gypsi 18.01.10, 12:59 To dzis: deser.pl/deser/1,83453,7465586,Najgorszy_dzien_w_roku___to_dzis_.html Jak tam u Was? Bo mnie leb na... juz od wczoraj na te okolicznosc;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: Blue Monday 18.01.10, 13:02 a ja przed chwila wstalam, jestem troche przymulona ale wyspana za wszystkie czasy wiec chyba nie jest tak zle :) Odpowiedz Link
karolina_zet Re: Blue Monday 18.01.10, 13:04 U mnie wrecz przeciwnie: w zwiazku z tym ze wczoraj byla piekna pogoda poszlismy na dlugi spacer i spedzilismy duzo czasu z corka na placu zabaw. Wietrzylismy mieszkanie i tak jakos wiosne bylo czuc w powietrzu. Zabralismy sie za planowanie wakacji i inwestycji domowych. I nawet nie uwierzysz ( w nawiazaku do watku do garbienia sie) w zw z tym ze bola mnie pleci i zaczelam sie garbic z samego rana poszukalam dzis zajec fitness w mojej okolicy i dzis wieczorem juz ide! Zyc sie chce! Odpowiedz Link
pyza_uk Re: Blue Monday 18.01.10, 13:10 U mnie to chyba Blue Week - dziwnie zbiega sie z moim przeziebieniem (i dziecka); wczoraj powialo optymizmem - sloneczko, cieplo, spacer w lesie, dzis - 'back to normal'. Odpowiedz Link
almamag Re: Blue Monday 18.01.10, 13:39 u mnie wrecz ksiazkowy plus choroba dziecka :( Odpowiedz Link
eutyfrona Re: Blue Monday 18.01.10, 14:17 Ja najgorszy to chyba miałam zeszły poniedziałek: zderzyłam się z autobusem, nie dojechałam na egzamin... ale na szczęście nikomu nic się nie stało. Mam tylko nadzieję, że dziś gorzej nie będzie - samochodu dziś nie rozbiję,bo jeszcze go nie mam. A doła to mam jeszcze po tamtym poniedziałku. Odpowiedz Link
violus73 Re: Blue Monday 18.01.10, 15:18 U mnie jak najbardziek ksiazkowy, przynajmniej do poludnia:( Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Blue Monday 18.01.10, 15:53 U mnie nie ma szans na takie klimaty:) Od rana, czyli od 6am ruch i radocha, corka zaczela nowe przedszkole tydzien temu, ucieszona na maxa. Sniadanie, duuuuuza kawa i lecimy. Spedzilam z nia tam 2,5h. Byl z nami oczywiscie junior w chuscie ku radosci personelu i dzieciakow:) Poza tym chwilowa wiosna, wiec...fajny poniedzialek. Odpowiedz Link
sophie2202 Re: Blue Monday 18.01.10, 17:15 U mnie całkiem fajny poniedziałek, wiele sie dzieje i jest wesoło. Odpowiedz Link
golfstrom Re: Blue Monday 18.01.10, 17:39 U mnie nie najgorzej - jest duzo cieplej niz wczoraj i jakos tak wiosennie. Jest godzina 16.37 a za oknem nadal jasno! No ok, jeszcze odrobine jasno, choc juz sie sciemnia. Troche mnie nosi. :) Odpowiedz Link
dru.ga Re: Blue Monday 18.01.10, 17:54 A ja myslalam ze mi sie baby blues zaczal:-)) a tak to jest szansa ze mi do jutra przejdzie:-)) Odpowiedz Link
panixx Re: Blue Monday 18.01.10, 21:04 Nie wiem czy najgorszy, ale rzeczywisice dla mnie to byl jeden z gorszych poniedzialkow: glownie ze wzgledu na prace. Wszsytko sie walilo na leb i szyje. Jak wychodzilam, to oznajmilam kolegom, ze na szczescie jakos przetrwalam, bo juz bylam na granicy zlozenia wymowienia :) Odpowiedz Link
edzior1 Re: Blue Monday 18.01.10, 22:15 u mnie to chyba blue months sa... heheh no tak ze dwa to napewno, licze na wiosne bo jak nie pogrzebie w ogrodku w ciagu miesiaca to normalnie sfiksuje... a tulipany i hiacynty juz na wierzchu, pozdrawiam wszystkie ogrodniczki Odpowiedz Link
migotka_bober Re: Blue Monday 18.01.10, 22:45 jasny gwint ! a ja sie dziwie ze moje dziecko swiruje od rana,,,,nerwy mi siadly juz po 10 rano,,,,masakra,,,ludzie, ilez mozna, niech bedzie jutro :) Odpowiedz Link
golfstrom Re: Blue Monday 18.01.10, 23:03 Mialysmy z kolezanka taki system na studiach, ze po Nowym Roku odliczalysmy, ile zostalo do wiosny. Zwykle zaczynalysmy okolo 6 stycznia, w zaleznosi od tego, kiedy konczyla sie przerwa. Obchodzilysmy Wazne Momenty (np. wyjscie z dwudziestki) :) A potem zaczynala sie sesja i jakos tak lecialo :)) Odpowiedz Link
panixx Re: Blue Monday 19.01.10, 14:09 Ja w sumie lubie ta pore roku, a luty to jeten z moich ulubioncyh miesiecy! Odpowiedz Link