marcz57 27.04.05, 07:45 A jak tam test matematyczno-przyrodniczy? Już napisaliście? Jeśli będzie ktoś miał link do odpowiedzi, to pisać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziom Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 11:19 ta juz napisalem srednio poszlo jak ktos bedzie mial link z odp to niech da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.68.72.42.debica72.tnp.pl 27.04.05, 15:36 test byl bardzo trudny!!!!!! możliwe że mam tylko 38 punktów!!! szok!!! bardziej trudniejszego to nie mogli dać!!!! :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Prosty IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.04.05, 18:57 2 błędy w zamkniętych i troszke to z satlitą spaprałem, bo zamiast pomnożyć, to ja podzieliłem :P Ale jakieś pkty dostane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barte9 Re: Prosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:14 test był banalny tak jak z polskiego. dziś 45 ptk a wczoraj 44 ptk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranie Re: Prosty IP: 81.210.116.* 27.04.05, 19:44 Skąd wiesz jakie zrobłeś błędy w liście??????????????? może twoi starzy są egzaminatorami i już ci sprawdzili????? cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiZmO Może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:39 Nie było tak źle, jeżeli wszystko zapamiętałm itd. to dostałem 40 pkt, mnie to w zupełności satysfakcjonuje, ciekawe ile będzie z wczorajszych testów. P.S. Mam tylko małe zastrzeżenia do zadania z odległością skały od gajówki, wedłóg mnie poprawna odpowiedź to 550, bo tej liczbie bliżej do 500 niż 390. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Może być IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.04.05, 07:34 Było 390... Mi wyszło prawie dokładnie.. Może złego pomiaru dokonałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Prosty IP: *.wmc.net.pl 28.04.05, 15:21 Własnie taki pewien jets siebie lamus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prosty IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.04.05, 20:56 ciotą to jesteś ty :) Ja mówie o mat-przyr a z tego co wiem to tam nei było listu matole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja(n)[usz] Re: Prosty IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 22:48 No to rzeczywiscie banalny. 44 i 45 pkt to rewelacyjne wyniki. Jesli nie wiesz co znaczy slowo banal to go nie uzywaj. Ale w Polsce sa tez prostaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elly Re: Prosty IP: *.attu.pl 28.04.05, 21:27 Banalny? :| Ja z mat-fiz będę miała około 47 pkt i wcale nie uważam, że był banalny. A z humna będe miec w granicach 45. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prophet Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.bugaj.pabianice.pl 27.04.05, 21:00 Ten test jest totalnie banalny. Rok temu był o wiele trudniejszy. I tak rok temu zdalem na 82 punkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee rok temu IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:25 Rok temu jakbym pisala mialabym pewnie ponad 90, a teraz watpie bym miala chocby 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pła i szuba Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:15 Rzeźnia!!! Ciekawe czy sami by to rozwiązali? Życiowa porażka! polski był banalny ,ale matma to przegięcie! U nas afera bo mieli odpowiedzi! Piszmy to jeszcze raz! A tak ogólnie to po co się przejmujecie to tylko parszywy egzamin, a tak naprawdę życie zaczyna się po 60! Pomyślcieze za 3 lata jeszcze matura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Odpowiedzi IP: 83.238.56.* 27.04.05, 11:25 Co wam wyszło w zadaniu z czasem i linią zmiany daty?? Wtorek 21:00 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
