saladdressing 30.09.09, 23:31 media.causes.com/544740?p_id=76267782 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolkowa1 Re: Brak mi slow... 01.10.09, 00:06 Pewnie zaczeli od "niewinnego" klapsa :( Bardzo smutne.Jak mozna skrzywdzic niewinne,bezbronne dziecko. Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: Brak mi slow... 01.10.09, 01:05 ech nie mogę oglądać bo chora jestem od razu. jak #!£$% można. niepojęte. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Brak mi slow... 01.10.09, 10:31 Lzy same leca. Oni dziecko zabili, a przeciez mogli ja katowac latami maskujac obrazenia. Po co trzymac ich w wiezieniu przez 30 lat? Zmadrzeja? Watpie. Jestem za kara smierci i to taka, jaka oni zgotowali dziecku. Noz sie w kieszeni otwiera, jak sie slyszy o zwyrodnialcu wyzywajacym sie ma malutkim delikatnym dziecku. Odpowiedz Link
mamaliv Re: Brak mi slow... 01.10.09, 10:35 Jest tu tez filmik o slynnym Baby P. media.causes.com/564357 To niepojete ile te biedne dzieci musialy przejsc. Odpowiedz Link
agaciha Re: Brak mi slow... 01.10.09, 12:22 No i ja sie poryczalam :( Przerazajace jest to, ze widac iz dziewczynka byla kochana. Mnostwo zdjec, filmow itd. Zdjecia z polamanymi nozkami i to jak Mala tuli sie do Taty zolnierza mnie rozwalily. ...niech zgnija w wiezieniu..chociaz co to zmieni :( Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Brak mi slow... 01.10.09, 15:30 Tez sie rozplakalam, ilez dzieci tak konczy, wlasnie tych pozornie kochanych, ktore maja tysiace zdjec, ladne ubrania, sa zadbane i wszystko wyglada z daleka uroczo. Dwukrotnie zwrocilam uwage matce na ulicy, ze bije dziecko - raz tu, raz w PL, po prostu nie moglam, choc moze nie powinnam sie wtracac. W obu wypadkach polecialy w moja strone wyzwiska. A zaczyna sie od klapsa, szarpania itp. Jak juz ten pierwszy klaps sie da, to potem czesto kolejne ida latwo, za latwo. Odpowiedz Link
mariss3 Re: Brak mi slow... 02.10.09, 13:55 To naprawdę nie powinno się wydarzyć, jak ludzie mogą zrobić coś takiego dziecku. Odpowiedz Link