grenka1 05.09.07, 19:24 w środy i czwartki o 17.20 są powtarzane odcinki angielskiego serialu "Co ludzie powiedzą". Ogółem 40 odcinków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Od dziś w TVP II 05.09.07, 19:49 Nie oglądałam tego serialu.Nie moge skorzystac, bo w tym czasie pracuję. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Od dziś w TVP II 06.09.07, 12:48 Ojej Grenka dzięki,że napisałaś.Wczoraj nie oglądałam,bo dopiero dzisiaj przeczytałam.Brak dojścia do kompa. Super serial.Hiacynta,Powolniak,stokrotka .Każda scena zapisuje się na długo w pamięci. Mi utkwiła jak Hiacynta z mężem jedzie samochodem. Kierujący mąż i Hiacynta jak go instruuje w czasie drogi, jak ma jechać. Odpowiedz Link
grenka1 1 odcinek 06.09.07, 13:53 był o tym, że ojciec Hiacynty w stroju Adama jeździł pijany na rowerze i wpadł do jakiegoś kanału z wodą. Wizyta Hiacynty u Stokroty i związane z nią perypetie. Hiacynta ma urządzać przyjęcie "przy świecach". Jej sąsiadka (zaproszona), przed przyjściem pozostałych gości zostaje poczęstowana przez Hiacyntę herbatą, ale słysząc uwagi gospodyni na temat rodowej porcelany zaczyna się trząść i nieszczęśliwie tłucze "cenną" filiżankę i spodeczek. Odpowiedz Link
grenka1 dziś w TVP II 20.09.07, 16:13 o 17,20 kolejny odcinek "Co ludzie powiedzą?" Choroba, wczorajszy przegapiłam. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Od dziś w TVP II 20.09.07, 16:35 Oglądałam wczoraj piąte przez dziesiąte,bo była córka i rozmawiała o pracy. Widziałam jak Bukietowa ze swoim mężem uciekali i chowali się po alejkach. Mam nadzieję,że dzisiaj obejrzę. Odpowiedz Link
zajbel Re: Od dziś w TVP II 21.09.07, 15:38 Jestem w tak dobrej sytuacji że mam 24 płyty dvd z całością oraz odcinkami specjalnymi . Nie chcę wam psuć przyjemności oglądania ale najlepsze przed wami. Odpowiedz Link
grenka1 "Co ludzie powiedzą ?" 21.09.07, 17:51 A ja oglądałam poprzednio, teraz sobie tylko przypominam. Odpowiedz Link
ira.mak Re: "Co ludzie powiedzą ?" 21.09.07, 20:58 Też mam wszystkie odcinki na DVD i od czasu do czasu sobie powtarzam.Chętnie obejrzalabym sobie "Alaskę" Odpowiedz Link