profis1 Re: Odpowiedzi 27.04.05, 11:31 Powinno być wtorek 17.00, policz sobie jak Polska jest na GMT +1 czyli na wschód dodajemy, na zachód odejmujemy. Miejscowość w Azji była 120 stopni na wschód, czyli GMT +8 (co 15 stopni zmienia się godzina). Nowy Orlean - 90 stopni na ZACHÓD OD GREENWITCH czyli odejmujemy czas i wychodzi GMT -6 . Teraz kilka prostych obliczeń i wychodzi nam 17:00 we wtorek (odejmujemy 6 i 8 czyli 14) voila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseg Re: Odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:35 Jestem ciekawy jak to będzie. Ja i tak mam to na pewno źle. Jak ja długo nad tym myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misk Re: Odpowiedzi IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:54 jakie mieliscie panstwa podane w tym zadaniu z sąsiadami Polski? takie same jak tu w odpowiedzi? czy moze coś się nie zgadzało? bo ja coś inaczej miałam .. :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee zajrzyj do atlasu IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:29 jesli nie wiesz czy masz dobrze to zajrzyj sobie do atlasu :P Odpowiedz Link Zgłoś
packa15 Re: Odpowiedzi 27.04.05, 12:37 ja w sumie dokłądnie nie wiedzialam ale mi wyszedł wtorek godzina 16.00 pewnie mam źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska Re: Odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:35 to największa porażka w moim życiu,wogóle nie wiedziałam jak mam sie zabrać do zadań...ale to dzięki poziomowi w naszej szkole bo jest taki niski że ziemi sięga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tynka Re: Odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:00 wyszło mi identycznie!! Mam nadzieje że mamy dobrze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Odpowiedzi IP: *.who.vectranet.pl / 213.192.81.* 27.04.05, 20:06 Bardzo Was prosze niech ktos mi poda odpowiedzi z testu matematyccno- przyrodniczego bo ja nie mam jakiegos programu u nie moge sprawdzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee ekhm.. IP: *.kalisz.mm.pl 27.04.05, 11:26 a co tam rozkazujesz co? Ja sie po tym tescie czuje skonczona... brrr.. :(:(:( a takie mialam co do niego nadzieje... echhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseg Re: ekhm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:33 Wiem że mam błędy w 2 zadaniach. No w 1 na pewno. W otwartym o tej satelicie czy co to było. Troszkę źle policzyłem szybkość. Myślę że dostanę za to punkty jakieś. To z tą datą mi się motało i tego nie rozumiałem, a to było aż za 2 punkty. Ja miałem środa 16:00. Zastosowałem mnożenie razy 0,6 bo coś tam pamiętałem ale nie do końca. Kto wie jak to zaliczą. czyli wyszło że musiało się zmienić o 9h. Ale znowu nie wiedziałem w jaką stronę. Powinno coś być dobrze ale tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestresowana Re: ekhm.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:41 wyszło Wam gdzieś 441 cm2 mi tak wyszlo gfzie byl ten ostroslup a ten czas w fizycespadku to 2 sekundy a koszt po 8 miesiącach a ten dzien to wtorek a godziny nie pamiętam, ale źle bo tego nie kumaam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseg Re: ekhm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:44 mi wyszło 378 cm2, miesiące masz dobrze sekundy też. nieantagonistyczne mam jeszcze źle. dałem dąb z czymś tam, a miało chyba być lipa i pszczoła czy jakoś tak. tak wywnioskowałem z notatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: ekhm.. IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 27.04.05, 11:57 Jak obliczyliscie o tym spadku ze wamy wyszło 2 sekundy? Moglby mi ktos wytluaczyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseg Re: ekhm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:58 s=1/2gt2 z tego wzoru się to liczy. Podstawiasz i potem liczysz i to wyjdzie. było proste:p Odpowiedz Link Zgłoś
packa15 Re: ekhm.. 27.04.05, 12:41 tera chociaż wiem jak to sie miało obliczyć a ja nie wiedzialam jak to obliczyć :/ i nie zrobiłam tego bo nie pamiętałam wogóle tego wzoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jooo Re: ekhm.. IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:53 wszystko mam zle. dosłownie. marze chociaż o 20 pkt. jestem ciemny jak nie wiem co,ale te pytania ja piernicze one były do bani! kto je wymysłał? wszystko mam zle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestresowana Re: ekhm.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:00 jasne - ze wzoru s=at2/2 te 2 w liczniku to kwadrat :) w ruchu przyspieszonym :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: ekhm.. IP: 80.51.233.* 28.04.05, 11:53 joł ziom ten test był pojeb... jak bedziemy mieli chociaz 10 pkt to bedzie zajefajnie i imprezowo. to byl koszmar nie rozumie tych kujonów co pisza ze byl banalny chyba ich pojeb... on byl masakrycznie trudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajebista Re: ekhm.. IP: 80.51.233.