ira.mak 01.12.07, 22:59 Tak sobie czasem pstrykam-namawiam,ktora ma aparat niech cos pstryknie i pokaze picasaweb.google.pl/Irena.Kaminska/MgAISzron Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira.mak Re: Parę fotek dla was 01.12.07, 23:29 No to jeszcze popatrzcie na moje przyjemniaczki-czasem trudno nad nimi zapanowac... picasaweb.google.pl/Irena.Kaminska/Przyjemniaczki Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Parę fotek dla was 02.12.07, 08:14 Obejrzałam Irenko zdjęcia są świetne,obejrzałam również Twój pierwszy śnieg i oczywiście przemiłe urwisy. Ja nie mam co fotografowaćbo śniegu jeszcze nie mam. Odpowiedz Link
genova51 Re: Parę fotek dla was 02.12.07, 08:33 Cudne!!!! Jeśli będziesz miała czas i ochotę obejrzeć blog mojej córki, to odsyłam do www.qanita.blog.onet.pl Ja takich zdolności nie mam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lisia312 Re: Parę fotek dla was 02.12.07, 09:53 też uwielbiam takie zdjęcia, ale ostatnio zepsuł mi się aparat (kurcze 3 lata temu dałam za niego 1000zł-zgroza!). Przepiękny rudasek!! Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
chris.w1 Re: Parę fotek dla was 07.09.20, 15:56 ira.mak napisała: > Tak sobie czasem pstrykam-namawiam,ktora ma aparat niech cos pstryknie i pokaze też tak sobie czasem pstrykam i czasem pokażę. W czwartek musiałem pójść na pocztę odebrać przesyłkę. Tak sobie szedłem i po drodze pstrykałem Odpowiedz Link
vermieter Re: Parę fotek dla was 09.09.20, 13:26 "Dawno temu, w ubiegłym stuleciu", spędziłem kilka dni z rodziną w tych okolicach. Nocowaliśmy w jakimś hotelu wewnątrz Europa-Center. Ulice na zdjęciach, Fasanen-, Kantstraße zaliczyliśmy na piechotę. A wieczorem na K'damm nie można się było opędzić od Hütchenspiel. Wnioskuję, że żyjesz w Berlinie. Z pewnością "Zur letzten Instanz" jest Tobie znana? Pierwszy raz byłem tam na początku lat 70, po "otwarciu granicy PRL NRD". zurletzteninstanz.com/ Odpowiedz Link
chris.w1 Re: Parę fotek dla was 09.09.20, 14:13 vermieter, wyobraź sobie, że nie bylem, może przy okazji odwiedzę Odpowiedz Link
vermieter Re: Parę fotek dla was 09.09.20, 14:48 zaliczysz do grona prominentów w ostatnim 30-leciu bywali tam Kohl, Gorbi, Clinton... dzisiaj możesz przy stoliku obok spotkać Gysi... golonka prawie jak w polskich zajazdach P.S. Bez jaj, atmosfera OK, ceny normalne Odpowiedz Link
chris.w1 Re: Parę fotek dla was 23.11.20, 19:02 stare czasy, zdjęcie zrobione 18-lat temu, dopiero niedawno zeskanowałem i mogę teraz pokazać online, widok z bulwaru La Croisette podczas filmowego festiwalu w Cannes Odpowiedz Link