Dodaj do ulubionych

Grenka1.......

29.02.08, 18:01
Wychodź z doła.Mam nadzieję,że wszystko w porządku,że to tak chwilowo
pozostawiłaś to forum.Odezwij sie,bo........
Obserwuj wątek
    • 52ania Re: Grenka1....... 01.03.08, 18:30
      Co się dzieje?Nie wierzę w Twoją depresję,jesteś zbyt energiczna.Czy
      Ty czasami nie zmieniłas nicku?
      • 52ania Re: Grenka1....... 01.03.08, 18:34
        Sauber1?
        • jaga_22 Re: Grenka1....... 01.03.08, 19:16
          Odezwij się Grenka,bo pójdę na policję !!!
          • kendo Re: Grenka1....... 03.03.08, 11:15
            a moze list gonczy zamiescimy:
            wyszla z forum i do tej pory nie powrocila,
            osoba badzo ciepla i serdeczna ,ktokolwiek widzil lub wie gdzie
            przebywa dana osoba ,proszony jest niezwlocznie powiadomienie forum
            emerytowsmile)))))))))))))))))))))))))))

Greniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            gdzie jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • jaga_22 Re: Grenka1....... 03.03.08, 13:38
              A może padł komputer?
              • ditai-lutek Re: Grenka1....... 03.03.08, 18:06
                Jeśli padł komputer to jest inny sposób na powiadomienie Forum. może ma ktoś Jej
                e-mail? Milczenie Grenki jest niepokojące.
                • aga-kosa Re: Grenka1....... 03.03.08, 18:38
                  ostatnie wpisy Grenki to dzień 26 .02 około14 dalej milczenie.Jej wpisy są
                  pogodne i ciekawe świata
                  • zajbel Re: Grenka1....... 03.03.08, 19:52
                    Brakuje Grenki i jej celnych określeń. Faktycznie coś za długo
                    milczy. Czy wcześniej też jej się zdarzało nie być na forum kilka
                    dni?
                    • 52ania Re: Grenka1....... 03.03.08, 22:15
                      Kiedyś bardzo się zdenerwowała,ale po pewnym czasie przeszło jej.
                      • ditai-lutek Re: Grenka1....... 03.03.08, 22:43
                        Na prawdę nie wiem co robić. Chyba trzeba czekać.
                      • ditai-lutek Re: Grenka1....... 04.03.08, 10:40
                        Wczoraj znalazłam w mojej książce adresowej adres e-mail do Grenki i wysłałam
                        maila, więc czekajmy. Edyta
                        • jaga_22 Re: Grenka1....... 04.03.08, 10:44
                          Edytko,a co Ci da e-mail do Grenki.Gdyby weszła gdzieś do intern.
                          kawiarenki,to sama by się z nami skontaktowała.
                          Zaczynam się lękać o jej zdrowie.
                          • ditai-lutek Re: Grenka1....... 04.03.08, 10:54
                            Myślałam o tym, ale może ktoś z rodziny zna hasło, wejdzie na Jej pocztę i mi
                            coś napisze.
                        • grenka1 DZIEWCZYNY !!! 04.03.08, 10:53
                          Aaaa przykrzy się Wam gdy mnie nie ma!!!
                          Nieporwano mnie,ani też nie zgwałcono !!!
                          A wielka szkoda!!!
                          Poprostu padł mi twardy dysk.
                          Naprawa potrwa około 3 tygodni !!!
                          POCIESZAM SIĘ, ŻE NA ŚWIĘTA BEDĘ GO JUŻ MIAŁA W DOMCIU.
                          Piszę teraz z kawiarenki internetowej.
                          Trzymajcie się dziewczyny cieplutko i nie chorujcie.
                          Maile nic nie pomogą,gdy nie mam w domu kompa.
                          Na samym monitorze nic nie odbiorę.
                          PAPAPTKI !!!
                          • ditai-lutek Re: DZIEWCZYNY !!! 04.03.08, 11:08
                            Grenko, ale Ci się wały należą. To tyle dni szłaś do tej kawiarenki babo jedna?
                            Czy nasze hercklekoty już Cię nie obchodzą? Czy myślisz, że ja mój spadek
                            ciśnienia na loterii wygrałam? No, ale już mi przechodzi i dobrze, że tak się
                            skończyło idę pooddychać.
                          • aga-kosa Re: DZIEWCZYNY !!! 04.03.08, 11:21
                            całe szczęscie,że to tylko dysk w komputerze. Masz zawsze ciekawe wiadomości
                            .Lubi..e Twoje zainteresowania .Pozdrowienia aga
                            • jaga_22 Re: DZIEWCZYNY !!! 04.03.08, 11:37
                              Ha,w jedności siła.Pod wpływem naszych myśli,Grenka udała się do
                              kawiarenki.Najważniejsze,że jest okej.Jakiś pomór padł na komputery czy co.
                              • 52ania Re: DZIEWCZYNY !!! 04.03.08, 21:17
                                A może to przedświąteczne porządkismile)))))
                                • grenka1 Re: DZIEWCZYNY !!! 07.03.08, 13:17
                                  A czy Wy myślicie, że ja mam kawiarenkę pod nosem?
                                  Dla mnie o jest cała wyprawa. Z jednego końca miasta na drugi.
                                  Po za tym godzina posiedzenia kosztuje "tylko" 4 zł.
                                  No, ale mam nadzieję, że przed świętami komp będzie już gotowy.
                                  Ale wtedy będę miała czytania !!!
                                  Pozdrówki.
                            • ditai-lutek Re: DZIEWCZYNY !!! 07.03.08, 14:39
                              Masz rację Aga, gorzej by było gdyby to był dysk w kręgosłupie. Mam nadzieję, że
                              już nie długo Grenki będzie pełno w na naszym forum.
                              • kendo Re: DZIEWCZYNY !!!wedrujaca ksiazka 08.03.08, 10:05
                                ja zminiam temacik,
                                "wedrujaca ksiazke"
                                zaczelam czytac,jestem jeszcze niegotowa,
                                pytanie,komu mam ja odeslasc??czy na adres koperty??czy byl jeszcze
                                ktos chetny.
                                • jaga_22 Kendo... 08.03.08, 11:05
                                  jak widzę nie czytałaś co pisałam.Ponieważ nikt więcej nie zgłaszał
                                  chęci,książka wraca do mnie,ponieważ to dar Edytki dla mnie.
                                  Nie wiem tylko jak mam Ci przekazać mój adres,czy na gazetowy
                                  może być?,bo mój gazetowy działa.
                                  • kendo Re: Kendo... 13.03.08, 17:02
                                    *Jago,
                                    dopiero dzis do kompa zasiadlam,
                                    drutowalam zawziecie,
                                    mam jeszcze golf do wykonczenia i zabiore sie za ksiazke ,i
                                    podesle Ci,
                                    podaj adres na gazete,siostra jedzie do kraju to podesle Ci z kraju.
                                    chyba ze bylabys we Wroclawiu lub Jel.Gorze,to podala by Ci do
                                    raczkismile)
                                    PA;..miej sobie mily dzionek.
                                    • ditai-lutek Re: Kendo... 13.03.08, 20:22
                                      Kendo muszę przyznać, ze rekordzistką w czytaniu nie jesteś.
                                      • jaga_22 Re: Kendo... 14.03.08, 09:04
                                        Wiadomosć z adresem wysłałam na gazetowy 10.marca.Zobacz pocztę.
                                      • kendo Re: Kendo.../ditai-lutek 15.03.08, 09:36
                                        gdyby nie swetszysko dawno bym ja skonczyla,
                                        ale wyszlam z zalozenia,ze nikt po mnie w kolejce nie czekal do
                                        czytania,wiec postanowilam dokonczyc swetr,nie chwalac sie,jestem
                                        zadowolona z rezuttatu.

