krecik86 16.04.06, 11:15 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: serwer na sklep 16.04.06, 12:00 mi to by nawet na pocztę nie starczyło :-D żadnego biznesu nie da się zrobić za darmo, w przypadku sklepu internetowego inwestycja w porządne konto i domenę to podstawa osobiście używam home.pl bussiness server pro, chociaż już zauważyłem że mają ograniczenia, które mnie denerwują (ograniczenie czasu działania skryptów do 5 minut) Odpowiedz Link
redchili Re: serwer na sklep 16.04.06, 13:42 Musisz mieć sporo miejsca oraz transfer z wysokim limitem. I wiarę w to, że i tak ten limit będzie za mały :D Jeżeli home.pl byłby dla ciebie za drogi (900 + VAT rocznie), spróbuj np. na vel.pl. 4 GB miejsca, transfer co prawda tylko 84 GB rocznie, ale w miarę potrzeby można dokupić. Na początek powinno starczyć. Koszt ok. 200 zł rocznie. Można też taniej z czyjegoś polecenia ;). Testowy sklep działa mi tam bez problemu. home.pl ma z kolei tę zaletę, że w pakiecie BusinessServer Pro jest od razu dołączony prosty sklep, który bez problemu można w ciągu kilku dni dostosować do swoich potrzeb. Na początek jest to całkiem dobre, jedyny naprawdę poważny problem jest z obsługą kart on-line (tylko Polcard i Ecard czyli jakieś 300 miesięcznie abonamentu). Sam tymczasowo na nim działam i przerzucam się na osC tylko z powodu obsługi kart, która jest dla mnie bardzo istotna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
matek254 Re: serwer na sklep 02.12.15, 09:05 Serdecznie zapraszam na stronę megatools.pl Odpowiedz Link