super222 20.02.09, 18:54 Co mogą oznaczać reklamy, które pojawiają się po wejściu na forum, ale przed zalogowaniem? Po zalogowaniu, reklamy znikają i można czytać i pisać posty bez przeszkód. Czy tak już będzie zawsze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilczyca1953 Re: do basi 20.02.09, 19:31 Musisz sobie zainstalować program np.Ad Muncher Odpowiedz Link
super222 Re: do basi 20.02.09, 19:39 wilczyco - czy coś się mogło stać z dotychczasowym Bez zarzutu pracującym programem? Czy mogę to lekceważyć, ponieważ po zalogowaniu te napisy znikają. Odpowiedz Link
super222 Re: do basi 20.02.09, 19:36 Są to reklamy podobne do tych, które ukazują się o góry ekranu; schudnąć 5 lub 25 kilo?, wszystko o ciąży, super odchudzanie. Nie o te reklamy mi biega. Reklamy w takiej postaci, podpisywane są przez google i pojawiają się natychmiast po wejściu na forum, ale - jak pisałam wcześniej - przed zalogowaniem. Gdy się zalogowałam, mogłam pisać. reklamy ukazują się tuż pod tekstem postu. Czy ja może biorę udział w jakiejś akcji reklamowej? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: do basi 20.02.09, 20:03 Nie masz zabezpieczenia to walą Ci ile popadnie. Nie wiem też jak często skanujesz kompa,czyścisz dysk,prowadzisz defragmentację,jakie masz zabezpieczenia ,zapore itd. Odpowiedz Link
super222 Re: do basi 20.02.09, 20:09 Rozumiem, zajmiemy się tym. Mój komp jest pod *opieką* informatyka absolwenta Wydziału Informatyki. Ostatnio coś brak mu czasu. Karnawał i absorbująca praca. Oczywiście, że sama sobie z tym nie poradzę. Dzięki. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: do basi 20.02.09, 21:27 Ja sobie zainstalowałam Adblock Plus i jak mi wyskakują reklamy to je poprostu blokuję.Do tego nawet informatyka nie potrzeba. Odpowiedz Link
pia.ed Re: do basi 21.02.09, 19:24 Mnie przez pare dni, natychmiast po wejsciu na www.gazeta.pl pokazywaly sie dwie duze dlonie, ktore scieraly wszystko z tej stronki ... Potem te dlonie same zniknely! Czyzby to byly duchy, albo mnie sie to przysnilo? Odpowiedz Link
baska123 Re: do basi(do super222 od baski) 20.02.09, 20:09 Nie potrafię Ci odpowiedzieć. Prawdopodobnie są to tak zwane wyskakujące okienka, które się blokuje. Pewna nie jestem-przykro mi. Odpowiedz Link
anoagata Re: do basi(do super222 od baski) 21.02.09, 19:29 Kobieto a czy ci to az tak przeszkadza bo mi nie ja przyjmuje życie takie jakie jest bo wiem że na przećko wiatru się nie nadmucha. Odpowiedz Link