wilczyca1953 10.02.09, 09:06 www.voila.pl/200/z2gb5/?1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilczyca1953 Re: Twoje serce 10.02.09, 09:29 Daję w zamian za sklerozę dwa serca .Włącz fonię. 1. www.voila.pl/202/k51p5/?1 2. www.voila.pl/204/3x132/?1 Odpowiedz Link
super222 Re: Twoje serce 10.02.09, 09:37 wilczyco - 18-tko. Skleroza też jest moja. Żadnego niebieskiego - wykluczone. Choćbym się miała skręcić z ciekawości. Nie włączę także fonii. Gdzie mogę znaleźć twoje *dwa serca* tzw. drogą okrężną - bez linków. Odpowiedz Link
floema Re: Twoje serce 10.02.09, 11:34 Najpierw napiszę ,że wspaniałe pliki ,warto obejrzeć. Nie wiedziałam rzeczywiście jak postąpić podczas zawału jak się go samemu dostanie. Co Ty super222 nie wiesz jak kliknąć na linka i po tym otworzyć drugim kliknięciem te plik ?To po co tobie internet? Do żadnego pliku drogą okrężna nie wejdziesz. To nie zdjęcie. Odpowiedz Link
super222 Re: Twoje serce 10.02.09, 11:44 floemo - zadomowieni forumowicze wiedzą co mam na myśli, mówiąc o klikaniu w linka. Nie będę się powtarzać. Piszesz <Do żadnego pliku drogą okrężną nie wejdziesz>. OK. To gdzie znaleziono te pliki? Też z innych linków? Naprawdę uważasz, że internetu używamy jedynie do klikania w linki? Odpowiedz Link
floema Re: Twoje serce 10.02.09, 21:12 Szanowna Super2222 link to taki sznurek/jak mówi moja nusia/ ,za który pociągasz żeby Ci się kurtyna odsłoniła i pokazała co tam jest. Każdy sznurek/np.kochanek/ to nowe odsłonięcie kurtyny i nowe przedstawienie.Nie bardzo rozumiem skąd u Ciebie te zawroty głowy? E,jak nie chcesz ,to nie oglądaj i nie marudź.Czytałam,czytałam,że się uczysz. To który już rok w tej samej klasie z gąbką do ścierania tablicy. Weź kredę i napisz coś!Mnie wnuczka pokazała ,raz, dwa ,trzy i już. Zrobiłam sobie zdjęcie i zakładam wizytówkę.Ja chcesz to możemy się razem podciągnąć,co? Odpowiedz Link
super222 Re: wnuczka raz, dwa, trzy 10.02.09, 21:37 O! floemo, o szacowna! toś mnie tą wnusią *zdołowała*. Gdybym ci powiedziała, jakie ja mam powiązania rodzinne w świecie komputerów, to ty bys się do jutra nie podniosła z klęczek...tak z klęczek. Wiedzę jak nektar piję kropelkami (poczytaj cortyzola). Gdy coś sama odkryję, to tak jak pewien nagi uczony EUREKA! i świat stał się nagle inny. Czy ty wiesz - floemo - że nawet to nauczanie mnie tak nie inspiruje, jak sama świadomość, że jeszcze mam do odkrycia tyle tych niteczek. No dobrze - podejmuję wyzwanie. Na dobry początek: skąd ten nick? Nawet napisać go trudno, co oznacza. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Twoje serce 10.02.09, 21:47 No,no,6-a ale mnie zaskoczyłaś . Chociaż ja wiem? Przepraszam ,już mnie nie ma. Powiedziałam dobranoc.Coś ta Floemma się szybko nauczyła. Pliki są ok ,możesz śmiało w nie kliknąć. Odpowiedz Link