Dodaj do ulubionych

Mon Dieu !

12.01.12, 17:42
OOOOOOOOuncertain
Zabrakło mi słów w gębie, gdy spojrzałem na to zdjęcie
sport.dziennik.pl/sporty-zimowe/artykuly/374285,kowalczyk-pokonala-monstrum-bjoergen-ma-biceps-jak-pudzian.html
Panowie wątek dla was ... alez ona musi mieć uda !suspicious takie silne i mocne suspicious
Taka Therese przy niej to jak jagniecie ...
OH Bjoergen uncertain
Obserwuj wątek
    • aga-kosa Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 17:59
      Z racji płci nie powinnam zabierać głosu na temat ud.Ale na jej nogach pewnie nie ma grama tłuszczu i " bułek" nad kolanami. Powinna od dołu ślicznie wyglądać w krótkich ( bardzo ) szortach. wink aga
      • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 18:01
        A jak ma nogi jak u kolarza ??suspicious
        • super.222 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 18:10
          Taka kreacja??? Koszmar !!!
          Czasami coś trzeba przykryć, nie odkryć....
          Bez wyobraźni... no może panowie ... hmmmm
        • iryska2604 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 18:13
          Puchem marnym raczej nikt jej nie nazwie. Ale kobieco to raczej nie wygląda...chyba...
          • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 18:20
            Może z oczu ?...uncertain
            • waga_1949 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 19:00
              Na mój gust to jakiś babon - ni baba ni chłop.
              • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 19:12
                O to to , szkoda że miniówy nie załozyła , może by się zdało coś "wywnioskować" suspicioussuspicious
                • waga_1949 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 19:43
                  Pewnie na dwoje babka wróżyła.
                  • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 19:48
                    Myslisz ?Hemafrodyta ?O ....no....
                    • dominika.24 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 19:55
                      Wczoraj oglądałam ją w TV ,gdy odbierała nagrodę i chyba przez grzeczność słyszałam same zachwyty,czym byłam bardzo zdziwiona ale ja ze wsi jestem.
                      • iryska2604 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:02
                        A niech cię! Teraz to sie usmiałam!
                        • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:04
                          Uch Domisiu /Ty to musisz mieć muskuły suspicioussuspicious
                    • chris.w2 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:04
                      sagittarius954 napisał:
                      > mon Dieu

Okazuje sie, ze umiesz tez porawnie napisac.
                      Ze zwrotami w j.obcych to jest tak, ze lepiej ich nie uzywac, gdy sie nie wie, jak poprawnie je napisac. Po co sie osmieszac.
                      • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:07
                        Ech chriś jakiś Ty rzeczowy a może napisałem tak specjalnie co?Nie wziąłeś tego pod uwagę , pedanciku ? big_grin
                        Raz w tygodniu trzeba sie i pośmiac nawet z najbardziej głupiej rzeczy , no uśmiechnij sie zrób szczeżuję big_grinsuspicioussmile:/sad
                        • dominika.24 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:09
                          A bo dla chrisa podoba sie ten biceps.
                          • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:11
                            a ja bym chciał zobaczyc jej udo , albo dwa i cóś jeszcze big_grinbig_grinbig_grin
                          • super.222 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:15
                            Proszę jednak zauważyć, że dwie kobiety w dwóch
                            krajach europejskich zdobyły tytuły najlepszych sportowców
                            roku 2011. W tej samej dyscyplinie, rywalki od dwóch co najmniej lat.
                            Czy w historii sportu odnotowany został już kiedyś taki przypadek ?

PS Sagittariusie ... nie mam siły klikać do googli big_grin
                            Wybaczysz? Zrozumiesz? Nie odeślesz?
                            • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:22
                              Ja ????suspicious No może i jestem czasem złośliwy ...
                              Ale superciu po starej znajomości wirtualnej kiss
                              bo ja wiem i u nich i u nas posucha w innych dyscyplinach sportu to i sie wybiera kobietki nieraz umięśnione nieraz mniej big_grin
                            • dominika.24 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:23
                              W skali 10-ciu miejsc,Norweszka zajęła 2-ie miejsce.
                              • super.222 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:32
                                dominika.24 napisała:

> W skali 10-ciu miejsc,Norweszka zajęła 2-ie miejsce.

