vierablu 13.03.10, 21:13 Gdyby ktosia zatesknila za polska sztuka sceniczna: www.barbican.org.uk/theatre/event-detail.asp?ID=9953 Ja sie wybieram! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murasaki33 Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 14.03.10, 08:32 Oj ja chce, ja chce! Uwielbiam Cielecka i Herman, no i spektakle z Rozmaitosci. Kiedy sie wybierasz? Odpowiedz Link
vierablu Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 16.03.10, 11:14 Murasaki, kupilam bilety na 25. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 16.03.10, 11:52 Sprobuje tez na 25go, ale maz ma jakies szkolenie poza Londynem, caly tydzien:( Jak sie nie uda, to pojde w sobote i potem pogadamy o spektaklu tutaj:) Odpowiedz Link
panixx Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 16.03.10, 12:16 Ja tez ide! Maz jedzie z maluchem do dziadkow, ja pozniej dojade i zamierzam sie troche ukulturalnic. Jeszcze nie kupilam biletu, bo czekam na odp kolezanki, ale jak nie zechce to ide sama w czwartek. Moze sie zobaczymy w 'realu' :) Odpowiedz Link
vierablu Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 18.03.10, 00:46 > Moze sie zobaczymy w 'realu' :) Chetnie. Jak juz bedziesz wiedziala, czy idziemy tego samego dnia, moge Ci wyslac numery naszych miejsc. Odpowiedz Link
panixx Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 19.03.10, 11:00 Ide w czwartek, jak masz ochote, to napisz, gdzie siedzicie... ostrzegam, jestem sama :) Odpowiedz Link
panixx vierablu 19.03.10, 16:33 Ja mam chyba H cos tam... nie mam przy sobie biletu. Jezeli wyjatkow uda mi sie przyjsc wczesniej, a nie na osoatnia chwile :) to podejde i sie przedstawie. Albo na przerwie... Odpowiedz Link
bibba Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 18.03.10, 10:20 dzieki za info, tez kupilam bilety na sobote dla siebie i kolezanki :) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 19.03.10, 00:01 Bibba, mozna sie przysiasc? Jakie macie miejsca? Odpowiedz Link
bibba Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 19.03.10, 11:09 L8 i L9 na dole, czyli stalls. jesli jeszcze mozesz sie dosiasc - to oczywiscie! jesli nie to i tak mozemy sie razem napic wina przed spektaklem :) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 19.03.10, 12:43 Mam L7, wiec do milego zobaczenia:) Odpowiedz Link
panixx Vierablu - ojeju 26.03.10, 10:43 Zapomnailam zapisac sobie, gdzie siedzisz..... No i nie ujawnilam sie :( Ale sztuka byla dobra, prawda? Mocne ale dobre. Odpowiedz Link
panixx Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 26.03.10, 11:26 entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/stage/theatre/article7071668.ece Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 29.03.10, 12:00 Bibba, jak dzieci po powrocie, zdrowe? Mnie sie spektakl podobal baaardzo, szczegolnie muzyka mnie wbijala w siedzenie. Stesknilam sie za takimi wyjsciami, prosze o wiecej:) No i na koniec - poznanie dwoch fanek teatru i rownoczesnie Formuly1 - bezcenne! Chyba specjalnie dla nas Kubica pojechal w niedziele tak swietnie:))) Odpowiedz Link
bibba Re: Teatr Rozmaitosci w Barbican, Londyn 29.03.10, 14:35 heh, wczorajsza noc na pogotowiu z najmlodszym, dzis rano z dwojka u lekarza! Kubica byl na oslode :) Ciesze sie ze sie poznalysmy :) Odpowiedz Link