* 28.04.05, 11:59 co was wszystkich pojebało?(to jest do tych co robili te pytania na te je..e testy)ku.. wy ciule zaje..e sami sobie to rubcie@!Przez was bEdziemy mieli całą przyszłość zje..ą,bo nie dostaniemy sie do naszych wymarzonych szkół! WY CIULE ZAJE..E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalch89 re: moje odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:00 piramida - 378cm2 spadanie - 2s samochod i instalacja gazowa - 8 miesiecy predkosc satelity - 440km/min nowy orlean - wtorek, 17 czy tam 16 (nie pamietam) / na pewno nie 21 / wieza eiffle'a - po zaokragleniu 1,6ha (1,5625ha) cos jeszcze tam bylo z tych trudniejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
packa15 Re: re: moje odp 27.04.05, 12:44 łał hehehe ja jestem taka tepa ze nie wiedzialam jak obliczać tylko to z wieżą ale zapomniałam na szybkiego zaookraglić i napsiałam 1,5 ha :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: re: moje odp IP: 81.210.116.* 27.04.05, 19:55 ja tez tak moge napisac jak sobie wszystkie odpowiedzi w necie znajde lub w domu na sopkojnie poobliczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: ekhm.. IP: *.chello.pl 27.04.05, 17:42 Jak dla mnie jestescie zalosni..test byl banalny...ta zmiana daty tylko utrudnialapoprostu byla roznica 210 stopni mnozyles to przez 4 minuty..wychodzilo 840 i dzieliles przez 60 minut. Wychodzilo ze 14... wiec 17.00 wtorek pozdrawiam:-) LOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
packa15 ehhh....przegięcie 27.04.05, 12:35 ja nie jestem zadowolona z tego co zrobiłam na tescie bo był trudne jak dla mnie te zadania :/ zryte te testy ale ciesze się chociaż ze bede miała z humana ponad 30 punktów :) bo wczoraj miałam takiego doła bo myślałam że mi kiepsko poszedł dzisiaj sprawdziłam a tuu lajcik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziek Re: ehhh....przegięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:41 czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć odp z wczoraj? Dzisiaj było OK chociarz mogło być lepiej zawaliłam ostatnie zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAdzia MAm swoje odpowiedzi do zamkniętych i otwartych IP: *.crowley.pl 27.04.05, 12:51 Ja ma swoje odp. do grupy B1 , chceice to piszcie na gg. 2683618, wymienimy się :) zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/-/-/- Moja zyciowa porażka!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:32 kurde ja w tym sresie mnozyc nie umiałam..fak!!!!moze z 10 pkt bedzie ....ale masakra byla kurde nigdy takich trudnych nie bylo.dlaczego nasze kochane kuratorim tak sie na nasz rocznik uwzieło???? ojjj teraz to mnie przyjma do liceum..taaa...... :(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhgijofkpsd Re: Moja zyciowa porażka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:53 ye zadania były strasznie trudne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko mam żle ztych trudnych katasrofa !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaska Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:37 jejku jak wam poszla tez tak nieciekawie jak mi??szkoda gadac i wszystko pzrez te treme... Odpowiedz Link Zgłoś
elrrumi Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! 27.04.05, 12:48 poszedł dobrze :D ale zadanie ostatnie!! miałem blokade......mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 13:07 :) mi poszlo genialnie. tylko nie wiedzialam z bioli o tych nieantagonistycznych, zaznaczylam sosne i dab. wyszedl mi wtorek 17:00, wystarczylo sobie policzyc poludniki, jedna dzialka to bylo 10 stopni, wyszlo 150 stopni razy 4 min, dodac 7:00, wyszlo 17:00 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusia poznan Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.echostar.pl 27.04.05, 13:03 siemka!! mi test matematyczno-przyrodniczy poszedł tak zle jak huanistyczny poszedl mi dobrze!! nie ucze sie zle ale nie zdziwilabym sie jak dostane ok 20 pkt...chociaz to i tak bedzie wyczyn!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buleczka MASAKRA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:37 Przyje..y test!!Gorszego chyba dać nie mogli!!Łatwy human, a tu wypalili z takim debilstwem!!Fest mi źle poszedł!!grgrgrgrgr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko egzamin.