-----
                                W *tego niebieskiego* wyczytałam, że jakby miała pierwsze miejsce.
                                Nie przeczytałam ze zrozumieniem, a nie widziałam żadnej informacji
                                w telewizji. No dobrze ... drugie miejsce też nie w kij dmuchał, a nasza
                                Justyna i tutaj ją wyprzedziła. I ładniejsza jest, co nie ?
                                • dominika.24 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:36
                                  super.222 napisała:

> dominika.24 napisała:
                                  >
                                  > > W skali 10-ciu miejsc,Norweszka zajęła 2-ie miejsce.
                                  >
                                  > -----
                                  > W *tego niebieskiego* wyczytałam, że jakby miała pierwsze miejsce.
                                  > Nie przeczytałam ze zrozumieniem, a nie widziałam żadnej informacji
                                  > w telewizji. No dobrze ... drugie miejsce też nie w kij dmuchał, a nasza
                                  > Justyna i tutaj ją wyprzedziła. I ładniejsza jest, co nie ?
                                  Nie zaprzeczam a potwierdzam.
                          • chris.w2 Re: Mon Dieu ! 13.01.12, 00:03
                            dominika.24 napisała:
                            > A bo dla chrisa podoba sie ten biceps.

Rozczaruje Ciebie, nie podoba mnie sie.
                        • chris.w2 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:31
                          sagittarius954 napisał:
                          > Raz w tygodniu trzeba sie i pośmiac nawet z najbardziej głupiej rzeczy , (...)

Rabnales setke albo dwie?

> zrób szczeżuję.

A co to jest szczezuja?
                          • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:37
                            Uzyj googli póżniej tranwestuj w swoim pokładowym komputerze , paszczak małży się rozwiera i twoja usta też big_grinbig_grinbig_grin w usmiechu

Trawestacja (wł. travestire – przebierać się, maskować się) – parafraza utworu literackiego, polegająca na zmianie stylu (z poważnego na komiczny lub odwrotnie), zachowująca jego podstawowe elementy kompozycyjne oraz podejmowany temat. Stanowi odmianę parodii i jest często wykorzystywana w satyrze. Efekt komiczny uzyskuje się poprzez konfrontację poważnego tematu dzieła z jego językiem i formą (niską, potoczną, a nawet wulgarną).
                            Paniałbig_grinbig_grin ??
                            • chris.w2 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 22:58
                              sagittarius954 napisał:
                              > Paniał?

Nie panial.
                              Ty mi nie tlumacz to, o co Ciebie nie pytalem.
                              Postaraj sie odpowiadac na pytanie.
                              Sagi, ja juz b.dlugo nie mieszkam w Polsce i niektore, specyficzne, slowa nie znam.

Zeby zrozumiec Twoja szczezuje musialem to slowo najpierw przetlumaczyc na niemiecki.
                              W slownikach internetowych polskiego wytlumaczenia nie znalazlem.
                              Trawestacja z google tez nic nie dala, nie mam w PC polskich liter,
                              a google przy tlumaczeniach chce dokladna pisownie.
                          • dominika.24 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:38
                            A jaka to różnica między jedną setką a dwusetką w tym przypadku????
                            • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 20:48
                              Ochsz Domisiu big_grin
                              Po jednaj setce mi się chce a po dwóch tym bardziej big_grinbig_grinsuspicioussuspicious i wapory sie zamykaja czytaj spazmy humory big_grinbig_grin
                              • dominika.24 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 21:02
                                Sagi,to masz tak jak u mnie a ta różnica że u mnie się otwierają nie zamykają.Pytanie było raczej do chrisa.
                                • sagittarius954 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 21:03
                                  aaaa to nie przeszkadzam big_grin
                            • chris.w2 Re: Mon Dieu ! 12.01.12, 21:13
                              dominika.24 napisała:
                              > A jaka to różnica między jedną setką a dwusetką w tym przypadku?

Jak czegos nie rozumiesz to mozesz zrobic tak, jak polecal ponizej sagi:

> Re: Kochanka czy partnerka ?
                              > sagittarius954 12.01.12, 19:36
                              > Rąbnij setkę albo dwie i zrozumiesz.
                        • chris.w2 Re: Mon Dieu ! 13.01.12, 00:42
                          sagittarius954 napisał:
                          > Ech chriś jakiś Ty rzeczowy (...) pedanciku ? (...)

Sagi, dlugie lata spedzone w Niemczech zrobily swoje.
                          W Niemczech to prawie jak w poznanskiem, "...zas porzundek musi byc".
                          Chociaz z tym porzadkiem w Niemczech to tez roznie bywa.

• metalin Re: Mon Dieu ! 13.01.12, 09:53
                            chris.w2 napisał:
                            > Chociaz z tym porzadkiem w Niemczech to tez roznie bywa.

Oj to akurat prawdzista prawda....czasem bywa wręcz nietęgo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka