halusia30 17.08.13, 11:27 Witam wszystkich. Czy ktoś może jedzie 26 sier do sanatorium do Żegiestow Zdroj, albo może podzielić się informacjami z pobytu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: sanatorium 17.08.13, 12:17 *Dziura* straszna, ale w przepięknym miejscu. Sanatorium "Wiktor" ? Jeżeli nie masz własnego samochodu, koniecznie poznaj jakiegoś faceta z samochodem. Mając do dyspozycji te dwa atuty, można podziwiać Krynicę, Muszynę i całą dolinę. W przeciwnym razie nudy mogą zabić i ... żeby nie padało. Miłego pobytu. Odpowiedz Link
halusia30 Re: sanatorium 17.08.13, 12:28 dzięki, ale chyba ta nuda mnie zabije bo nie mam ani auta ani faceta pa pozdrawiam Odpowiedz Link
baska123 Re: sanatorium 17.08.13, 13:32 Mądry człowiek (kobieta zwłaszcza) nigdy się nie nudzi, to po pierwsze. Po drugie nawet gdyby padało, to jakaś biblioteczka się znajdzie. Miłego wypoczynku. Opowiedz jak wrócisz. Pozdrawiam-Baśka. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: sanatorium 17.08.13, 19:47 Ale zdrówka szanowna Pani nabędzie. Ps. Nie ma nudy. Zbyt piekne okolice nad Popradem. Do Piwnicznej i Muszyny i Krynicy można spacerkiem. Sanatorium Wiktor? Odpowiedz Link
halusia30 Re: sanatorium 17.08.13, 20:23 Tak sanatorium "Wiktor", dziekuje za wsparcie,jak wroce to się odezwię i podzielę wrażeniami Odpowiedz Link
julinka601 Re: sanatorium 17.08.13, 18:36 Halusiu, zazdroszczę Ci tych 21 "niedziel za kupą", bo każdy dzień w sanatorium to niedziela. Podadzą jedzonko,wymasują ,odrestaurują ,a i towarzystwo się znajdzie,wszak nie będziesz tam sama. Jedż i ciesz się ,że w ciepłej jeszcze porze roku będziesz oglądała przyrodę i nabierała sił.Baw się dobrze . Odpowiedz Link
halusia30 Re: sanatorium 17.08.13, 20:25 dziękuję tak zrobię, choć pisząc wcześniej miałam mieszane uczucia i myślałam nawet o rezygnacji Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: sanatorium 17.08.13, 19:59 Żegiestów Zdrój. Jak sanatorium Wiktor, to super. dobrze jest jak najszybciej zadzwonic i zarezerwować sobie pokój jednoosobowy za dopłatą oczywiście. Będzie luks! Można zabrac laptopa. www.wiktor.cechini.pl/ Odpowiedz Link