gazela755 13.06.08, 11:17 interia360.pl/artykul/siedem-grzechow-glownych-klienta- spojrzenie-sprzedawcy, Nie wiem,czy mi sie udalo...Zrobilam w/g instrukcji Jagusi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Ucze sie 13.06.08, 11:23 No przecież,to co wkleiłaś,to się otwiera,dlaczego mówisz,że się nie udało? Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ucze sie 13.06.08, 11:32 interia360.pl/artykul/siedem-grzechow-glownych-klienta-spojrzenie-sprzedawcy,9952 Jeszcze jedna proba..przepraszam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ucze sie 13.06.08, 12:01 Brawo gazelko jesteś pojętną uczennicą. Teraz jak to już umiesz,reszta będzie łatwiejsza. Jeżeli czytasz artykuł i chcesz jakiś urywek z niego przesłać, -naciśnij lewym przyciskiem od myszy na tekście od początku od lewej strony tekstu. -ciągnij nie odrywając myszy od tekstu ,taki kawałek,jaki chcesz przesłać i puść przycisk. -kliknij prawym,skopiuj i resztę znasz już -przenosisz tam gdzie chcesz umieścić tekst , naciskasz prawym i wklej. -Zaznaczony tekst myszką, jest zabarwiony na ciemno. A terz sobie poćwicz. śmiało pytaj,cieszę się że Ci idzie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ucze sie 13.06.08, 12:04 Przepraszam,pomyliłam się,oczywiście wklejasz lewym przyciskiem. Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ucze sie 13.06.08, 12:22 Jagusiu jestes wspaniala!!dzieki bede probowac..A pozniej porozmawiamy,jak mam wysylac swoje zdiecia..Nie wiem jak Ci sie odwdziecze? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ucze sie 13.06.08, 12:45 Gazelko... masz tu program Picasa.na tej stronce co Ci Wysyłam po prawej masz wersję po polsku.Najpierw jak będziesz miała czas to sobie poczytaj. picasa.google.pl/ -Jeżeli chcesz obniżyć tekst ,lub oddalić jedną linijkę od drugiej, zaznaczasz na końcu tekstu myszą(kreseczka) i kliknij - enter. -aby zbliżyć tekst analogicznie i kliknij - Delete Na dzisiaj dosyć,ale jak coś masz to pytaj Już mi się odwdzięczyłaś,bo ja tak technicznie nie bardzo umiem wytłumaczyć,a Ty pojęłaś. Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ucze sie 13.06.08, 12:37 Nie wiem,ale pewnie tym razem tez mi sie udalo biznes.interia.pl/news/dramat-posiadaczy-mieszkan,1127655 Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ucze sie 13.06.08, 13:31 Zainstalowalam ten program ,ale musze pocwiczyc z tym fragmentem tekstu,bo to mi sie nie udalo....Czy jezeli chce tylko fragment,to tez musze najpierw adres artykulu,a pozniej zaznaczyc fragment,czy tylko fragment wkleic? Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ucze sie 13.06.08, 13:50 -Nawigacja Górne menu StartNewsySerialeGwiazdyGalerieWywiadyExtraFotoreportażeWyszukiwarka serwisowa Szukaj:news Nauka chodzenia Hanny Lis Hanna Lis, by dobrze prezentować się w "Wiadomościach", zażądała lekcji u profesjonalnego choreografa. Za naukę ładnego chodzenia telewizja publiczna będzie musiała zapłacić około 10 tysięcy złotych. Hanna Lis /AKPA Już od miesiąca "Wiadomości" w TVP 1 prowadzone są na stojąco. Okazuje się jednak, że ładne chodzenie i jednoczesne opowiadanie o tym, co się wydarzyło, nie jest wcale takie proste - pisze "Fakt". Hanna Lis jako jedyna spośród prezenterów programu, zażądała lekcji chodzenia u profesjonalnego choreografa. I specjalnie dla niej TVP zatrudniła specjalistę, który przez kilka godzin tłumaczył jej, jak się poruszać, by dobrze wypaść na szklanym ekranie. No,a teraz sprawdzam,czego dokonalam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ucze sie 13.06.08, 13:53 Tylko fragment wkleić .Pamiętaj zaznaczasz tekst przyciskając lewy przycisk na myszce od lewej strony tekstu i ciągniesz . TO co zmieni kolor,najeżdżasz myszką na ten zmieniony tekst,klikasz prawym kopiuj,przenosisz i klikasz lewym wklej. Próbuj do skutku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ucze sie 13.06.08, 14:02 No super !!! jestem z Ciebie dumna. To co na górze niepotrzebnie wyszło,już po wklejeniu możesz sama skorygować. Zaznaczasz myszką,to co niepotrzebne,wiesz już jak (kreseczka migająca) od końca słowa i naciśnij taki długi klawisz nad enterem i on Ci wykasuje co chcesz. Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ucze sie 13.06.08, 16:17 Jaguniu jestes wspaniala nauczycielka..Teraz wprowadzilam sobie zdiecia,ktore mialam w aparacie..kombinowalam i wyszlo Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ucze sie 13.06.08, 18:10 Jagusiu na to wyglada..no dzis juz po lekcjach..jutro bede kontynuowac Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ucze sie 13.06.08, 19:18 Irenko...napewno 5 gazeli się należy. Trafiła się pojętna uczennica.Inne babeczki przy okazji też mogłyby się poduczyć. Na dzisiaj dosyć. Odpowiedz Link