Dodaj do ulubionych

TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?!

27.04.05, 07:45
A jak tam test matematyczno-przyrodniczy? Już napisaliście?
Jeśli będzie ktoś miał link do odpowiedzi, to pisać!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziom Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 11:19
      ta juz napisalem srednio poszlo jak ktos bedzie mial link z odp to niech da
      • Gość: patrycja Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.68.72.42.debica72.tnp.pl 27.04.05, 15:36
        test byl bardzo trudny!!!!!! możliwe że mam tylko 38 punktów!!! szok!!!
        bardziej trudniejszego to nie mogli dać!!!! :-((((((
        • Gość: ja Prosty IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.04.05, 18:57
          2 błędy w zamkniętych i troszke to z satlitą spaprałem, bo zamiast pomnożyć, to
          ja podzieliłem :P Ale jakieś pkty dostane ;)
          • Gość: barte9 Re: Prosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:14
            test był banalny tak jak z polskiego. dziś 45 ptk a wczoraj 44 ptk
            • Gość: baranie Re: Prosty IP: 81.210.116.* 27.04.05, 19:44
              Skąd wiesz jakie zrobłeś błędy w liście??????????????? może twoi starzy są
              egzaminatorami i już ci sprawdzili????? cioto
              • Gość: GiZmO Może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:39
                Nie było tak źle, jeżeli wszystko zapamiętałm itd. to dostałem 40 pkt, mnie to
                w zupełności satysfakcjonuje, ciekawe ile będzie z wczorajszych testów.

P.S. Mam tylko małe zastrzeżenia do zadania z odległością skały od gajówki,
                wedłóg mnie poprawna odpowiedź to 550, bo tej liczbie bliżej do 500 niż 390.
                • Gość: ja Re: Może być IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.04.05, 07:34
                  Było 390... Mi wyszło prawie dokładnie.. Może złego pomiaru dokonałeś?
              • Gość: LOL Re: Prosty IP: *.wmc.net.pl 28.04.05, 15:21
                Własnie taki pewien jets siebie lamus
              • Gość: ja Re: Prosty IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.04.05, 20:56
                ciotą to jesteś ty :) Ja mówie o mat-przyr a z tego co wiem to tam nei było
                listu matole ;)
            • Gość: Ja(n)[usz] Re: Prosty IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 22:48
              No to rzeczywiscie banalny. 44 i 45 pkt to rewelacyjne wyniki. Jesli nie wiesz
              co znaczy slowo banal to go nie uzywaj. Ale w Polsce sa tez prostaczki...
            • Gość: Elly Re: Prosty IP: *.attu.pl 28.04.05, 21:27
              Banalny? :| Ja z mat-fiz będę miała około 47 pkt i wcale nie uważam, że był
              banalny. A z humna będe miec w granicach 45.
        • Gość: prophet Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.bugaj.pabianice.pl 27.04.05, 21:00
          Ten test jest totalnie banalny. Rok temu był o wiele trudniejszy. I tak rok temu
          zdalem na 82 punkty
          • Gość: bleee rok temu IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:25
            Rok temu jakbym pisala mialabym pewnie ponad 90, a teraz watpie bym miala
            chocby 80.
      • Gość: Pła i szuba Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:15
        Rzeźnia!!! Ciekawe czy sami by to rozwiązali? Życiowa porażka! polski był
        banalny ,ale matma to przegięcie! U nas afera bo mieli odpowiedzi! Piszmy to
        jeszcze raz! A tak ogólnie to po co się przejmujecie to tylko parszywy egzamin,
        a tak naprawdę życie zaczyna się po 60! Pomyślcieze za 3 lata jeszcze matura:)
    • Gość: Marian Odpowiedzi IP: 83.238.56.* 27.04.05, 11:25
      Co wam wyszło w zadaniu z czasem i linią zmiany daty?? Wtorek 21:00 ??