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:57 masakra, straszne to bylo....mi czas wyszedl 21 we wtorek czemu wszystkim inaczej??? jak beda wyniki piszcie szybkoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macabraxv Re: egzamin.... IP: *.brda.net 27.04.05, 14:31 wtorek 21 to dobra odpowiedz!!!! 17 to jakas bzdura! Ludzie, czy Wy odejmowac nie umiecie??!! Od 7 rano odejmujemy 10 godzin i mam 21 dnia poprzedniego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavell_37 Re: egzamin.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:33 Nie 10 godzin tylko 14. Jesli w ciagu 4 minut ziemia obraca sie o 1 stopien, a roznica kątowa miedzy miastami byla 210 stopni, wiec 210 x 4 = 840. 840 : 60 = 14. Wtorek godz 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatq Re: egzamin.... IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:48 ooo bożeee ja nawet teraz,gdy wszyscy to tłumacza nic z tego nie kapuje! po prostu z matmy jestem tak zielona,ze to szokkk :/// niccc kompletnie z zadnego zdaniaaa nie kapowałaaammm- z zamknietych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciota Re: egzamin.... IP: 81.210.116.* 27.04.05, 20:03 jak bys sie liczyć w przedszkolu na patyczkach naumiał to byś sie doliczył że trzeba odjąć 14 godzin!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Jaka masakra?! :O IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:43 ekhm.. buleczka... cos Ci sie z glowka porobilo.... moim zdaniem inteligentny czlowiek w ciszy i spokoju, z troche dluzszym czasem moglby to napisac na ponad 45 punktow spokojnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.04.05, 13:56 beznadzija!! nie wiem skad oni wytrzasneli te pytania. dobrze ze chociaz human byl prosciutki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Human prosciutki a mat-przyr nie?! IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:47 Kurde, ludzie, co wy piszecie?! W humanie bylo kilka niejednoznacznych pytan.. ja dziekuje... matma byla o tyle latwa, co odpowiedzi byly wszystkie w tescie (chodzi mi tu o pytania zamkniete). Wystarczylo troche pomyslec nad zadaniami, a nie nad tym jak tu od kogos cos sciagnac. Trzeba sie skupic ludzie! moim zdaniem obydwa testy byly mniej wiecej tej samej trudnosci. Nie nalezaly do najtrudniejszych. Gdyby nie te z zeszlego roku to moze i bylyby najlatwiejsze z calej historii egzow gimnazjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjddsgh Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.05, 14:04 Jestem na siebie wkurzony bo za długo robiłem zadania zamknięte i bałem sie że nie zdąże z otwartymi i żle zrobiłem zadania ze spadaniem kulki i z ostrosłupem. W domu po egz. zrobiłem je bez problemu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavell_37 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:25 Lajtowy był, bede miał 45 pkt. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.p / 80.50.249.* 27.04.05, 16:37 źle mam z tą orbitą !!czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć!!!aaaa gdzie mogę znaleźć oficjalne odpowiedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.akk.net.pl 27.04.05, 16:47 GDZIE I KIEDY BĘDĄ OFICJALNE ODPOWIEDZI? Na ile liczycie punktów z humanistycznego a na ile z mat-przyr? Ja moze 42 z polaka i 26 z maty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.acn.waw.pl 27.04.05, 17:13 lepiej nie mówić!!!!!!!!!!lepiej mi poszedł humanistyczny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:21 heh nie byl taki trudny ale zwalilem zamkniete o tje orbicie :/ ja z polaka powinienem miec okolo 43 a matmy okolo 39 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:40 JA SIE POPROSTU NIE WYPOWIADAM . 2 PKT Z ZAMKNIETYCH A CO DALEJ ? <RYCZY> ZALAMIE SIE ZARAZ - A SWIADECTWO Z PASKIEM ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatq Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:42 echh tez mi kiepsko poszło :/ kiepsko? mało powidziane....ale nie załamywać się! trzeba zyc dlaej no nie? bo i tak nic już nie zrobimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianek Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.05, 21:13 ja sie martwie ze zle napisalem ile hektar ma metrow (100x100!!!)a wy tu takie byki porobiliscie. troche sie pocieszylem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ekasia2 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! 28.04.05, 19:26 Jak masz świadectwo z paskiem to STRSZNIE DZIWNE, że poszło Ci aż tak kiepsko!!! Sory, ale jestem z Bydzi ze zwykłej publicznej szkoły i w mojej klasie koleś który z maty ma 3, z chemi 2, z bilogi 3 itd. będzie maiał z samych zamkniętych jakieś 19 pkt. Może macie strasznie niski poziom, albo zjadł Cie stres. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafffcio Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:16 ja tam nie narzekam bylo ciezko ale bedzie dobrze !! :-P Z polaka bylo łatwiej i spodziewam sie okolo 40 pkt. a matmy bylo trudno ale i tak sie ciesze z wyniku bo bede mial z niego okolo 33 pkt. !!!!!! spox :> pozdro !! pamietajcie bedzie dobrze i cieszcie sie zyciem :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoslązaczka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.olszynka-lubanska.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 17:23 ja mam 42-50 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol01245 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 17:38 No cóż... jestem średnio zadowolony... Z humanistycznego okolo 42, z matmy 38-40 Także chciałem lepiej , ale nie jest najgorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos178 Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.chello.pl 27.04.05, 17:45 Najprostrzy test w histori...!!!!!!!!!!!! nie mogli dac nic łatwiejszego. Albo jestescie kretynami, albo tylko udajecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUCK YOU [...] IP: *.kielce.msk.pl 27.04.05, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasrany kutafon Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: 81.210.116.* 27.04.05, 20:09 myślisz ze pozjadałeś wszystkie rozumy z chęciąl bym ci jebnąl ty buraku tylko mi zjebałes wieczór!!!! wyrwałbym ci pluca razem z jajami ( ile je masz diewico orleańska)!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lod Prościzna IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.04.05, 18:55 Prościzna był ;) Licze na ok. 45 Zdecydowanie lepiej mi poszło niż z humana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja(n)[usz] Re: Prościzna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 22:54 Gdyby test był, jak to nazwałeś, "prościzną" to nie uzyskałbyś 45 pkt. Z racji, że owe słowo nie figuruje w słowniku języka polskiego wybaczam Ci brak znajomości. Ale w jakimś slangu to wyrażenie znaczy coś łatwego, a jeśli nie wiesz jakie jest znaczenie tego słowa to się nim nie posługuj!!! Prościzno jedna. Puścizno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lod Re: Prościzna IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.04.05, 07:38 lol :) powiedziałem to slangiem młodzieżowym - może nie takim jak "elo" czy "ziom", ale "prościzna" też jest często używane... Poza tym mowa tu o teście matematyczno-przyrodniczym.... A z humana poszło mi troszke gorzej, ale z 40 mieć będę... Ponadto jest lekka różnica pisowni w internecie a na teście... Tutaj moge sobie pisac byle jak nawet bez polskich fontow, ew. wszystko z malych liter. Musisz nauczyć rozróżniać rzeczywistość od internetu! I to książek jeśli ten test był dla Ciebie trudny :) lol :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Prościzna IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 16:54 humanisci zasrani :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prościzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:18 no nie wiem czy taka prościzna... można było łatwo sie w czyms pomylić... zadanie z ostrosłupem skopałam bo policzyłam v a nie Pc., myślicie że chociaż 1 pkt dadzą? to ostatnie też było głupie... policzyłam do pewnego momentu i koniec. mam 4 źle w zamkniętych. najgorsza jest ta świadomość że to sie umiało tylko przez przypadek zaznaczyłam cos innego...jakbym jeszcze nie wiedziała o co chodzi to ok. Tam, gdzie chce iśc przyjmują od 140, więc musze mieć co najmniej 72 z tesu. Human to ok. mam nadzieję źe będzie 45, ale matma... mam nadzieję że będę mieć 35. Boże zlituj sie nademną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:27 TRAGEDIA!! za trudny był :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatq Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 19:39 to ja chyba jestem kretynką :/ dla mnie masakra...nie zdziwiłabym się gdybym miała wszystko zle eheh :P no nic tak żałosne,ze az smieszne :/ cholllllerka! trudny był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatoss Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.192.95.murka.net 27.04.05, 20:02 eeeejjjj w tym pytaniu z sasiadami Polski jakie mieliscie państwa do wstawienia? takie jak tu w odpowiedziach czy inne? jaaaakieee? :P Odpowiedz Link Zgłoś
