jagodajna 16.02.09, 16:19 Wszystkim solenizantkom,które obchodzą dzisiaj imieniny - samych radosnych dni..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszek-5 Re: Danutom, Danusiom........... 16.02.09, 16:27 Do tego pieknego bukietu sie dolaczam.Wszystkie Danki,Danusie,Danielki-sciskam,zycze samych powodzen i spelnienia wszystkich marzen .Miejcie dobrze i kochajcie wszystkich co Was kochaja-tego zyczy Wam Eva. Odpowiedz Link
wacka1 Re: dziękuję..... 16.02.09, 19:53 jestem jedną z nich.Kocham róże małe i duże a zwłaszcza czerwone. Odpowiedz Link
zajbel Re: dziękuję..... 16.02.09, 21:57 Wacko, dużo pogody ducha i wiele radości z działalności życzę. Odpowiedz Link
52ania Re: Danusiu..... 17.02.09, 11:29 Dużo zdrowia i satysfakcji z pracy społecznej. "Tyle jesteśmy warci, ile zrobimy dla innych" Odpowiedz Link
super222 Re: piękne hasła 17.02.09, 13:25 <Tyle jesteśmy warci, ile zrobimy dla innych> ------ Od wczesnych godzin porannych jesteśmy przerażeni wypadkiem śmigłowca pogotowia ratunkowego, w którym zginęło dwóch mężczyzn a jeden walczy o życie. Śmigłowiec leciał na pomoc kobiecie, która *źle się poczuła* podczas karambolu - a jest w ciąży. Nie bacząc na warunki pogodowe, uruchomili tę maszynę i polecieli by nieść pomoc kobiecie. Nie dolecieli. Gdy sytuacja została na drodze opanowana, uczestnicy zbadani w szpitalu, to ta kobieta jako jedna z pierwszych została zwolniona do domu - nic jej nie zagrażało. Nie będę komentować - nie potrafię znaleźć odpowiednich słów. Jest apel o oddawanie krwi dla rannego lekarza. ---------- Tak aniu - tyle jsteśmy warci, ile zrobimy dla innych. Nawet gdyby *ci inni* nie byli tego warci. Odpowiedz Link
baska123 Re: piękne hasła 18.02.09, 16:10 super222. Dlaczego z tą wiadomością weszłaś właśnie w ten wątek? Odpowiedz Link
super222 Re: Danusiu..... 18.02.09, 16:58 Tak bardzo poruszyła mnie sentencja filozoficzna 52ani, że zapomniałam iż jest to wątek z okazji imienin. Pisząc, byłam przekonana, że biorę udział w dyskusji o społecznikowskiej działaności wacki. Taki wątek był wcześniej. Odpowiedz Link