18.08.09, 11:46
Jak myślicie, czy nas, młodzieży wcześniej urodzonej też to dotyczy?
kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=949
Obserwuj wątek
    • agat-a52 Re: szafa 18.08.09, 15:13
      Dotyczy i to przede wszystkim. Kiedyś kupowałam co mi się podobało, bez przemyślenia. Teraz, kupuję jedną rzecz i dużo różnych pasujących dodatków, żeby je sobie komponować na różne okazje.
      Korzyść z tego, że kiedyś cała szafa ciuchów była niedomknięta, a ja nie miałam co na siebie włożyć[ nic nie pasowało].
      Teraz w szafie luz, wszystko na wieszakach i tylko do bazy, dodaję aktualnie modne dodatki.
    • wacka1 Re: szafa 18.08.09, 15:18
      AleZ owszem,czemu nie,nam też coś należy się.Osobiście bez balerin.A przy okazji
      co myślicie o makijażu pernamentnym.Myślę o kresce nad rzęsami.
      • agat-a52 Re: szafa 18.08.09, 16:10
        Każda kobieta powinna podkreślić to co ma ładne, a zatuszować jakąś niedoskonałość. Ważne, żeby to uczynić dyskretnie i stosownie do okoliczności i pory dnia. Uważać należy, żeby nie zrobić z siebie clauna.
        • irena0503 Re: szafa 19.08.09, 16:48
          Właśnie my musimy dbać o to co jest w szafie, póżniej urodzone
          czasami włożą na siebie byle co i dobrze wygłądają.
          • anerim Re: szafa 19.08.09, 18:50
            Panie w naszym wieku, (nie pamiętam już wg. kogo)powinny ubierać się
            tylko w kaszmiry, jedwabie, wełny... Chciałabym...smile
            • wadera1953 Re: szafa 19.08.09, 20:00
              Szafy do szaf .
              • anerim Re: szafa 20.08.09, 08:25
                Mały mol po raz pierwszy wyleciał z szafy na zewnątrz. Po powrocie
                rodzice pytają :- No i jak, jak jak było?- Fajnie- odpowiada mały-
                wszyscy klaskali...smile)
                • aga-kosa Re: szafa 20.08.09, 08:39
                  mąż do żony : do północy nie mogłem zasnąć coś jak by chodziło po
                  szafie, skrobało ,piskało,tupało...
                  -To moje suknie wychodziły z mody odpowiada żona.aga
                  • 52ania Re: szafa 20.08.09, 17:57
                    Cieszmy się latem.Teraz wystarczy bluzka i spodenki + ładne klapki i już fajnie
                    się wygląda.Jak pomyślę o jesieni i zimie to ciarki po plecach przechodzą.W
                    szafie pełno,ale i ja jakaś pełniejsza i co zrobićwink?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka