super.222 01.02.18, 19:34 Zaloguj się, załóż profil, będziesz milej widziany. Szefowa ... to już nie nada. Profili niet. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska123 Re: Zaloguj się ... 01.02.18, 23:13 Superko. Nic to. Zawsze wolałam en face. Mało kto ma ładny profil. Odpowiedz Link
super.222 Re: Zaloguj się ... 02.02.18, 09:21 Zdarzyć się może - bo cuda się zdarzają - że jakaś emerytka przeczyta Twoje hasło we wstępie do FE i zechce umieścić swój profil. A tu figa ... Żebyś może uaktualniła swoją stronę startową (zakładam, że jeszcze całkiem nie zapomniałaś) - w tym celu otworzyłam wątek. Wiem - nie powinnam, lecz wybacz mi, FEiR darzę ogromnym sentymentem. Odpowiedz Link
baska123 Re: Zaloguj się ... 02.02.18, 16:00 S-o.222 Za rządów PiS wszystko traci sens, co widać, słychać i śmierdzi. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zaloguj się ... 09.09.18, 22:17 baska123 napisała: Zawsze wolałam en face. Mało kto ma ładny profil. Jeśli wolisz prezentować się en face , to znaczy (prawdopodobnie) - tak jesteś jeszcze ładniejsza. Ja mam przykład inny. Moja Pani wzbraniała się od zdjęć profilowych. Dopiero moje amatorskie zdjęcia przekonały ją, że miałem rację ; proponując jej profil - jako najpiękniejsze zdjęcia. Odpowiedz Link
woj_pio Re: Zaloguj się ... 02.10.18, 11:53 Zapraszam do rejestracji na nowym panelu internetowym! Dzięki temu możecie zarobić dodatkowe pieniądze za wypełnianie ankiet online. Jeśli chcecie założyć tu konto należy mieć 16 lat. Za wypełnienie profilu otrzymacie 20 pkt. czyli 2 zł. Nagrody, na które możecie wymienić punkty: - 200 pkt. przelew na konto - 100 pkt. cele charytatywne. Dodatkowe punkty możecie zdobywać też polecając znajomym rejestrację! Link do strony: poznaj.to/rejestracja?r=wSrwq Zapraszam! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zaloguj się ... 03.10.18, 21:08 To jest atrapa, jakiejś pułapki internetowej. Odpowiedz Link