      • profis1 Re: Odpowiedzi 27.04.05, 11:31
        Powinno być wtorek 17.00, policz sobie jak Polska jest na GMT +1 czyli na
        wschód dodajemy, na zachód odejmujemy. Miejscowość w Azji była 120 stopni na
        wschód, czyli GMT +8 (co 15 stopni zmienia się godzina). Nowy Orlean - 90
        stopni na ZACHÓD OD GREENWITCH czyli odejmujemy czas i wychodzi GMT -6 . Teraz
        kilka prostych obliczeń i wychodzi nam 17:00 we wtorek (odejmujemy 6 i 8 czyli
        14) voila.
        • Gość: laseg Re: Odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:35
          Jestem ciekawy jak to będzie. Ja i tak mam to na pewno źle. Jak ja długo nad
          tym myślałem.
        • Gość: misk Re: Odpowiedzi IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:54
          jakie mieliscie panstwa podane w tym zadaniu z sąsiadami Polski? takie same jak
          tu w odpowiedzi? czy moze coś się nie zgadzało? bo ja coś inaczej miałam .. :|
          • Gość: blee zajrzyj do atlasu IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:29
            jesli nie wiesz czy masz dobrze to zajrzyj sobie do atlasu :P
      • packa15 Re: Odpowiedzi 27.04.05, 12:37
        ja w sumie dokłądnie nie wiedzialam ale mi wyszedł wtorek godzina 16.00 pewnie
        mam źle
        • Gość: Laska Re: Odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:35
          to największa porażka w moim życiu,wogóle nie wiedziałam jak mam sie zabrać do
          zadań...ale to dzięki poziomowi w naszej szkole bo jest taki niski że ziemi
          sięga
      • Gość: tynka Re: Odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:00
        wyszło mi identycznie!! Mam nadzieje że mamy dobrze pozdro
      • Gość: Anka Re: Odpowiedzi IP: *.who.vectranet.pl / 213.192.81.* 27.04.05, 20:06
        Bardzo Was prosze niech ktos mi poda odpowiedzi z testu matematyccno-
        przyrodniczego bo ja nie mam jakiegos programu u nie moge sprawdzic!!!
    • Gość: bleee ekhm.. IP: *.kalisz.mm.pl 27.04.05, 11:26
      a co tam rozkazujesz co?
      Ja sie po tym tescie czuje skonczona... brrr.. :(:(:( a takie mialam co do
      niego nadzieje... echhh...
      • Gość: laseg Re: ekhm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:33
        Wiem że mam błędy w 2 zadaniach. No w 1 na pewno. W otwartym o tej satelicie
        czy co to było. Troszkę źle policzyłem szybkość. Myślę że dostanę za to punkty
        jakieś. To z tą datą mi się motało i tego nie rozumiałem, a to było aż za 2
        punkty. Ja miałem środa 16:00. Zastosowałem mnożenie razy 0,6 bo coś tam
        pamiętałem ale nie do końca. Kto wie jak to zaliczą. czyli wyszło że musiało
        się zmienić o 9h. Ale znowu nie wiedziałem w jaką stronę. Powinno coś być
        dobrze ale tego nie rozumiem.
        • Gość: zestresowana Re: ekhm.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:41
          wyszło Wam gdzieś 441 cm2 mi tak wyszlo gfzie byl ten ostroslup a ten czas w
          fizycespadku to 2 sekundy a koszt po 8 miesiącach a ten dzien to wtorek a
          godziny nie pamiętam, ale źle bo tego nie kumaam
          • Gość: laseg Re: ekhm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:44
            mi wyszło 378 cm2, miesiące masz dobrze sekundy też. nieantagonistyczne mam
            jeszcze źle. dałem dąb z czymś tam, a miało chyba być lipa i pszczoła czy jakoś
            tak. tak wywnioskowałem z notatek
            • Gość: Amy Re: ekhm.. IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 27.04.05, 11:57
              Jak obliczyliscie o tym spadku ze wamy wyszło 2 sekundy? Moglby mi ktos
              wytluaczyc;)
              • Gość: laseg Re: ekhm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:58
                s=1/2gt2
                z tego wzoru się to liczy. Podstawiasz i potem liczysz i to wyjdzie. było
                proste:p
                • packa15 Re: ekhm.. 27.04.05, 12:41
                  tera chociaż wiem jak to sie miało obliczyć a ja nie wiedzialam jak to obliczyć
                  :/ i nie zrobiłam tego bo nie pamiętałam wogóle tego wzoru
                  • Gość: jooo Re: ekhm.. IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:53
                    wszystko mam zle. dosłownie. marze chociaż o 20 pkt. jestem ciemny jak nie wiem
                    co,ale te pytania ja piernicze one były do bani! kto je wymysłał? wszystko mam
                    zle!!!
              • Gość: zestresowana Re: ekhm.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:00
                jasne - ze wzoru s=at2/2 te 2 w liczniku to kwadrat :) w ruchu
                przyspieszonym :):):)
              • Gość: masakra Re: ekhm.. IP: 80.51.233.* 28.04.05, 11:53
                joł ziom ten test był pojeb... jak bedziemy mieli chociaz 10 pkt to bedzie
                zajefajnie i imprezowo. to byl koszmar nie rozumie tych kujonów co pisza ze byl
                banalny chyba ich pojeb... on byl masakrycznie
                trudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nara
                • Gość: zajebista Re: ekhm.. IP: 80.51.233.* 28.04.05, 11:59
                  co was wszystkich pojebało?(to jest do tych co robili te pytania na te je..e
                  testy)ku.. wy ciule zaje..e sami sobie to rubcie@!Przez was bEdziemy mieli
                  całą przyszłość zje..ą,bo nie dostaniemy sie do naszych wymarzonych szkół! WY
                  CIULE ZAJE..E
            • Gość: michalch89 re: moje odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:00
              piramida - 378cm2
              spadanie - 2s
              samochod i instalacja gazowa - 8 miesiecy
              predkosc satelity - 440km/min
              nowy orlean - wtorek, 17 czy tam 16 (nie pamietam) / na pewno nie 21 /
              wieza eiffle'a - po zaokragleniu 1,6ha (1,5625ha)
              cos jeszcze tam bylo z tych trudniejszych?
              • packa15 Re: re: moje odp 27.04.05, 12:44
                łał hehehe ja jestem taka tepa ze nie wiedzialam jak obliczać tylko to z wieżą
                ale zapomniałam na szybkiego zaookraglić i napsiałam 1,5 ha :/
              • Gość: baran Re: re: moje odp IP: 81.210.116.* 27.04.05, 19:55
                ja tez tak moge napisac jak sobie wszystkie odpowiedzi w necie znajde lub w
                domu na sopkojnie poobliczam
        • Gość: gg Re: ekhm.. IP: *.chello.pl 27.04.05, 17:42
          Jak dla mnie jestescie zalosni..test byl banalny...ta zmiana daty tylko
          utrudnialapoprostu byla roznica 210 stopni mnozyles to przez 4
          minuty..wychodzilo 840 i dzieliles przez 60 minut. Wychodzilo ze 14... wiec
          17.00 wtorek pozdrawiam:-) LOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!01
    • Gość: Ja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • packa15 ehhh....przegięcie 27.04.05, 12:35
      ja nie jestem zadowolona z tego co zrobiłam na tescie bo był trudne jak dla mnie
      te zadania :/ zryte te testy ale ciesze się chociaż ze bede miała z humana ponad
      30 punktów :) bo wczoraj miałam takiego doła bo myślałam że mi kiepsko poszedł
      dzisiaj sprawdziłam a tuu lajcik :)
      • Gość: madziek Re: ehhh....przegięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:41
        czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć odp z wczoraj? Dzisiaj było OK
        chociarz mogło być lepiej zawaliłam ostatnie zadanie
        • Gość: MAdzia MAm swoje odpowiedzi do zamkniętych i otwartych IP: *.crowley.pl 27.04.05, 12:51
          Ja ma swoje odp. do grupy B1 , chceice to piszcie na gg. 2683618, wymienimy
          się :) zapraszam:)
        • Gość: /-/-/-/- Moja zyciowa porażka!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:32
          kurde ja w tym sresie mnozyc nie umiałam..fak!!!!moze z 10 pkt bedzie ....ale
          masakra byla kurde nigdy takich trudnych nie bylo.dlaczego nasze kochane
          kuratorim tak sie na nasz rocznik uwzieło???? ojjj teraz to mnie przyjma do
          liceum..taaa...... :(:(:(:(
          • Gość: uhgijofkpsd Re: Moja zyciowa porażka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:53
            ye zadania były strasznie trudne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko
            mam żle ztych trudnych katasrofa !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zuzaska Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:37
      jejku jak wam poszla tez tak nieciekawie jak mi??szkoda gadac i wszystko pzrez
      te treme...