a co do ksiazki,to naprawde czytalo sie milo,zawsze jestem ciekawa
                                        cudzych wspomnien z czasow,kiedy mnie jeszcze nie bylo,
                                        zalacze krotki notis -liscik do Ciebie,Jaga Ci podesle,
                                        dzieki za garsc wspomnien.
                                        • jaga_22 Re: Kendo... 15.03.08, 21:10
                                          dzięki,nareszcie wiem ,że dostałaś mój adres,bo już myślałam,że coś z nową
                                          pocztą nie tak.
                                          A jaki to sweter i jakiego koloru?
                                          • kendo Re: Kendo.../Jago 17.03.08, 14:06
                                            siostra wysle z kraju poleconym,wiec nie bedziemy musialy sie
                                            zamartwiac.

swert z ciemno niebieskiego.jakby z delikatnym popielatym niuansem,
                                            switnie mi wyszedl,bo balam sie o rekawy,ze bede dorabiac
                                            niezliczone razy.siostrzenicy sie spodobal i zamowola ten model z
                                            czarnego moheru,prosty,dopasowany w taliiza d---pewink) ze gofem
                                            wykladany,robi sie szybko bo na drutach nr.10.
                                            teraz zaczelam w zygzacczek cos w rodzaju kimona,zebacze co mi
                                            wyjdzie z mojego projektu,bo lacze rozne kolory i juz pod biustem
                                            jestem i to ma byc zrobiony w kremie,robiac rekawy w neonie
                                            zoltym,ktore nabiore na ten sam drut,czyli bedzie drut na
                                            zylce,niegdy nie robialam tak.
                                            • jaga_22 Re: Kendo.../Jago 17.03.08, 14:36
                                              Lubię taki kolorek jak Twój,bardzo twarzowy.Czarny to dobry dla młodych.Na
                                              drutach to się nie znam.Wogóle to dla mnie za trudne.
                                              Nie przejęłam smykałki po mamie.
                                              • kendo Re: Jago 17.03.08, 14:47
                                                a szkoda....to dobre zajecie na wyluzowanie,
                                                jak robi sie wzorkiem to pelna koncentracja i zapomina sie o prozie
                                                zycia.
                                                a moze zacznij od szalika??to wciagniesz sie ,nigdy nie jest za
                                                pozno na sprobowanie czegos nowego.
                                                • jaga_22 Re: Kendo... 17.03.08, 15:29
                                                  o nie !!! nigdy w życiu.Trzeba mieć do wszystkiego serce, inaczej
                                                  będą same porażki.Uspokoić to też raczej bym się przy tym nie uspokoiła.Nie
                                                  wszyscy mogą mieć złote ręce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka