onkarila1 03.03.06, 11:24 Duże zawartość peptydów, czy peptyd? W kremie np. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: peptydy odezwijcie się! 03.03.06, 11:33 Peptydów. Wskazówka - zastanów się czy w liczbie pojedyńczej jest "ten peptyd" czy "ta peptyda" www.wiw.pl/biologia/genetyka/Slownik/Haslo.asp?haslo_id=94 Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: peptydy odezwijcie się! 03.03.06, 11:38 Ta peptyda - na moje oko. Czyli tych peptyd? Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: peptydy odezwijcie się! 03.03.06, 12:37 onkarila1 napisała: > Ta peptyda - na moje oko. Czyli tych peptyd? Na moje - ten peptyd, tych peptydow. Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: peptydy odezwijcie się! 03.03.06, 14:16 efedra napisała: > Na moje - ten peptyd, tych peptydow. Wnoszę, że spotkałaś kiedyś, Efedruniu, jakiegoś peptyda, który niebacznie odłączył się od grupy, i natychmiast zbadałaś jego płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: peptydy odezwijcie się! 03.03.06, 15:33 ardjuna napisał: > Wnoszę, że spotkałaś kiedyś, Efedruniu, jakiegoś peptyda, który niebacznie > odłączył się od grupy, i natychmiast zbadałaś jego płeć? Nieee, on sie sam zadeklarowal. A nie mam powodu, zeby mu nie wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Pomnij, Efedro, że już starożytni... 03.03.06, 16:14 ...mawiali, że nikt nie może być sędzią we własnej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Alez, Arano, 03.03.06, 16:22 arana napisała: > ...mawiali, że nikt nie może być sędzią we własnej sprawie! ...ja nie sedziego pelnie tu role, jeno obroncy. A to jest chyba uprawnione? Odpowiedz Link Zgłoś
efedra I nie moja 03.03.06, 16:23 > arana napisała: > > > ...mawiali, że nikt nie może być sędzią we własnej sprawie! > > ...ja nie sedziego pelnie tu role, jeno obroncy. > A to jest chyba uprawnione? ... to sprawa, jeno peptyda. Odpowiedz Link Zgłoś
efedra I nie moja 03.03.06, 16:25 > arana napisała: > > > ...mawiali, że nikt nie może być sędzią we własnej sprawie! > > ...ja nie sedziego pelnie tu role, jeno obroncy. > A to jest chyba uprawnione? ... to sprawa, jeno peptyda. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Przecież.. 03.03.06, 16:29 Tyś nie peptyd(a)! Chodziło mi o peptydową deklarację płciową w jego/jej własnej sprawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotym Re: peptydy odezwijcie się! 03.03.06, 20:44 onkarila1 napisała: > Duże zawartość peptydów, czy peptyd? W kremie np. Z tego, co sprawdziłem w l.poj. jest ten pyptyd, czyli "duża zawartość peptydów." Odpowiedz Link Zgłoś
efedra efedra 03.03.06, 20:56 kotym napisał: > Z tego, co sprawdziłem w l.poj. jest ten pyptyd, czyli "duża zawartość > peptydów." Wobec tego pyptydow. Odpowiedz Link Zgłoś