    • elrrumi Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! 27.04.05, 12:48
      poszedł dobrze :D ale zadanie ostatnie!! miałem blokade......mózgu
      • Gość: Anka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 13:07
        :) mi poszlo genialnie. tylko nie wiedzialam z bioli o tych
        nieantagonistycznych, zaznaczylam sosne i dab. wyszedl mi wtorek 17:00,
        wystarczylo sobie policzyc poludniki, jedna dzialka to bylo 10 stopni, wyszlo
        150 stopni razy 4 min, dodac 7:00, wyszlo 17:00 :))
    • Gość: elusia poznan Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.echostar.pl 27.04.05, 13:03
      siemka!! mi test matematyczno-przyrodniczy poszedł tak zle jak huanistyczny
      poszedl mi dobrze!! nie ucze sie zle ale nie zdziwilabym sie jak dostane ok 20
      pkt...chociaz to i tak bedzie wyczyn!! :)
    • Gość: buleczka MASAKRA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:37
      Przyje..y test!!Gorszego chyba dać nie mogli!!Łatwy human, a tu wypalili z
      takim debilstwem!!Fest mi źle poszedł!!grgrgrgrgr
      • Gość: sloneczko egzamin.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:57
        masakra, straszne to bylo....mi czas wyszedl 21 we wtorek czemu wszystkim
        inaczej??? jak beda wyniki piszcie szybkoo
        • Gość: macabraxv Re: egzamin.... IP: *.brda.net 27.04.05, 14:31
          wtorek 21 to dobra odpowiedz!!!! 17 to jakas bzdura! Ludzie, czy Wy odejmowac
          nie umiecie??!! Od 7 rano odejmujemy 10 godzin i mam 21 dnia poprzedniego!
          • Gość: pavell_37 Re: egzamin.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:33
            Nie 10 godzin tylko 14. Jesli w ciagu 4 minut ziemia obraca sie o 1 stopien, a
            roznica kątowa miedzy miastami byla 210 stopni, wiec 210 x 4 = 840. 840 : 60 =
            14. Wtorek godz 17.00
            • Gość: agatq Re: egzamin.... IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:48
              ooo bożeee ja nawet teraz,gdy wszyscy to tłumacza nic z tego nie kapuje! po
              prostu z matmy jestem tak zielona,ze to szokkk :/// niccc kompletnie z zadnego
              zdaniaaa nie kapowałaaammm- z zamknietych
          • Gość: ciota Re: egzamin.... IP: 81.210.116.* 27.04.05, 20:03
            jak bys sie liczyć w przedszkolu na patyczkach naumiał to byś sie doliczył że
            trzeba odjąć 14 godzin!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bleee Jaka masakra?! :O IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:43
        ekhm.. buleczka... cos Ci sie z glowka porobilo.... moim zdaniem inteligentny
        czlowiek w ciszy i spokoju, z troche dluzszym czasem moglby to napisac na ponad
        45 punktow spokojnie ;]
    • Gość: :/ Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.04.05, 13:56
      beznadzija!! nie wiem skad oni wytrzasneli te pytania. dobrze ze chociaz human
      byl prosciutki :)
      • Gość: bleee Human prosciutki a mat-przyr nie?! IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:47
        Kurde, ludzie, co wy piszecie?! W humanie bylo kilka niejednoznacznych pytan..
        ja dziekuje... matma byla o tyle latwa, co odpowiedzi byly wszystkie w tescie
        (chodzi mi tu o pytania zamkniete). Wystarczylo troche pomyslec nad zadaniami,
        a nie nad tym jak tu od kogos cos sciagnac. Trzeba sie skupic ludzie! moim
        zdaniem obydwa testy byly mniej wiecej tej samej trudnosci. Nie nalezaly do
        najtrudniejszych. Gdyby nie te z zeszlego roku to moze i bylyby najlatwiejsze z
        calej historii egzow gimnazjalnych.
    • Gość: hjddsgh Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.05, 14:04
      Jestem na siebie wkurzony bo za długo robiłem zadania zamknięte i bałem sie że
      nie zdąże z otwartymi i żle zrobiłem zadania ze spadaniem kulki i z
      ostrosłupem. W domu po egz. zrobiłem je bez problemu:(
    • Gość: pavell_37 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:25
      Lajtowy był, bede miał 45 pkt. pozdro
      • Gość: Edyta Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.p / 80.50.249.* 27.04.05, 16:37
        źle mam z tą orbitą !!czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć!!!aaaa gdzie mogę
        znaleźć oficjalne odpowiedzi???
    • Gość: Kasia Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.akk.net.pl 27.04.05, 16:47
      GDZIE I KIEDY BĘDĄ OFICJALNE ODPOWIEDZI?
      Na ile liczycie punktów z humanistycznego a na ile z mat-przyr? Ja moze 42 z
      polaka i 26 z maty :/
    • Gość: Evka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.acn.waw.pl 27.04.05, 17:13
      lepiej nie mówić!!!!!!!!!!lepiej mi poszedł humanistyczny :P
      • Gość: lukasz Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:21
        heh nie byl taki trudny ale zwalilem zamkniete o tje orbicie :/ ja z polaka
        powinienem miec okolo 43 a matmy okolo 39 pozdr
        • Gość: A. Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:40
          JA SIE POPROSTU NIE WYPOWIADAM . 2 PKT Z ZAMKNIETYCH A CO DALEJ ? <RYCZY> ZALAMIE SIE ZARAZ - A SWIADECTWO Z PASKIEM ;/
          • Gość: agatq Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:42
            echh tez mi kiepsko poszło :/ kiepsko? mało powidziane....ale nie załamywać
            się! trzeba zyc dlaej no nie? bo i tak nic już nie zrobimy...
            • Gość: Adrianek Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.05, 21:13
              ja sie martwie ze zle napisalem ile hektar ma metrow (100x100!!!)a wy tu takie
              byki porobiliscie. troche sie pocieszylem:)
          • ekasia2 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! 28.04.05, 19:26
            Jak masz świadectwo z paskiem to STRSZNIE DZIWNE, że poszło Ci aż tak
            kiepsko!!! Sory, ale jestem z Bydzi ze zwykłej publicznej szkoły i w mojej
            klasie koleś który z maty ma 3, z chemi 2, z bilogi 3 itd. będzie maiał z
            samych zamkniętych jakieś 19 pkt. Może macie strasznie niski poziom, albo zjadł
            Cie stres. :))))
      • Gość: Pafffcio Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:16
        ja tam nie narzekam bylo ciezko ale bedzie dobrze !! :-P Z polaka bylo łatwiej
        i spodziewam sie okolo 40 pkt. a matmy bylo trudno ale i tak sie ciesze z
        wyniku bo bede mial z niego okolo 33 pkt. !!!!!! spox :> pozdro !! pamietajcie
        bedzie dobrze i cieszcie sie zyciem :->
    • Gość: dolnoslązaczka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.olszynka-lubanska.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 17:23
      ja mam 42-50 pkt
    • Gość: pol01245 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 17:38
      No cóż... jestem średnio zadowolony...

Z humanistycznego okolo 42, z matmy 38-40

Także chciałem lepiej , ale nie jest najgorzej...
