ona4335 Re: Witam 03.10.23, 17:07 Hej! 🌞 dzieki bardzo przypomnialas mi, jak ważne są pozytywne emocje. 💌 warto rozpoczynać dzień z dobrymym nastawieniem i pozytywną energią! 😊 W dzisiejszych czasach, gdy życie bywa stresujące, dobre słowo robi ogromną różnicę. 🚀 Niewielki gest jak "Dzień dobry" czy "miłego dnia" naprawdę ma moc sprawcza. przynajmniej ludzie czują się doceniani i zauważeni. bycie czlowiekiem naprawdę nie kosztuje wiele, a może zrobić komus dzień! poza tym karma wraca i tworzymy pozytywny łańcuch reakcji. 🔄 Więc kontynuujmy wysyłanie pozytywnych wibracji i uśmiechów do wszystkich wokoło 😄💕 Odpowiedz Link
irsila Re: Witam 05.10.23, 03:00 Za wysyłanie spamu w postaci obrazków, bana dostałaś. Niczego jednak nie zrozumiałaś, na różnych forach, wątki zakładając z "Dzień dobry" by tylko na swoje forum zaprosić. A tak poza tym "Witam", to nie jest mile widziana forma. Tak jedynie mogą mówić gospodarze, kiedy goście do ich domu wkraczają. Poczytaj o tym coś w internecie i zmądrzej. Szkoda myszy na takie klikanie. Odpowiedz Link
irsila Re: Witam 06.10.23, 08:30 Poczytaj sobie super.halusiu, by nie trafić na oślą ławę i nie dostać bana. "Netykieta Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a więc i na Forum Gazeta.pl. Jak pisać: Pisz zwięźle i na temat. Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki. Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały. Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy nie cytuj sygnaturek (podpisów)! Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie. Czego unikać: Nie przeklinaj. Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Nie podszywaj się pod innych. Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem. Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ Poza tym: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji. Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe. Możesz używać "smileyów", czyli symboli oznaczających uczucia. Odczytuj je przechylając głowę w lewo - uśmiech możesz przekazać jako a "z przymrużeniem oka" jako Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum. Twoja sygnaturka (podpis), powinna mieć co najwyżej cztery linie. Może zawierać np. imię i nazwisko lub pseudonim, adres e-mail, link do strony, ulubiony cytat. Jeśli w sygnaturce znajduje się obrazek, nie powinien być większy niż orientacyjna wysokość 4 linii tekstu. Do testów i innych ćwiczeń z klawiatura służy wyłącznie forum testowe. Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący! Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane." Odpowiedz Link
pia.ed Dzień dobry! 09.10.23, 13:20 irsila napisała: > Dobry wieczór Jesli mam byc szczera, to wpisywanie tylko "Dzień dobry" przypomina mi mechaniczne sprawdzanie listy obecnosci w szkole postawowej i w czyms takim nie widze sensu uczestniczyc... Gdyby jedak nastepne zdanie zawieralo informacje, chocby o tym, ze ktos chce zrobic dluzszy urlop od internetu (abymy byli spokojni o jego zdrowie) czy wiadomosc, co ciekawego wydarzylo sie w jego miejscowosci, to chetnie wejde! Moze to byc takze link, ktory ktos chce sie umiescic na Forum, ale zastanawia sie, czy jest wystarczajaco interesujacy, aby spodziewac sie dyskusji innych uzytkownikow Chocby o ciepieniach psa, przyjety calkowitym milczeniem... Pozdrawiam wszystkich Pia Odpowiedz Link
vermieter Re: Dzień dobry! 11.10.23, 19:27 super.halusia napisała: > No to siemanko co za niespodzianka! żyjesz jeszcze? pyskata też? Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry! 11.10.23, 19:34 Pyskata??? ,chciałaby ,żeby zawitała na moje forum. Odpowiedz Link
