grenka1 02.12.06, 19:18 W całej Unii Europejskiej od 1 grudnia zacznie obowiązywać zakaz stosowania 22 substancji wchodzących w skład farb do włosów. Decyzję taką podjęła już w lipcu Komisja Europejska. biznes.interia.pl/news?inf=822906 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Róbmy zapasy na przyszłość. 02.12.06, 19:25 Właśnie z blondynki zrobiłam się miedziana,czyli ruda.Trochę koloru w te szare dni na własnej głowie. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Róbmy zapasy na przyszłość. 02.12.06, 19:28 Ojej,najwyżej będę lekko spleśniała[siwa]choć jeszcze nie jestem.Albo ponoć w jakiejś korze się płucze-potrzeba jest matką wynalazku..... Odpowiedz Link
grenka1 Płukanka 02.12.06, 22:33 Podobno dobrze jest płukać włosy w wywarze z kory dębowej - szatynki, natomiast blondynki - w wywarze z rumianku. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Róbmy zapasy na przyszłość. 03.12.06, 09:45 a ja moment przejscia na emeryture wykorzystalam na koniec farbowania. Nie mam jeszcze calkiem siwych, ale mocno, tak powiedzmy 70%. Wygladaja wyjatkowo ladnie, to mi wszyscy potwierdzaja. Bo bylam ew. sklonna po wyprobowaniu znowu farbowac, ale jak sie okazuje - nie musze. Jestem z tego bardzo zadowolona. Nie wiem dlaczego, ale ciagle farbowanie bylo dla mnie po prostu meczace. Odpowiedz Link
narewa Re: Róbmy zapasy na przyszłość. 03.12.06, 10:31 a te problemy z odrostami..koszmar... teraz od czasu do czasu szampon koloryzujący ..i włosy odświezone... Odpowiedz Link
grenka1 Re: Róbmy zapasy na przyszłość. 03.12.06, 13:28 A jak zlikwidują nam też szampony? To co będzie? Odpowiedz Link
narewa Re: Róbmy zapasy na przyszłość. 03.12.06, 15:36 no to będziemy naturalnie siwe i piękne.. Odpowiedz Link