16malina Hieh. 27.04.05, 20:25 Godzina jest na bank 17:00 wtorek! Ludzie, z kim wy macie gete?!?! No dobra, nasza facetka tez by pewnie nie umiała bo w klasie robiła źle, a ja wiem bo brałam udział w olimpiadzie. Tak w ogóle to dla mnie ten test był prostszy niż wczorajszy. Prędkość satelity wyszła mi 7333i1/3 m/s i to chyba jest dobrze. pIramida 378, 8miechów, 1,6 ha i nie wiem co tam jeszcze było. A co do nieantagonistycznych to jestem pewna, że lipa-pszczoła!!! Oczywiście poległam na najprostszych: nie wpisałam jednostek przy tym współczynniku proporcjonalności:/ a wczoraj to coś z tym listem mi nie tak chyba poszło.... ale dobra. Jak będę miała z 85 punktów to looz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:47 Faktycznie powalone to wszystko było ;/ z tą orbitą nie zamieniłam na km/h odejmą mi za to punkt?? poza tym ten wzór i współczynnik to było powalone, a do tabelki wpisałam 3, zamiast 1/3 ;/ aaaa...no i godzinę mam źle i 2 z zamkniętych.Czyli ze 40 chyba będzie, ale i tak liczyłam na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurgada Re: ehh IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 27.04.05, 22:35 nie martw się, w tabeli powinno być 3, wię cmasz dobrze. dla mnie porażka. głupio, że dali tak niepraktyczne zadania. zamiast dac do obliczenia jakieś siły czy coś, to oni pieprzone przęsło i jakiś wzór, któremu nasza fizyczka poświęciła gora 10 minut na lekcji. w ogóle byłam zdołowana nie tylko tym, ze był trudny, ale tym, ze jak w ogole nie zrobiłam, po prostu zostawiłam puste miejsce :/ jeszcze wyszłam z egzaminu, a tu jakaś finalistka pyta drugą mistrzynię (hehe, ale nie laureatkę :>), jak jej poszło z komentarzem: "łatwiutkie było, co? za kogo oni nas maja..." koszmar. no, ale human ok, nie dziwne i łatwiejszy był i humanistką jestem, ok. 47 pkt, nie wiem jak list, matma najwyżej 33.. :/ a teraz z takim wynikime dokąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurgada Re: ehh IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 27.04.05, 22:35 nie martw się, w tabeli powinno być 3, wię cmasz dobrze. dla mnie porażka. głupio, że dali tak niepraktyczne zadania. zamiast dac do obliczenia jakieś siły czy coś, to oni pieprzone przęsło i jakiś wzór, któremu nasza fizyczka poświęciła gora 10 minut na lekcji. w ogóle byłam zdołowana nie tylko tym, ze był trudny, ale tym, ze jak w ogole nie zrobiłam, po prostu zostawiłam puste miejsce :/ jeszcze wyszłam z egzaminu, a tu jakaś finalistka pyta drugą mistrzynię (hehe, ale nie laureatkę :>), jak jej poszło z komentarzem: "łatwiutkie było, co? za kogo oni nas maja..." koszmar. no, ale human ok, nie dziwne i łatwiejszy był i humanistką jestem, ok. 47 pkt, nie wiem jak list, matma najwyżej 33.. :/ a teraz z takim wynikime dokąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszullllllla Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:25 Uważam, ze ten test nie był ani strasznie trudny, anie "prościutki, kpina". Wymagał od nas tylko tego, czego powinien, niczego ponad. Zadania były ze wszystkich przedmiotów, stopień zróżnicowania zauważalny. I teraz sprawa, o której warto napisać:słowo "trudny" ma dla różnych ludzi różne znaczenie. Dla ucznia z pewną 5 z matematyki test był łatwy, a dla tego ze słabym 3 był trudny. A nie zapominajmy, że ocena pokazuje nasze faktyczne predyspozycje w danej dziedzinie. Więc jeśli ktos ma 5, to jemu należy się 48 pkt z egzaminu, a dlatego drugiego przeznaczone jest 33 pkt. I nie ma co teraz rozpaczać:ten test złamie moją przyszłośc, jestem załamana. Jesli całe 3 lata przykłądałeś się do nauki i nie lekceważyłeś wizji egzaminu, to niczego nie złamie. Możemy mieć pretensje do samych siebie:za nieuwagę, brak koncentracji, brak zaangażowania w trakcie nauki w gimnazjum. Wszystko, co było na teście nie przekracza możliwości gimnazjalisty, który podchodzi do sprawy poważnie i który przez cały czas pracuje na swoje wyniki.Do dobrego liceum dostaną się ci, którzy rzeczywiście zasługują, a nie ci, którzy wciąż dostają dobre oceny, bo sprytnie ściągają i myślą że są tak madrzy, że dostać się muszą wzędzie. Wpatrzmy się w nasze nieczyste uczniowskie sumienia, a potem dopiero osądzajmy:jak można było dać taki test?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee ech? IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 17:06 No tak Urszulko, tylko wez pod uwage, ze kazdy moze miec jakies gorszy dzien i myslenie idzie mu gorzej... poza tym u mnie na egzie bylo tak glosno, ze czlowiek, ktory nie potrafil na tyle zignorowac innych, aby zdolal poprawnie przy tym myslec i sie nie rozpraszac, a ja takim czlowiekiem, to bylo z nim tragicznie... jestem jedna z lepszych uczennic w klasie z matmy i jakos nie mam takich olbrzymich ambicji na 48 punktow. Czesc mat-przyr sklada sie z chemii, biologii, geografii, fizyki i matematyki, wiec wiesz... ktos bedzie dobry np. z matmy i fizyki, a chemia z biologia bedzie mu szla gorzej i juz nie bedzie mial tych 48 punktow, moze miec nawet te 33. U mnie na probnych dziewczyny, co mialy po 5 na semestr dostaly mniej niz 30 punktow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:32 hurgada - jak to z takim wynikiem dokąd? masz przeciez 80 nie? (47 - polak i 33 - matma) jak masz same piątki w szkole i 80 z testu to praktycznie do każdego sie dostaniesz, ja prosze Boga o 75 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szutr Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.debno.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 08:34 test lipny a gościunwygięty ,waliłypięty.zrobili nam wała na zamkniętych rozne grupy.pozdro dla nie uków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżunia Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:47 Mi poszlo ch..owo strasznie:) ale mam to w dupie, ja mam straszne luzy także leje na ten nieby wazny test. Wszyscy robią z tego nie anturalne HALLO!! a to moim zdaniem jest bez sensu... Nie nalezy robic z tego takij sensacji... Przecież tego testu sie nie da nie zdać idioci. Co wy o takich rzeczach możecie wiedziec??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.elk.mm.pl 04.05.05, 14:35 szcerze mówiąc to to prawda, wszyscy tak sie tym przejmują i dygają że głowa mała chętnie bym pgadała z tobą możesz podać nr gg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysia Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:08 nawet mi nie przypominajcie KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! totalna porażka, ale może będę pisać jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.chello.pl 28.04.05, 12:39 Dla zabawy ( i z własnej nieprzymuszonej woli) moja klasa ( II gimnazjalna) pisała ten test. Średnia odpowiedzi mat-przyr 36 pkt. Być może ten lub ów znał pytania, ale większośc napewno nie. Ponadto części materiału nie przerabiali. Ich zdaniem, które ja podzielam, test nie był trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szubka Re: TEST MAT-PRZYR. ! JAK WAM POSZŁO ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:34 Tej mentos cwaniaku i co mnie to interesuje! bękarty tak mają to się nazywa syndrom niekochanego dziecka. pewnie nisosz szelki, czerwone spodnie, dziurawe skarpetki, i masz szkiełka jak denka od butelek. a na egzamin założyłeś białe skarpetki do czarnych lakirków:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina-lomza jeah! 90 przynajmiej IP: 80.240.162.* 28.04.05, 13:53 myslalam ze zle mi poszlo a okazuje sie ze bede miala przynajmniej 90 pkt na 100! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealistka do Was, drodzy Gimnazjalisci ! IP: *.inter / *.inter-c.pl 13.05.05, 11:40 Hejka gimnazjalisci ;) Z tego co czytałam Wasze posty wynika, że egzamin chyba nie był taki zły. Jeśli chodzi o punktacje i wyliczanie sobie punktów, to myślę, że powinniście trochę przystopować. Po pierwsze, jeśli komuś gorzej poszło, niech nie załamuje się teraz, kiedy nie ma jeszce wyników. Owszem owe odpowiedzi można znaleźc w necie, ale ostrzegam, komisja edukacyjna, sprawdzająca testy ocenia bardzo różnie, co mogłam zauważyć po swoich testach !! Osoby, które wyliczyły sobie minimum 80 punktów, musiały zadowolić się ledwo 70, więc ochłońcie i czekajcie, a ja życzę każdemu jak najlepszych wyników. PoZdro ! Odpowiedz Link Zgłoś