pia.ed Dzień dobry 13.10.23, 12:22 super.halusia napisała: > Pyskata??? ,chciałaby ,żeby zawitała na moje forum. A moze bys sprawdzila to co napisalas przed wysłaniem, bo mnie sie to jakos kupy nie trzyma... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Dzień dobry 13.10.23, 13:41 Rozumiem... Miało być: chciałabym A w tym pierwszym wpisie: Pyskata??? Chciałabym, żeby zawitała na moje forum. Zgadza sie? Odpowiedz Link
vermieter Re: Dzień dobry 13.10.23, 16:24 pia.ed napisała: > Rozumiem... Miało być: chciałabym > A w tym pierwszym wpisie: > Pyskata??? Chciałabym, żeby zawitała na moje forum. > > Zgadza sie? pyskata to była wspólna znajoma, Halusi i moja. Odpowiedz Link
pia.ed Dzień dobry 13.10.23, 19:31 vermieter napisał(a): pyskata to była wspólna znajoma, Halusi i moja. Dziekuje za wyjasnienie dlaczego Halusia chce ja widziec na swoim forum, bo prawde mowiac, bylam zdziwiona zaproszeniem! A wpisalam sie jedynie dlatego, ze lubie czytac poprawne jezykowo wypowiedzi... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 14.10.23, 11:17 I nawet zaprosiłam Ją, do swojego mieszkania łącznie z noclegiem ,świetnie bawiłyśmy się, Odpowiedz Link
pia.ed Dzień dobry! 16.10.23, 12:10 super.halusia napisała: I nawet zaprosiłam Ją do swojego mieszkania łącznie z noclegiem , świetnie bawiłyśmy się, Rozumiem, ze vermieter tez ja ugoscil u siebie! Odpowiedz Link
vermieter Re: Dzień dobry! 20.10.23, 17:17 pia.ed napisała: > > Rozumiem, ze vermieter tez ja ugoscil u siebie! > trudno zaprzeczyć, że stare baby są wścibskie i najchętniej służyłyby jako materac Odpowiedz Link
pia.ed Dzień dobry! 20.10.23, 19:34 Typowy wpis dawnego "macho" pogardzającego kobietami, który na stare lata stal się seksualnym gawędziarzem... vermieter napisał: trudno zaprzeczyć, że stare baby są wścibskie i najchętniej służyłyby jako materac Odpowiedz Link
vermieter Re: Dzień dobry! 20.10.23, 20:47 pia.ed napisała: > Typowy wpis dawnego "macho" pogardzającego kobietami, który na stare lata > stal się seksualnym gawędziarzem... > masz coś na potwierdzenie tych bzdur? Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry! 21.10.23, 08:07 trudno zaprzeczyć, że stare baby są wścibskie i najchętniej służyłyby jako materac Stary ,to jest koń ,ale nie przyznawaj się że ty nim jesteś Odpowiedz Link
pia.ed Dzień dobry! 24.10.23, 11:43 . Typowy wpis dawnego "macho" pogardzającego kobietami, który na stare lata stal się seksualnym gawędziarzem... vermieter napisał(a): masz coś na potwierdzenie tych bzdur? Moze pogarda dla kobiet rozwinela sie u Ciebie dopiero pod koniec zycia? Nie znalam Cie przeciez, kiedy byles mlody... ale Twoj wpis jest obrazliwy i wskazuje na calkowity brak szacunku dla kobiet, bez wzgledu na ich wiek... Odpowiedz Link
vermieter Re: Dzień dobry! 24.10.23, 19:43 pia.ed napisała: > . > > > Typowy wpis dawnego "macho" pogardzającego kobietami, > który na stare lata stal się seksualnym gawędziarzem... > > vermieter napisał(a): > masz coś na potwierdzenie tych bzdur? > > Moze pogarda dla kobiet rozwinela sie u Ciebie dopiero pod koniec > zycia? Nie znalam Cie przeciez, kiedy byles mlody... ale Twoj wpis > jest obrazliwy i wskazuje na calkowity brak szacunku dla kobiet, > bez wzgledu na ich wiek... który wpis??? Odpowiedz Link
pia.ed Dzień dobry! 25.10.23, 01:54 vermieter napisał: > który wpis??? Ten: "trudno zaprzeczyć, że stare baby (...) najchętniej służyłyby jako materac" Czyzbys uwazal, ze Twoj wpis jest w porzadku??? Odpowiedz Link
vermieter Re: Dzień dobry! 07.11.23, 13:52 super.halusia napisała: > Dzień dobry ... dobry. dobry... przypomniało mi się Twoje zdjęcie z pytonem ile to już czasu minęło Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry! 07.11.23, 18:56 Też sobie przypomniałam ,zajrzyj do mnie popiszemy troszeczkę ,powspominamy fajne stare czasy Odpowiedz Link
vermieter Re: Dzień dobry! 09.11.23, 11:36 super.halusia napisała: > Czekam no właśnie, gdzie Ty się ukrywasz? Odpowiedz Link