    • Gość: mentos178 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.chello.pl 27.04.05, 17:45
      Najprostrzy test w histori...!!!!!!!!!!!! nie mogli dac nic łatwiejszego. Albo
      jestescie kretynami, albo tylko udajecie
      • Gość: FUCK YOU [...] IP: *.kielce.msk.pl 27.04.05, 18:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zasrany kutafon Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: 81.210.116.* 27.04.05, 20:09
        myślisz ze pozjadałeś wszystkie rozumy z chęciąl bym ci jebnąl ty buraku tylko
        mi zjebałes wieczór!!!! wyrwałbym ci pluca razem z jajami ( ile je masz diewico
        orleańska)!!!!!!!!!
    • Gość: lod Prościzna IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.04.05, 18:55
      Prościzna był ;) Licze na ok. 45

Zdecydowanie lepiej mi poszło niż z humana :))
      • Gość: Ja(n)[usz] Re: Prościzna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 22:54
        Gdyby test był, jak to nazwałeś, "prościzną" to nie uzyskałbyś 45 pkt. Z racji,
        że owe słowo nie figuruje w słowniku języka polskiego wybaczam Ci brak
        znajomości. Ale w jakimś slangu to wyrażenie znaczy coś łatwego, a jeśli nie
        wiesz jakie jest znaczenie tego słowa to się nim nie posługuj!!!
        Prościzno jedna. Puścizno...
        • Gość: lod Re: Prościzna IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.04.05, 07:38
          lol :) powiedziałem to slangiem młodzieżowym - może nie takim jak "elo" czy
          "ziom", ale "prościzna" też jest często używane... Poza tym mowa tu o teście
          matematyczno-przyrodniczym.... A z humana poszło mi troszke gorzej, ale z 40
          mieć będę... Ponadto jest lekka różnica pisowni w internecie a na teście...
          Tutaj moge sobie pisac byle jak nawet bez polskich fontow, ew. wszystko z malych
          liter. Musisz nauczyć rozróżniać rzeczywistość od internetu! I to książek jeśli
          ten test był dla Ciebie trudny :) lol :]
        • Gość: bleee Re: Prościzna IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:54
          humanisci zasrani :P
      • Gość: Anka Re: Prościzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:18
        no nie wiem czy taka prościzna... można było łatwo sie w czyms pomylić...
        zadanie z ostrosłupem skopałam bo policzyłam v a nie Pc., myślicie że chociaż 1
        pkt dadzą? to ostatnie też było głupie... policzyłam do pewnego momentu i
        koniec. mam 4 źle w zamkniętych. najgorsza jest ta świadomość że to sie umiało
        tylko przez przypadek zaznaczyłam cos innego...jakbym jeszcze nie wiedziała o
        co chodzi to ok. Tam, gdzie chce iśc przyjmują od 140, więc musze mieć co
        najmniej 72 z tesu. Human to ok. mam nadzieję źe będzie 45, ale matma... mam
        nadzieję że będę mieć 35. Boże zlituj sie nademną!
    • Gość: anka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:27
      TRAGEDIA!! za trudny był :(
      • Gość: agatq Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:39
        to ja chyba jestem kretynką :/ dla mnie masakra...nie zdziwiłabym się gdybym
        miała wszystko zle eheh :P no nic tak żałosne,ze az smieszne :/ cholllllerka!
        trudny był!
        • Gość: agatoss Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 20:02
          eeeejjjj w tym pytaniu z sasiadami Polski jakie mieliscie państwa do
          wstawienia? takie jak tu w odpowiedziach czy inne? jaaaakieee? :P
          • 16malina Hieh. 27.04.05, 20:25
            Godzina jest na bank 17:00 wtorek! Ludzie, z kim wy macie gete?!?! No dobra,
            nasza facetka tez by pewnie nie umiała bo w klasie robiła źle, a ja wiem bo
            brałam udział w olimpiadzie.
            Tak w ogóle to dla mnie ten test był prostszy niż wczorajszy. Prędkość
            satelity wyszła mi 7333i1/3 m/s i to chyba jest dobrze. pIramida 378, 8miechów,
            1,6 ha i nie wiem co tam jeszcze było. A co do nieantagonistycznych to jestem
            pewna, że lipa-pszczoła!!!
            Oczywiście poległam na najprostszych: nie wpisałam jednostek przy tym
            współczynniku proporcjonalności:/ a wczoraj to coś z tym listem mi nie tak
            chyba poszło.... ale dobra. Jak będę miała z 85 punktów to looz:D
            • Gość: Paulinka ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:47
              Faktycznie powalone to wszystko było ;/ z tą orbitą nie zamieniłam na km/h
              odejmą mi za to punkt?? poza tym ten wzór i współczynnik to było powalone, a do
              tabelki wpisałam 3, zamiast 1/3 ;/ aaaa...no i godzinę mam źle i 2 z
              zamkniętych.Czyli ze 40 chyba będzie, ale i tak liczyłam na więcej.
              • Gość: hurgada Re: ehh IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 27.04.05, 22:35
                nie martw się, w tabeli powinno być 3, wię cmasz dobrze. dla mnie porażka.
                głupio, że dali tak niepraktyczne zadania. zamiast dac do obliczenia jakieś
                siły czy coś, to oni pieprzone przęsło i jakiś wzór, któremu nasza fizyczka
                poświęciła gora 10 minut na lekcji. w ogóle byłam zdołowana nie tylko tym, ze
                był trudny, ale tym, ze jak w ogole nie zrobiłam, po prostu zostawiłam puste
                miejsce :/ jeszcze wyszłam z egzaminu, a tu jakaś finalistka pyta drugą
                mistrzynię (hehe, ale nie laureatkę :>), jak jej poszło z
                komentarzem: "łatwiutkie było, co? za kogo oni nas maja..." koszmar. no, ale
                human ok, nie dziwne i łatwiejszy był i humanistką jestem, ok. 47 pkt, nie wiem
                jak list, matma najwyżej 33.. :/ a teraz z takim wynikime dokąd??
                • Gość: Urszullllllla Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:25
                  Uważam, ze ten test nie był ani strasznie trudny, anie "prościutki, kpina".
                  Wymagał od nas tylko tego, czego powinien, niczego ponad. Zadania były ze
                  wszystkich przedmiotów, stopień zróżnicowania zauważalny. I teraz sprawa, o
                  której warto napisać:słowo "trudny" ma dla różnych ludzi różne znaczenie. Dla
                  ucznia z pewną 5 z matematyki test był łatwy, a dla tego ze słabym 3 był
                  trudny. A nie zapominajmy, że ocena pokazuje nasze faktyczne predyspozycje w
                  danej dziedzinie. Więc jeśli ktos ma 5, to jemu należy się 48 pkt z egzaminu, a
                  dlatego drugiego przeznaczone jest 33 pkt. I nie ma co teraz rozpaczać:ten test
                  złamie moją przyszłośc, jestem załamana. Jesli całe 3 lata przykłądałeś się do
                  nauki i nie lekceważyłeś wizji egzaminu, to niczego nie złamie. Możemy mieć
                  pretensje do samych siebie:za nieuwagę, brak koncentracji, brak zaangażowania w
                  trakcie nauki w gimnazjum. Wszystko, co było na teście nie przekracza
                  możliwości gimnazjalisty, który podchodzi do sprawy poważnie i który przez cały
                  czas pracuje na swoje wyniki.Do dobrego liceum dostaną się ci, którzy
                  rzeczywiście zasługują, a nie ci, którzy wciąż dostają dobre oceny, bo sprytnie
                  ściągają i myślą że są tak madrzy, że dostać się muszą wzędzie. Wpatrzmy się w
                  nasze nieczyste uczniowskie sumienia, a potem dopiero osądzajmy:jak można było
                  dać taki test??
