D

Jeżeli home.pl byłby dla ciebie za drogi (900 + VAT rocznie), spróbuj np. na
      vel.pl. 4 GB miejsca, transfer co prawda tylko 84 GB rocznie, ale w miarę
      potrzeby można dokupić. Na początek powinno starczyć. Koszt ok. 200 zł rocznie.
      Można też taniej z czyjegoś polecenia ;). Testowy sklep działa mi tam bez problemu.
      home.pl ma z kolei tę zaletę, że w pakiecie BusinessServer Pro jest od razu
      dołączony prosty sklep, który bez problemu można w ciągu kilku dni dostosować do
      swoich potrzeb. Na początek jest to całkiem dobre, jedyny naprawdę poważny
      problem jest z obsługą kart on-line (tylko Polcard i Ecard czyli jakieś 300
      miesięcznie abonamentu). Sam tymczasowo na nim działam i przerzucam się na osC
      tylko z powodu obsługi kart, która jest dla mnie bardzo istotna.

Pozdrawiam
      • marekborowiecki Re: serwer na sklep 19.02.15, 15:41
        szu.pl :)
    • matek254 Re: serwer na sklep 02.12.15, 09:05
      Serdecznie zapraszam na stronę megatools.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka