jagodajna 07.06.09, 23:00 ....wynik mnie ani ziębi ani parzy. Moim zdaniem był do przewidzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1skowronek Re: Po wyborach.... 07.06.09, 23:07 A mnie przygnębia Twoja obojętność w stosunku do tak istotnych spraw! Odpowiedz Link
jagodajna Re: Po wyborach.... 07.06.09, 23:13 Nie powinna, bo głosowałam, i tak jak powiedziałam, że wynik był do przewidzenia. Obojętność by była , gdybym nie głosowała. Odpowiedz Link
anoagata Re: Po wyborach.... 07.06.09, 23:15 A ja jestem za skowronku miły zgadnij??jakie mam myśli. Odpowiedz Link
1skowronek Re: Po wyborach.... 07.06.09, 23:18 No, nie wiem... Za niskie zwycięstwo PO? Odpowiedz Link
anoagata Re: Po wyborach.... 07.06.09, 23:42 Może trochę i za niskie ale zwycięstwo jest zwycięstwem. Odpowiedz Link
anoagata Re: Po wyborach.... 07.06.09, 23:49 No kolorowych a te skowronki przy otwrtym oknie tak pikni śpiwają ze zal iść śpić. Odpowiedz Link
anerim Re: Po wyborach.... 08.06.09, 08:34 Jakie niskie? Bardzo wysokie po dwu latach rządzenia i w kryzysie. Jestem usatysfakcjonowana Odpowiedz Link
anoagata Re: Po wyborach.... 08.06.09, 08:51 Ja też ale za oceanem przewaga była za panem Jarem, trochę żal mi Olejniczaka,skrzypiaca i trzeszcząca pani Joanna S. się załapała dzień żiobro też nie mogę się doczekać czy pan Jacek K. bedzie reprezentował moje Mazury? Odpowiedz Link
cortyzol Re: Po wyborach.... 08.06.09, 09:00 Zwycięstwo PO ani PiS nic dobrego nie wróży.Teraz się niedługo zacznie w naszym kraju, obiecany raj na ziemi.Zamiecione pod dywan już wystaje .Na jesieni tak sfermentuje ,że smród podwyżek cen na wszystko, rozleje się po całym kraju.Myślę ,że obecny Rząd dłużej jak do wiosny nie utrzyma się. Odpowiedz Link
anoagata Re: Po wyborach.... 08.06.09, 09:06 Coś zaleciało pesymizmem wszystko juz było i tylko moze czekać powtórka z rozrywki w innym wydaniu i niekoniecznie lepszym.Jeżeli chodzi o ceny? raz wzrastają inny razem spadają ale na to też ma wpływ nasza pogoda jeżeli coś wymarznie? Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Po wyborach.... 08.06.09, 13:26 A jednak Olejniczakowi się udało. Szkoda ,że wyjedzie. Jak ładnie matka natura połączyła urodę i inteligencję . A zdjęcie w rozpiętej koszuli było urokliwe.aga Odpowiedz Link
anoagata Re: Po wyborach.... 08.06.09, 14:02 Tak udało sie ale chyba dziś przeszedł droge przez mękę bo komunikaty były co chwilę inne był czas że go nienawidziłam ale teraz mi przeszło i życzę mu szczęścia. Odpowiedz Link
1skowronek Re: Po wyborach.... 08.06.09, 17:23 Żal mi Ciebie. Tyle w Tobie frustracji i czarnowidztwa. Podobało się w PRL... Odpowiedz Link
1skowronek Re: Po wyborach.... 08.06.09, 17:25 To było oczywiście adresowane do cortyzola. Źle się wkleiło. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Po wyborach.... 08.06.09, 19:44 Obiecałem sobie ,że nie będę odpowiadał tępym osobom i prowokatorom bezpośrednio.Powiem tylko ,że mnie jest obojętne kto rządzi,czy PO,PiS,SLD ,czy kto co tam chce.W PRL-u nie wszystko było złe i teraz też nie. Ale widać gołymi ślepiami,że polski grudzień znowu nadchodzi. Odpowiedz Link
gklej Re: Po wyborach.... 08.06.09, 19:50 kto to głosuje na PIS, że tyle procent mają,powinni mieć ze 2 %. Odpowiedz Link