                  • Gość: bleee ech? IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 17:06
                    No tak Urszulko, tylko wez pod uwage, ze kazdy moze miec jakies gorszy dzien i
                    myslenie idzie mu gorzej... poza tym u mnie na egzie bylo tak glosno, ze
                    czlowiek, ktory nie potrafil na tyle zignorowac innych, aby zdolal poprawnie
                    przy tym myslec i sie nie rozpraszac, a ja takim czlowiekiem, to bylo z nim
                    tragicznie... jestem jedna z lepszych uczennic w klasie z matmy i jakos nie mam
                    takich olbrzymich ambicji na 48 punktow. Czesc mat-przyr sklada sie z chemii,
                    biologii, geografii, fizyki i matematyki, wiec wiesz... ktos bedzie dobry np. z
                    matmy i fizyki, a chemia z biologia bedzie mu szla gorzej i juz nie bedzie mial
                    tych 48 punktow, moze miec nawet te 33.
                    U mnie na probnych dziewczyny, co mialy po 5 na semestr dostaly mniej niz 30
                    punktow!
                • Gość: Anka Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:32
                  hurgada - jak to z takim wynikiem dokąd? masz przeciez 80 nie? (47 - polak i
                  33 - matma) jak masz same piątki w szkole i 80 z testu to praktycznie do
                  każdego sie dostaniesz, ja prosze Boga o 75 ...
    • Gość: szutr Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.debno.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 08:34
      test lipny a gościunwygięty ,waliłypięty.zrobili nam wała na zamkniętych rozne
      grupy.pozdro dla nie uków
    • Gość: Elżunia Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:47
      Mi poszlo ch..owo strasznie:) ale mam to w dupie, ja mam straszne luzy także
      leje na ten nieby wazny test. Wszyscy robią z tego nie anturalne HALLO!! a to
      moim zdaniem jest bez sensu... Nie nalezy robic z tego takij sensacji...
      Przecież tego testu sie nie da nie zdać idioci. Co wy o takich rzeczach możecie
      wiedziec??!!
      • Gość: paula Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.elk.mm.pl 04.05.05, 14:35
        szcerze mówiąc to to prawda, wszyscy tak sie tym przejmują i dygają że głowa
        mała chętnie bym pgadała z tobą możesz podać nr gg ?
    • Gość: tysia Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:08
      nawet mi nie przypominajcie
      KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! totalna porażka, ale może
      będę pisać jeszcze raz :)
      • Gość: Belfer Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.chello.pl 28.04.05, 12:39
        Dla zabawy ( i z własnej nieprzymuszonej woli) moja klasa ( II gimnazjalna)
        pisała ten test. Średnia odpowiedzi mat-przyr 36 pkt. Być może ten lub ów znał
        pytania, ale większośc napewno nie. Ponadto części materiału nie przerabiali.
        Ich zdaniem, które ja podzielam, test nie był trudny.
    • Gość: Szubka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:34
      Tej mentos cwaniaku i co mnie to interesuje! bękarty tak mają to się nazywa
      syndrom niekochanego dziecka. pewnie nisosz szelki, czerwone spodnie, dziurawe
      skarpetki, i masz szkiełka jak denka od butelek. a na egzamin założyłeś białe
      skarpetki do czarnych lakirków:p
    • Gość: karolina-lomza jeah! 90 przynajmiej IP: 80.240.162.* 28.04.05, 13:53
      myslalam ze zle mi poszlo a okazuje sie ze bede miala przynajmniej 90 pkt na
      100! :)
      • Gość: licealistka do Was, drodzy Gimnazjalisci ! IP: *.inter / *.inter-c.pl 13.05.05, 11:40
        Hejka gimnazjalisci ;) Z tego co czytałam Wasze posty wynika, że egzamin chyba
        nie był taki zły. Jeśli chodzi o punktacje i wyliczanie sobie punktów, to
        myślę, że powinniście trochę przystopować. Po pierwsze, jeśli komuś gorzej
        poszło, niech nie załamuje się teraz, kiedy nie ma jeszce wyników. Owszem owe
        odpowiedzi można znaleźc w necie, ale ostrzegam, komisja edukacyjna,
        sprawdzająca testy ocenia bardzo różnie, co mogłam zauważyć po swoich
        testach !! Osoby, które wyliczyły sobie minimum 80 punktów, musiały zadowolić
        się ledwo 70, więc ochłońcie i czekajcie, a ja życzę każdemu jak najlepszych
        wyników. PoZdro !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka