grenka1 26.08.07, 11:01 forum.wprost.pl/zycie/?w=51389 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Polka i Arab 26.08.07, 11:19 O Matko kochana,to przerażające.Myślałam,że młodzi Arabowie inaczej patrzą na te sprawy. Sobeckiej pewnie by to pasowało. Odpowiedz Link
kendo Re: Polka i Arab 26.08.07, 11:48 to przerazajace((((((((( obecnie jest wiele stowarzyszen "praw kobiet",gdzie wlasnie walczy sie z tym prpblemem, niedawno byly tu manifestacje,w celu ratowania mlodej kobiety z corkami z jakiegos afrykanskiego kraju,by uniknely wlasnie tego skalpowego procesu,dostaly nakaz opuszczenia szwecji. siewtna ksiazka na ten temat av Waris Dirie"kwiat pustyni",kwiat pustyni powraca","przelamac tabu", choc oficjalnie jest juz zakaz wprowadzony,niestety w dalszym ciagu sie go wykonuje w malych wioskach afrykanskich. Odpowiedz Link
52ania Re: Polka i Arab 26.08.07, 17:57 To przerażające tak okaleczac kobiety.Czytałam o tym, ale wiem, że ten proceder jest zabroniony.Niestety, tam kobiety niewiele mają do powiedzenia.Wciąż są niewolnicami. Odpowiedz Link