xurek o ktorym mailu mowisz? 08.09.04, 15:34 tym, ze 2 ksiazki za 10 zl plus jeszcze cos gratis czy tez tym o nowosciach z IKEI :))? Innych nowych mailow niet. Xurek Odpowiedz Link
bird_man Re: Xurku masz maila 08.09.04, 15:43 Nie rozumiem dlaczego, ale wyslalem jeszcze raz pozdrawiam ptaszek kaum macht man richtig, schon funktioniert Odpowiedz Link
xurek maila nadal niet 08.09.04, 15:47 sprawdzilam jeszcze raz, nic nie przyszlo - moze jednak "opublikuj" tego maila tutaj? Xurek Odpowiedz Link
bird_man Re: maila nadal niet 08.09.04, 16:02 wyslalem 2 razy, raz na xurek@nospamgazeta.pl, drugi raz na xurek@gazeta.pl ale jak twierdzisz, ze nie dostalas i chcesz publicznie to prosze bardzo ( z pamieci) Drogi Xurku, dotknalem Cie osobiscie? jezeli tak to Cie bardzo pezepraszam, szczerze i od serca, chociaz nie przypominam sobie dlaczego (moje uwagi na temat afryki i afrykanczykow nie odnosily sie ani do ciebie ani do twojego meza, jak latwo mozesz sprawdzic) W kazdym razie chcialbym Cie prosic o zaprzestanie OSOBISTYCH atakow na mnie bez powodu pozdrawiam serdecznie ptaszek moze jedno, albo drugie slowo nie jest identyczne, ale mniej wiecej tak brzmialo i taki mialo sens.( bylo jeszcze cos o Twojej inteligencji - w pozytywnym sensie, ale nie chce ryzykowac przekrecenia czegos) pozdrawiam ptaszek Odpowiedz Link
ertes Re: maila nadal niet 08.09.04, 16:09 O prosze, nauka kultury w llas nie idzie. Powoli zaczyna rozumiec i zaczyna przepraszac. Tak trzymaj. Odpowiedz Link
xurek teraz to juz nawet doszlo i odpisalam 08.09.04, 16:11 mam skopiowac na forum czy na mailu wystarczy? Xurek Odpowiedz Link
starypierdola Skopiouj, skopiuj ... 08.09.04, 17:40 ... bi sie ciekawie sytuacja rozwija. Az mnie ciekawosc zzera! SP Odpowiedz Link