dorka556 13.06.08, 20:37 Od wielu lat nie oglądałam Opola. Dzisiaj mam zamiar obejrzeć. Zaczęło się obiecująco. Rodowicz wygląda wspaniale. A przecież mogłaby być na naszym forum. Nie do wiary, ma tyle energii, że obdzieliła by nią i młódki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Opole 13.06.08, 21:04 A zauważ jak pięknie schudła. (no ale nie kazdy może miec osobistego trenera,dietetyka itp).No i jak zwykle jest dobra w tym co robi.Umie spiewac -w przeciwieństwie do dzisiejszych "gwiazdek". A ja mam dziś przerąbane, 2 telewizory,przy jednym syn ogląda mecz,przy drugim slubny jakiś film.....ale to nic,dzis im odpuszczę. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Opole 13.06.08, 21:24 Irysko,oczywiście zauważyłam. I ten trener, dietetyk i protetyk, zapracowali uczciwie na swoją gażę. Efekt niesamowity, wygląda pięknie. A przede wszystkim śpiewa wspaniale i to się najbardziej liczy. Tyle lat na scenie w takiej formie. Odpowiedz Link
gazela755 Re: Opole 13.06.08, 23:36 Sikorowski i Turnau to jest to,konferansjerka=nareszcie odpowiedni poziom...Maryla nic dodac nic ujac..Ja stawialam na Anie Szarmach pieknie wykonala piosenke z wlasnym akompaniamentem...Bardzo podobala mi sie Tatiana,piekny ten kombinezonik podkreslal jej nieskazitelna figure...Ale Santor,to chyba jakies nieporozumienie to ubranie i fryzura jakby szla po jarzyny na bazar...Pronko bardzo,jak zwykle,niesympatyczna..takie moje zdanie..aha ladna scenografia Odpowiedz Link
dede43 Re: Ale plama!!!! 14.06.08, 00:21 Rodowiczka wspaniała jak zwykle. Bardzo ja lubie od lat, lubię wiele jej piosenek. Pieknie o "zielonym kamyku" śpiewaja nawet moje 4- letnie maluchy. Prawie połowę drogi do Jastarni śpiewały "ściskając w reku kamyk zielony".. Natomiast premiery moim zdaniem takie sobie, podpisałbym sie pod zdaniem K.Prońko i oceniła je na 3 do 7-8. Ale potem Telewizja przeszła siebie. Na tablicy Superpremiera dla Zakopower, a pani dyrektor(?) wywołuje Kasie Cerekwicką. Nic dziwnego, że dziewczyna kazała sobie powtarzać za co ją nagradzają. Odpowiedz Link
gazela755 Re: Ale plama!!!! 14.06.08, 00:26 No wlasnie Dede zapomnialam dodac o tym incydencie z Kasia..zenada Odpowiedz Link
dede43 Re: Opole 14.06.08, 00:35 Niestety piosenek Młynarskiego juz nie oglądam, tylko słucham - mąż poszedł juz "trenować oko", a mamy jeden telewizot. Ale radio gra i jestem na bieżąco. Jednak Młynarski pisał piękne teksty. Łącznie z Osiecką byli latami nie do pobicia. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Opole 14.06.08, 15:59 Kiedyś to bywały "Opola"-co rok nowy przebój i to nie jeden a teraz sprobuj cos zanucic.Nie ogladałam. Odpowiedz Link