karolcia909 24.09.11, 12:48 czeeść . I ♥ HOUSE . ! moimi idolami w dziedzinie tej muzyki są oczywiście Armin van Buurem i David Guetta . co sądzicie o muzyce HOUSE . ? hm , ? proszę o szczerze odpowiedzi , drodzy użytkownicy kotka . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaroxana House to gó..., a nie muzyka. 24.09.11, 13:05 Chciałaś szczerze odpowiedzi to masz. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia909 Re: House to gó..., a nie muzyka. 24.09.11, 13:12 roksanaroxana napisał(a): > *szczere wiem . i jestem tego świadoma . każdy ma inny gust .. . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Jak mnie wkurza, kiedy ktoś, kto ma całko- 28.09.11, 21:37 -wicie inny gust muzyczny ocenia inne gatunki wulgarnie i nie rozumie, że komuś może się on podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: I HOUSE . ! 24.09.11, 13:53 Od czasu do czasu. Nie, żebym się jakoś nadmiernie zachwycała, ale niekiedy posłucham. Za to David Guetta jest naprawdę świetny, uwielbiam go. :] Nie wiem czy mogę, ale chyba określę go mianem swego rodzaju geniusza. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Yy... 24.09.11, 16:11 Moze i nie jestem zwolenniczka muzyki house, ale moim zdaniem david Guetta robi szajs, komercyjny szajs. armin ma jedna fajna piosenke. House to bardziej klubowa muzyka, nie dzieli jej sie na idoli. Jedna użytkowniczka napisała ; MOim zdaniem house to gó..fno. A karolcia909; Wiem o tym. To mnie rozwaliło ;x Sluchasz tego gatunku dla lansu, a jak komus sie to nie spodoba to odrazu sie wypierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Re: Yy... 24.09.11, 16:14 Sorka nie zrozumialam ; chodziło Ci o szczerze nie o to ze gofno,. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia909 Re: Yy... 24.09.11, 16:44 deklove napisał(a): > Moze i nie jestem zwolenniczka muzyki house, ale moim zdaniem david Guetta robi > szajs, komercyjny szajs. armin ma jedna fajna piosenke. House to bardziej klu > bowa muzyka, nie dzieli jej sie na idoli. > Jedna użytkowniczka napisała ; > MOim zdaniem house to gó..fno. > A karolcia909; > Wiem o tym. > To mnie rozwaliło ;x Sluchasz tego gatunku dla lansu, a jak komus sie to nie sp > odoba to odrazu sie wypierasz? > > źle mnie zrozumiałaś w tamtej wypowiedzi SŁONKO .XD Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Nie znoszę. 28.09.11, 20:14 o ludzie, w takim razie to nie miejsce dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: I ♥ HOUSE . ! 30.09.11, 14:51 Uuu nie lubię tej muzyki jak dla mnie to badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: I ♥ HOUSE . ! 02.10.11, 09:47 Nie lubię klubowej muzyki. Nie rozumiem jak tego można słuchać dla relaksu .. Odpowiedz Link Zgłoś
violet412 Re: I ♥ HOUSE . ! 07.10.11, 23:53 House jest spoko . Zarówno taniec housowy jak i muzyka . Polecam : Stive Hurley - Jack Your Body oraz David West - abataka Odpowiedz Link Zgłoś
violet412 Re: I ♥ HOUSE . ! 07.10.11, 23:53 House jest spoko . Zarówno taniec housowy jak i muzyka . Polecam : Stive Hurley - Jack Your Body oraz David West - abataka Odpowiedz Link Zgłoś
emily. House albo się kocha, albo nienawidzi... 08.10.11, 08:14 Ale nawet najzagorzalsi fani rock 'n rolla potrafią bawić się przy housie na imprezach. Jeśli jednak chodzi o takie siedzenie sobie w domu i puszczanie muzy na cały regulator, to ja dziękuję, ale odpadam. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 08.10.11, 09:09 hmm na gatunkach tego typu muzyki się nie znam , ale ATB baaardzo lubię. może to nie house - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś