super222 03.04.09, 08:09 Piosenkarz znalazł się w szpitalu, gdzie stwierdzono stan przedzawałowy. No i nie będzie lekko, trzeba się będzie już teraz oszczędzać. Czas na rentę, dołączy do nas na FEiR? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede43 Re: Problemy zdrowotne K.Krawczyka 03.04.09, 12:50 Pan Krawczyk to juz chyba na emeryturę nie na rentę. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Problemy zdrowotne K.Krawczyka 03.04.09, 22:02 Pan Krawczyk to teraz świętym zostanie. Takiego głupa rżnie z tym różańcem ,że Doda przy nim to zakonnica . Odpowiedz Link
super222 Re: Problemy zdrowotne K.Krawczyka 04.04.09, 20:05 Byłam na koncercie "na żywo" kilka mieięcy temu. Podjechał ogromny wóz (samochód?) nie wiem jak TO nazwać. W tym wozie przebieralnia. Przed koncertem cały zespół utworzył kółeczko, w środku artysta. Modlili się. ------- tak było...naprawdę Odpowiedz Link
waliakon1 Re: Problemy zdrowotne K.Krawczyka 04.04.09, 21:49 Niektórzy artyści tak mają, na przykład V.Villas. To są ludzie bardzo nieszczęśliwi (choć na własną prośbę)i w modlitwie poszukują ukojenia. Na ogół nie są kochani. Odpowiedz Link
anerim Re: Problemy zdrowotne K.Krawczyka 05.04.09, 08:18 "Nic nie jest takie, jakie wydaje się, że jest..." Nie siedzimy w czyjejś głowie, sercu, nie znamy czyjegoś prawdziwego życia, nie wiemy co wpływało na takie czy inne postawy, jakie okoliczności i przeżycia stwarzały sytuacje, które oceniamy. Przecież jest to zaledwie jakiś mały fragment, cząsteczka tego co widzimy. Odpowiedz Link
floema Re: Problemy zdrowotne K.Krawczyka 05.04.09, 08:20 Fakt jest taki ,że umie i ładnie śpiewa. Odpowiedz Link
super222 Re: Problemy zdrowotne K.Krawczyka 05.04.09, 08:54 floema napisała: >Fakt jest taki, że umie i ładnie śpiewa< - to o piosenkarzu - dodam: >Krystyna Janda znakomitą aktorką jest< ------------- jeżeli zgodzimy się z taką oceną, lubimy piosenki KK lubimy oglądać KJ, to w jakim celu mają nas interesować doznania duchowe naszych dwóch bohaterów? Był taki film polski pt. "Wszystko na sprzedaż"o życiu i wypadku Z.Cybulskiego. Wydaje mi się, że ten tytuł bardzo pasuje do wątku. Bo czyż należy tak bardzo *obnażać* swoje przeżycia? Byłam wstrząśnięta gdy przeczytałam, że KJ codziennie telefonuje do nieżyjącego męża na telefon komórkowy. Czy powinno się również *odsłaniać* przed ogółem (bardzo licznym) swoje fascynacje religijne. Wszystko ma swoje miejsce. Wdów - takich jak pani Krystyna - mamy wiele i to będących w znacznie gorszej sytuacji materialnej. Niektórym kobietom wydaje się, że szczęście, które jest ich udziałem trwać będzie wiecznie. Zamęczają otoczenie opowieściami, bólu po stracie, jakim to był wspaniałym człowiekiem i każą te odczucia nam również przeżywać. Jenym zdaniem: aktorzy zarabiają w różny sposób m.in. graniem, reklamą, wywiadami, występami. I taka jest prawda. Odpowiedz Link
super222 Re: Super222 05.04.09, 16:15 Włączyłam radio na *trójkę*, a tam Luis Amstrong - przekonaj się. Myśłeć nie mogę racjonalnie. Odpowiedz Link
super222 Re: Super222 05.04.09, 18:26 Ależ - wilczyco - ja lubię kolor niebieski. Niebo, morze (z odcieniem zielonym), niezapominajki (takie kwiatki z bajki), oczy, oczy, oczy - niebieskie. Dlaczego zadałaś takie pytanie? Wiem, nie odpowiada się pytaniem na pytanie...jednakże też bardzo bym chciała wiedzieć dlaczego uważasz, że nie lubię niebieskiego. Był czas, że miałaś mi za złe, że moja poczta jest nieaktywna, teraz już jest i co z tego...??? Wyśmiewałaś brak wizytówki, ale gdy sprawdziłam, tych wizytówek jest tyle, że prawie nic...Twoja też jakoś nie pasuje do wizerunku w mojej pamięci. Pytanie przez ciebie zadane, napisane jest samymi dużymi literami, co może sugerować, że sprawa jest bardzo ważna. Jeżeli nie będę otwierała linków w kolorze niebieskim, to co?, co tracę? Napisz i ty... Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Super222 06.04.09, 09:20 Kochaniutka ja nie o tym. Ja nie mogę zrozumieć dlaczego Wy z Dede nie chcecie używać linków oznaczonych kolorem niebieskim? Aklikacie np.na wątki też oznaczone kolorem niebieskim! Może ja jestem stuknięta ? NIE PANIMAJU!!!!!!!!!!PANIMAJESZ???????/ Odpowiedz Link
dede43 Re: wilczyco 07.04.09, 08:23 Czy gdzieś pisałam, że nie używam używam linków? Nie pamietam? Podaj link to sprawdzę. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: wilczyco 07.04.09, 10:49 Dede bardzo ,bardzo Cię przepraszam.Super ma rację. Odpowiedz Link
super222 Re: wilczyco 07.04.09, 11:08 I niech teraz ktoś powie, że nie jestem ci potrzebna? Odpowiedz Link
anoagata Re: wilczyco 07.04.09, 17:26 Wilczyca pomyliła Dede ze mną to ja nie otwieram niebieskich linków,z podobnego powodu jaki podała gdzieś Super że...można... napisać.... Odpowiedz Link
super222 Re: wilczyco 07.04.09, 18:07 Bardzo się cieszę, że się odezwałaś anoagatko. Nadal upieram się przy twierdzeniu, że zamiast tych niebieskich wężyków, można napisać jak znaleźć publikowany temat. Fajnie, że jesteś... Zresztą...pamiętam jak wilczyca kiedyś napisała, że w linkach mogą być jakieś *france*???????Co to może być...(( Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Szóstka 08.04.09, 10:17 Oj , tylko wirusy i robale.Ale system Forum nie przepuści więc można śmiało klikać.Co innego w prywatnej korespondencji od osób nie znajomych. Odpowiedz Link