Dodaj do ulubionych

Jak najtaniej przesylac pieniadze z Polski do UK??

31.08.10, 00:28
Hey, ktos sie orientuje? Sumy z rzedu 100-150-200 funtow miesiecznie. Jak
narazie za kazdy taki przelew w polsce jestem kasowana po 50 zł. to jakies 10
funtow ktre moglabym miec ekstra;/ Jakie banki? jak to zoorganizowac? xx
Obserwuj wątek
    • juszka79 Re: Jak najtaniej przesylac pieniadze z Polski do 31.08.10, 00:45
      Ja osobiscie nie korzystalam ale bym sprobowala paypalem. Inna opcja
      ktora widzialam polecaja na forum jest www.moneybookers.com/app/
      podobno najnizsze oplaty.
      • m0nalisa Re: Jak najtaniej przesylac pieniadze z Polski do 31.08.10, 00:48
        pay pal? mysle ze maja najmniejszy procent.
        • migotka_bober Re: Jak najtaniej przesylac pieniadze z Polski do 31.08.10, 11:34
          przesylalam 8000zl do barclays i pobrano mi 25zl calowitych oplat z mbanku
          • titchy Re: Jak najtaniej przesylac pieniadze z Polski do 31.08.10, 13:01
            hey a jak dziala ten moneybookers??? trzeba konto zalozyc tam? i z jakiego banku
            najlepiej tam wplacac? Paypal? ale to ma byc przesylane z Polskiego banku na
            angielski i nie tylko jednarazowa kwota ale miesiecznie wlasnie po 100-150
            funtow gdzies.Nie jest jakas ogromna kwota wlasnie i przy tej trace najwiecej bo
            te 10-13 funtow z rok da mi taki extra przelew wiec to duzo..
        • pyza_uk paypal 31.08.10, 14:54
          jak wybierzesz opcje 'gift' to nie ma zadnych oplat manipulacyjnych; nie wiem
          tylko jak to prawnie wyglada, jesli takie przesylki wplywalyby regularnie, tzn.
          czy nie trzeba od tego placic jakis podatkow, oplat manipulacyjnych itp.
    • sylviap1 Re: Jak najtaniej przesylac pieniadze z Polski do 31.08.10, 13:26
      Polecam Grosik, ja zawsze korzystam jak wysylam z uk do polski, na
      ich stronie sa wszystkie informacje; jesli wplacasz zlowtowki to
      przelew masz za darmo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka